337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bilmiyodum ( aynı durum kpss ataması olmazsa burda iş bakıcak, uff ne zaman birarada olcaz biz

ewet kpss olmassaa herşey daha kötüü daha zor olcak herşey uzucak (( umarıım oluurr yaaa( çok çalışamasa da dönüncee çalışıp halleder umarım

haydi canlar ben kaçım yarın çarşı var erken kalkıcamm
optum siziii

kızlaar selamyaa ne dicem size 1 saat sonra 339 ların yerleri belli olucak ama ben o topiği bile bulamıyorum bilen varmıı merak ettim torunlarımıza nereler çıkıcak diye

onnar daha bu siteyi keşfedememiştir belkii zamanla keşfedip üye olurlarr :) gidip gelsinler bi an öncee...bizimkilere dee çook azzzz kaldııı :))

onnar daha bu siteyi keşfedememiştir belkii zamanla keşfedip üye olurlarr :) gidip gelsinler bi an öncee...bizimkilere dee çook azzzz kaldııı :))

ayy evet ya nerdeyse 1 ay kalıcak yakındacanım senin askerin nerdeydi hep karşılaşıyoruz ama aklımda tutamadım

ay süperr bende istanbuldayım aşkımda tekirdağda nerdeyse her hafta yanındayım çok şükürgöremeyenleride allahım tezz zamanda kavuştursun

ewet ewet hepimiz kawuşcas az kaldı ...benim sewgilimin olduu yerde askerler ceza yedi çarşılar kitlendi askerlik bitene kadar ..artık dönene kadar göremem heralde geçsiin haydi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…