337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar ben sadece mardine cıktıdı öğrene bildim kısamı uzunmu bilgim yok sayfada acılmıyorkı bakayım

kütahya hava kuvvetleri dağıtım yapıp doğuya mı veriyo demek.offff hevesim kursağımda kaldı ya..ciddi misin? inş. dağıtımdadoğu çıkmaz ya.ben naparım sonra

günaydın herkese...

üzülme canım hekes doğuya gidecek bişey yok.... sizin için en hayırlı neresiyse oraya gitsin inşallah...

günaydın kızlar ben sadece mardine cıktıdı öğrene bildim kısamı uzunmu bilgim yok sayfada acılmıyorkı bakayım

kısadır herhalde canım....
rabbim bütün askerlerimizi korusun hepimizi Allah kavuştursun kızlar...

valla kızlar hepinizinkini okudum bence süper yerler. benim sevdiceğim erzurum palandökene gidicek , bana çook uzak ve çook soğuk oraları

kısa dönem denizli istemiyorum gitmesini,, ama gitmesi lazım önümüzdeki engellerin kalkması için

hepinize hayirli ugurlu olsun canlar, insallah cok rahat ederler gittikleri yerlerde askerleriniz..
Doguya askeri düsenler endiselenmesin soguk diye veya terör var diye acemilikte nöbette yok askeriyeden cikmakta..sadece egitim görecekler..
Lütfen dua edin ciktigi yerlere üzülmeyin, biz sevindikte ne oldu sanki=)
herseyin hayirlisini dileyin

kzlarrrr yaaa benım bebeğimi agrı dogu beyazıta göndermişlerr yaaaa geceden berii delircemmm ben yaa çookk uzakkk yaaaa

kütahya hava kuvvetleri dağıtım yapıp doğuya mı veriyo demek.offff hevesim kursağımda kaldı ya..ciddi misin? inş. dağıtımdadoğu çıkmaz ya.ben naparım sonra

askerim orda yaptı acemılıgını kutahyada..
dağıtım doguya vermıyo tek tuk bı kac kısı gıdıyo ordan:96:

70'İNCİ MKNZ.P.TUĞ.K.LIĞI (MARDİN) sanırım merkez oluyor pek bi bilgim yok

orayla ilgili bişeyler öğrenmeye çalışıcam canım

SEA sitede tuti var onun erkek arkadaşıda doğu beyazıtta , bilgi almak için onunla iletişime geçebilirsin tatlım ama bildiğim kadarıyla çok kötü bir yer değil uzak olsa bile

çok tşk ederim endişelerim var ama allahım tüm askerlerimize kolaylık versin

Amin tatlım.. ee senin ki nasıl morali nasıl ?? Maşallah çoğu kişi hep batıya egeye marmaraya düşmüş.. bizlere doğu şansı vurdu bitek sanırım

bizimkini içine dogmustu dogu olacak diye kendini hazılamıstı suan bende daha morallı ulasım sorunu biraz canını sıkıyor okadar inş. dagıtımdada aynı yerinde karılda mardin için çok rahat diyorlar kemal sunalın oglu ali sunalda orda yapmıs askerliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…