337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam arzucum nerelerdesin sen yaa özlettin kendinii inşallah o 10 günde hemencik geçicekk

pek yazamadım tatlım ama yakın takipteydimbende çok özledim hepinizi tabiki hemencik geçecek canım ''156 gün geçmiş 10 güncük geçemeyecekmi?'' desemde gözümde çok büyüyo:18: neyse geçer geçer :44:

Yelizden okkalı bir depükkk ayyy ben bu depüğü yiyceğim günü iple çektimmm teşekkür ederimm

Yelizden okkalı bir depükkk ayyy ben bu depüğü yiyceğim günü iple çektimmm teşekkür ederimm

Hahahhahahahah yaşasın Yarenler kavuşuo artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....Ricaaaaaaaaaaa ederimmmmmmmm şekerrrrrrrrrrrrrrrr.......

Haydeeeeeee sıradakiiiiiiii gelsinnnnnnnnnnn ayağım boşta kaldııı ya

Allahım Sana Çok Şükür Veeeeeeeeeee Şafak DoĞaN GüNeŞ

Seni Çokkk Özledim Herşeyim..

şafak sadece 1
inanamadım bi daha yazıcam birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonunda şafak DOĞAN GÜNEŞ hadi benide depükleyin salı sabah çıkıcak ama ben yarın akşam yola çıkıyorum paşamı alıp gelcem bende depük istiyorum

sonunda şafak DOĞAN GÜNEŞ hadi benide depükleyin salı sabah çıkıcak ama ben yarın akşam yola çıkıyorum paşamı alıp gelcem bende depük istiyorum

yihhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu Gözün aydın canım,Güle Güle Git PAŞANIN Yanınaaaa......... Hayde bakalım anca gidersinnnnnnnnnnn :))))))))))

D E P Ü K Lendinnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…