nice89;ilk günler fenaydı biliyosun inan nefes alamıyo gibiydim,hepimiz öyleydik ama şimdi şimdi daha rahatız,tabiiki hasret var,gün içinde gözümüzden yaş süzülmüyor değil ama en azından halimizle dalga geçecek kıvama geldik artık,tabii burada hep birlikte olmamızın etkisi tartışılmaz.
Neslihancım bende çıldırıyorum aramayınca,ama az evvelde yazdım kuzenimin nişanlısı ilk 1 hafta arayamamış,halimize çook şükür:98:
kusur olur mu canım dök içini. haklısın bi yandan ama bi bize nazları geçer bunların. bide annelik iç güdüsü var ya bizde doğuştan fazla kafamıza takıyoruz kıyamıyoruz o söyler geçer ama biz burda o bi kaç kelimeyi cümlelere çevirip senaryolar üretebiliyoruz. bu arada bende günlük yazıyorum da canım ne zaman göndeririz ki bunları
oy oy oy kıyamam ya haklısın canımm çok haklısın ama işte bence şöyle düşün bizi daha yakın hissettikleri için bazı şeyleri düşünmeden söylüyolar. orda çok zorlandığı şeyler vardır eminim.ama annesine babasına anlatsa nolcak onlar bizim verdiğimiz destği morali veremzler o yüzden onlardansa bize anlatıyolar.bide nazları da daha çok bize geçio tabi,bizimde olara geçtiği gibi.üzülme kuzummm sen.bende hasta olcağım zaman senin gibi oluyorumm :2:
Kızlaar bende uyuyorumm,öptüm sizi
ay bı de bana ne dedı beyfendı bılıyor musun; senın gunlerın cabuk gecıyordur benım zor tabıı, dedı bana...ben burda zıl takıp oynuyorum cunkusımarık
geldıgınde verıcem canım ben..alsın okusun gunlerım nasıl gecıyormus
iyi ki kk var
koğuşşşşşşşşşşşşşşşşş yat emri verilmiştir askerlerinizin çoktan sevgili torunlarım hepinizi kucaklıyorum hepinize iyi geceler rüyalarınıza askerlerinizi görün sanırım şafağın 152 oldu şaka maka 4 gün oldu dahada su gibi geçecek hele bir plakalara gelin...
bu arada bazı askerler naz yapıyorlar alttan alın bu görev hepimizin görevi geldikleri zaman bir bir çıkarırsınız acısını
iyi geceler canlar...
koğuşşşşşşşşşşşşşşşşş yat emri verilmiştir askerlerinizin çoktan sevgili torunlarım hepinizi kucaklıyorum hepinize iyi geceler rüyalarınıza askerlerinizi görün sanırım şafağın 152 oldu şaka maka 4 gün oldu dahada su gibi geçecek hele bir plakalara gelin...
bu arada bazı askerler naz yapıyorlar alttan alın bu görev hepimizin görevi geldikleri zaman bir bir çıkarırsınız acısını
iyi geceler canlar...
iyi geceler canlar...
cekhu erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünmüyor canımm napalımm gelince çıkartırsın acısıını
ayy gece gece güldürdün benii gelince bir bir acısını çıkaracağızz:)))) ne zman moralim bozulsa bu sözü hatırlıcammhadi iyi gecelerr canımmmm
neneeeeemmmmmmm bende senı pamuk ellerınden opuyorum
vallahı 152 yaptık yahu safagı
ınsallah gececek..gececekte ben fıttırmadan gecse ıyı olacak
ben ona geldıgınde yapacagımı bılıyorum daa......neyssssssssssseeeeee
ıyı geceler pamuk nene
ay canım çok tatlısın yüzümü güldürdün sinirin bile ayrı güzel gelir ona bence
bakalım bende göndermem belki gelince okuturum hepsini teker teker bide sözlü yaparım
Nenelerrrrr topikk boş kaldı dönün topiğe bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?