337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bizde bugün 1 kez konuştuk canım,kızıyoruz şaka yapıyoruz ama cidden onlarında hali zor anlayışlı olmamız lazım(şu an ruh halim böyle yarınki aramasına bağlı olarak değişebilir)

siz alıştınız mı kızlar ilk günlere göre daha kolay mı geçiyor nasıl?

iyice alıştılar,askerlik biticek bunlar ortama alıştık deyip gelmicekler o olcak

ohhh vallahı yazdıgım gunluge herseyı :) butun zehrımı akıttım pek bı rahatladım :)))))

sabah sabah naz yaptı bana..butun gunumu mahvettı...sonra ne aradı ne sordu...
dusuncesız bunlar anammm dusuncesıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :113:

rahata alışmışlardı ya canım şimdi böyle olmaları normaldir. bizim askerde olduğumuzu düşünsene öyle ben zehir ederdim sanırım aşkıma günleri [/QUOTE]

ben var ya asla bellı etmezdım..yemınle...onu dusunurdum cunku..elden bır sey gelmedıkten sonra hasta oldugumu nıye soyleyıp daha cok uzeyım onu?
yemısım onun askerlıgını yaaa..
Allah askına...5,5 ay Çanakkale de..
15 gıdeydı ne olacaktı? ya da doguya?
egıtım yaptırıyorlar...e tabıı yaptıracaklar..tatıle mı gıttıler askere mı?
hıc kusura bakmasın..anamdan emdıgım sut burnumdan geldı 3 gundur..kendımı eve kapattım..yemek yerken bıle mıdem bulanıyor..ben ne yaptım bunları yasıyacak?benım gunahım ne?
madem hasta nıye bana soyluyor bır tek?nıye anasına babasına soylemıyor?cunku onların akıllarının kalacagını,onların uzulecegını akıl edebılıyor..ee ben necıyım burda?onu akıl eden bunu da eder...
oooffff gunluk yetmemıs bana kusura bakma canım dokturdum bırden

siz alıştınız mı kızlar ilk günlere göre daha kolay mı geçiyor nasıl?

bende bugün iki kez arandım yarın ne olur bilemiyorum çatışma çıkarabilirim oralarda

nice89;ilk günler fenaydı biliyosun inan nefes alamıyo gibiydim,hepimiz öyleydik ama şimdi şimdi daha rahatız,tabiiki hasret var,gün içinde gözümüzden yaş süzülmüyor değil ama en azından halimizle dalga geçecek kıvama geldik artık,tabii burada hep birlikte olmamızın etkisi tartışılmaz.
Neslihancım bende çıldırıyorum aramayınca,ama az evvelde yazdım kuzenimin nişanlısı ilk 1 hafta arayamamış,halimize çook şükür:98:

benim bildiğim bizden yok galba urfa:44:allah kavuştursun canım kızında çok tatlı allah analı babalı büyütsün

sağolasın tatlım.

bende kaçıyorum kızlar bebiş huzursuz dişleri çıkıyor. uyanıp duruyor şimdi. en kısa sürede tekrar görüşmek üzere. kendinize iyi bakın rabbim tüm askerleri korusun.

sağolasın tatlım.

bende kaçıyorum kızlar bebiş huzursuz dişleri çıkıyor. uyanıp duruyor şimdi. en kısa sürede tekrar görüşmek üzere. kendinize iyi bakın rabbim tüm askerleri korusun.

amin canım allah rahatlık versin

aramasın küstüm ben

ben var ya asla bellı etmezdım..yemınle...onu dusunurdum cunku..elden bır sey gelmedıkten sonra hasta oldugumu nıye soyleyıp daha cok uzeyım onu?
yemısım onun askerlıgını yaaa..
Allah askına...5,5 ay Çanakkale de..
15 gıdeydı ne olacaktı? ya da doguya?
egıtım yaptırıyorlar...e tabıı yaptıracaklar..tatıle mı gıttıler askere mı?
hıc kusura bakmasın..anamdan emdıgım sut burnumdan geldı 3 gundur..kendımı eve kapattım..yemek yerken bıle mıdem bulanıyor..ben ne yaptım bunları yasıyacak?benım gunahım ne?
madem hasta nıye bana soyluyor bır tek?nıye anasına babasına soylemıyor?cunku onların akıllarının kalacagını,onların uzulecegını akıl edebılıyor..ee ben necıyım burda?onu akıl eden bunu da eder...
oooffff gunluk yetmemıs bana kusura bakma canım dokturdum bırden [/QUOTE]

kusur olur mu canım dök içini. haklısın bi yandan ama bi bize nazları geçer bunların. bide annelik iç güdüsü var ya bizde doğuştan fazla kafamıza takıyoruz kıyamıyoruz o söyler geçer ama biz burda o bi kaç kelimeyi cümlelere çevirip senaryolar üretebiliyoruz. bu arada bende günlük yazıyorum da canım ne zaman göndeririz ki bunları

sağolasın tatlım.

oy oy oy dıslerı mı cıkıyor :)))
yerım onu ben Allah bağıslasın :)))
benım de 3 yasında yıgenım var da onun sayesınde cocuk delısı oldum :) dayanamıyorum cocuga artık :) eskıden tam tersı nefret dereceseydı :) ama prensesım sayesınde asıgım artık cocuklara
Allah analı babalı buyutsun :)

ah sımdı bızım kız burada olsaydı alırdı butun sınırımı

cekhu canım benimm ben geç geldim muhabbeti kaçırdım sen neden sinirlisin böyle askerine

kusur olur mu canım dök içini. haklısın bi yandan ama bi bize nazları geçer bunların. bide annelik iç güdüsü var ya bizde doğuştan fazla kafamıza takıyoruz kıyamıyoruz o söyler geçer ama biz burda o bi kaç kelimeyi cümlelere çevirip senaryolar üretebiliyoruz. bu arada bende günlük yazıyorum da canım ne zaman göndeririz ki bunları [/QUOTE]

ay bı de bana ne dedı beyfendı bılıyor musun; senın gunlerın cabuk gecıyordur benım zor tabıı, dedı bana...ben burda zıl takıp oynuyorum cunku sımarık

geldıgınde verıcem canım ben..alsın okusun gunlerım nasıl gecıyormus

cekhu canım benimm ben geç geldim muhabbeti kaçırdım sen neden sinirlisin böyle askerine

sabah aradı benı yıne herzaman kı gıbı 6,30 da..
dun gece mıgrenı tutmus..sonra sıtma nobetı gıbı bır sey gecırmıs..usumus tıtremıs terlemıs falan...
bunları anlattı bana..
sonra butun gun bır daha sesı cıkmadı..
e ben tabıı butun gun kahroldum..bır Allah bılır bır ben..neler gectı kafamdan neler..
sonra annesını zıyarete gıttım,amelıyat olmustu..
babasını aramıs,konusmuslar..
o zaman kafam attı ıste..
onlara hıc bır sey soylememıs tabıı uzulmesınler akılları kalmasın dıye..ama benım ıcıme ettı resmen butun gun
sonra bır de sabah bana ıste neymıs efendım benım gunlerım cabuk gecermıs te onun kı zor gecermıs falan dıye zırvaladı..
bır de bu cumle takıldı kafama...
bı de galıba regli olcam
ıste hepsı ust uste gelınce boyle bır sınır harbı yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…