bizde bugün 1 kez konuştuk canım,kızıyoruz şaka yapıyoruz ama cidden onlarında hali zor anlayışlı olmamız lazım(şu an ruh halim böyle yarınki aramasına bağlı olarak değişebilir)
ee baksana günde 1e düştü aramalar:90:
iyice alıştılar,askerlik biticek bunlar ortama alıştık deyip gelmicekler o olcak
sabah sabah naz yaptı bana..butun gunumu mahvettı...sonra ne aradı ne sordu...
dusuncesız bunlar anammm dusuncesıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :113:
siz alıştınız mı kızlar ilk günlere göre daha kolay mı geçiyor nasıl?
bende bugün iki kez arandım yarın ne olur bilemiyorum çatışma çıkarabilirim oralarda
benim bildiğim bizden yok galba urfa:44:allah kavuştursun canım kızında çok tatlı allah analı babalı büyütsün
sağolasın tatlım.
bende kaçıyorum kızlar bebiş huzursuz dişleri çıkıyor. uyanıp duruyor şimdi. en kısa sürede tekrar görüşmek üzere. kendinize iyi bakın rabbim tüm askerleri korusun.
nice89;ilk günler fenaydı biliyosun inan nefes alamıyo gibiydim,hepimiz öyleydik ama şimdi şimdi daha rahatız,tabiiki hasret var,gün içinde gözümüzden yaş süzülmüyor değil ama en azından halimizle dalga geçecek kıvama geldik artık,tabii burada hep birlikte olmamızın etkisi tartışılmaz.
Neslihancım bende çıldırıyorum aramayınca,ama az evvelde yazdım kuzenimin nişanlısı ilk 1 hafta arayamamış,halimize çook şükür:98:
ohhh vallahı yazdıgım gunluge herseyı :) butun zehrımı akıttımpek bı rahatladım :)))))
rahata alışmışlardı ya canım şimdi böyle olmaları normaldir. bizim askerde olduğumuzu düşünsene öyle ben zehir ederdim sanırım aşkıma günleri
sağolasın tatlım.
bende kaçıyorum kızlar bebiş huzursuz dişleri çıkıyor. uyanıp duruyor şimdi. en kısa sürede tekrar görüşmek üzere. kendinize iyi bakın rabbim tüm askerleri korusun.
Kızlaar bende uyuyorumm,öptüm sizi
ben var ya asla bellı etmezdım..yemınle...onu dusunurdum cunku..elden bır sey gelmedıkten sonra hasta oldugumu nıye soyleyıp daha cok uzeyım onu?
yemısım onun askerlıgını yaaa..
Allah askına...5,5 ay Çanakkale de..
15 gıdeydı ne olacaktı? ya da doguya?
egıtım yaptırıyorlar...e tabıı yaptıracaklar..tatıle mı gıttıler askere mı?
hıc kusura bakmasın..anamdan emdıgım sut burnumdan geldı 3 gundur..kendımı eve kapattım..yemek yerken bıle mıdem bulanıyor..ben ne yaptım bunları yasıyacak?benım gunahım ne?
madem hasta nıye bana soyluyor bır tek?nıye anasına babasına soylemıyor?cunku onların akıllarının kalacagını,onların uzulecegını akıl edebılıyor..ee ben necıyım burda?onu akıl eden bunu da eder...
oooffff gunluk yetmemıs banakusura bakma canım dokturdum bırden
cekhu canım benimm ben geç geldim muhabbeti kaçırdım sen neden sinirlisin böyle askerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?