Al bendende okadar cuma geceleri çıkıp sabaha kadar eylenmek
dur ya konışmayalım böyle adamın askerde gelince konuşuruz
yeriim ben adamımısabah 6da aradı dudum gülüm ün sesini
Ağlıyomu :=) Nazlanıyomu yanii
Bebek gibi oluyolar askerdeyken
günaydın kızlar :)
yeni gelen arkadaslara en kocamanindan Hosgeldiniz diyorum :)))
sabah konuştuk yine bebisimle :) bu cocuk beni cildirtacak ama ya..gecen gün yün eldiven ve boyunluk istemişti(polar almıştı ikisini de) bugün sordum alicam istiyorsun di mı diye,yo benden senden öyle bir sey istemedim nerenle dinliyorsun beni diyor!fittircam yani!e sabahın 6 sında bu kadar oluyor yani ne yapayım..bir yanda heyecan bir yanda uyku!ama istediğini de hatırlıyorum..
bı azar işitmemiştim o da oldu yani..
şimdilik pek naz yok ama sinyalleri var ben zaten full pohpohluyorum aman kocam canım kocam kıyamam vs fırsat vermiyorum ona
napim kızz benim herif kız gbidir bazen diyorum sen mi kadınsın ben mi çözemedimama şımarmıyor Alahtan yoksa
40 günü iyi ayarlamşsınız kız sanki askerden gelince 40 ı çıkar gbii
Heee benimkide öyledir
mesela ben alışveriş sevmem o sever ben elbiseleri alıp alıp hiç giyecek bişeyim yok demem o der ben nazlanmam o nazlanır biyere giderken ben bekletmem o bekletir falan filan :)))
anladın cnm sen onu neyi kaldracam tövbe yaa zdık hee daha 1 hafta olmadann ama varya allahtan ben askrden geldkten snra evlencem he yoksa her hafta sonu adamın yanınada gidemezdm agrıya ne yapardım kızKızlar merhaba :)))
Ay çok güldüm buna canım benim evlenince kupayımı kaldırırsın neyi kaldırırsın bilemicem ama Hayatını nen mutlu günü düğüngünü diye boşuna dememişlerSonrası okadar güzel olmuyo hehehehe :))))
Bende Mayıs 16 Askerden geldi 13 Haziranda evlendim30 gün bile yoktu
Ne hevesliydim ozamanlar
yok yavruu ben 7 ocağı bekliyorum valla 5 ay beklenir mi zaten ona da diyorum tamamen duygusal sebeplerden geliyorumm diyehep erkek mi isteyecek ayoll
anladın cnm sen onu neyi kaldracam tövbe yaa zdık hee daha 1 hafta olmadann ama varya allahtan ben askrden geldkten snra evlencem he yoksa her hafta sonu adamın yanınada gidemezdm agrıya ne yapardım kız
oooooo hadiii hayrlıı işleeeeerrrr bende 7 ocakta gtcem ama sadece elini tutablcem kaynana kaynataa puffbizde bomba 2 temmzda patlıcakkk adamda askerden gelmşş tamamen dolmuş istanbulda 9.şiddetınde deprem olucak 2temmuz gecesi istanbulu terkedin kızlarr bnden sölemesii
valla atom bombası patlıcakmış gbi geldi bana
kızlar selam,
kaç gündür hatta haftadır bakmak aranıza katılmak istedim kısmet bu geceyeymşş:80:
benimde nişanlım askerde
siirt 3.komando tugayına çıktı. allahtan kısa dönem. ama o siirti görünce sayfada beynmden vurulmuşa döndüm hiç beklemiodum. yakın olur hep gider gelirim diee sevininiodum. ist.daym ben vee siirt hele bide doğu olnca inanılaz canmzz sıkldı moralim sıfır kaç gündr ama herşeyn hayrlsı dedik böylesi hayrlymşş
5 gündür ankaradaydm nişanlımn ailesi ve ben, yolcu etmeden dönemedim ve dün uçağa bindirdm ist.da döndm
allahm sen tüm askerlerimizi koru geride kalan ailesine sevdklerine bağşla hepsini.
burdan hep birbirmize destek olalım...
yemn törenine gidemycek olmak da ayrı koyuyoo offfffffff yaaa
bu arada mesajların hepsni okumam mümkün değil tabikidee ama sevgilisi, nişanlısı yada eşi fln siirte düşen varmı hiç ?
canım benim nişanlımda siirt 3. komando tugay komutanlığında kısa dönem yazını görünce hemen üye olup tanışmak istedim
hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?