337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar :)
yeni gelen arkadaslara en kocamanindan Hosgeldiniz diyorum :)))
sabah konuştuk yine bebisimle :) bu cocuk beni cildirtacak ama ya..gecen gün yün eldiven ve boyunluk istemişti(polar almıştı ikisini de) bugün sordum alicam istiyorsun di mı diye,yo benden senden öyle bir sey istemedim nerenle dinliyorsun beni diyor!fittircam yani!e sabahın 6 sında bu kadar oluyor yani ne yapayım..bir yanda heyecan bir yanda uyku!ama istediğini de hatırlıyorum..
bı azar işitmemiştim o da oldu yani..

aman salla cekhu hele son aylarda neler neler diyecekler paso bize çalışacaklar o yüzden rahat ol

napim kızz benim herif kız gbidir bazen diyorum sen mi kadınsın ben mi çözemedim ama şımarmıyor Alahtan yoksa

Heee benimkide öyledir
mesela ben alışveriş sevmem o sever ben elbiseleri alıp alıp hiç giyecek bişeyim yok demem o der ben nazlanmam o nazlanır biyere giderken ben bekletmem o bekletir falan filan :)))

Heee benimkide öyledir
mesela ben alışveriş sevmem o sever ben elbiseleri alıp alıp hiç giyecek bişeyim yok demem o der ben nazlanmam o nazlanır biyere giderken ben bekletmem o bekletir falan filan :)))

bekleme olayına hastayım zaten çok ağır benim ki bu tembelliğe iyi düğüne geç gelmedii

anladın cnm sen onu neyi kaldracam tövbe yaa zdık hee daha 1 hafta olmadann ama varya allahtan ben askrden geldkten snra evlencem he yoksa her hafta sonu adamın yanınada gidemezdm agrıya ne yapardım kız

yok yavruu ben 7 ocağı bekliyorum valla 5 ay beklenir mi zaten ona da diyorum tamamen duygusal sebeplerden geliyorumm diye hep erkek mi isteyecek ayoll

oooooo hadiii hayrlıı işleeeeerrrr bende 7 ocakta gtcem ama sadece elini tutablcem kaynana kaynataa puff bizde bomba 2 temmzda patlıcakkk adamda askerden gelmşş tamamen dolmuş istanbulda 9.şiddetınde deprem olucak 2temmuz gecesi istanbulu terkedin kızlarr bnden sölemesii

valla atom bombası patlıcakmış gbi geldi bana

valla atom bombası patlıcakmış gbi geldi bana

saddamın topları böle patlamamştr o derece yanii 2 temmuz gecesii patlayan patlayanaa puhahahaha ayy iş yerndeym çöok güldm zaten patronun yanından yeni indm yerime adam 1 saat ağaç ettii :84: bu ay bana kızmştı ama şmdi geçmşte falan filan yaa dicektim yılmaz bey benım beyim asker

kızlar sizede anneniz tepki vermişmiydi erkek arkadaşınızı öğrenince

canım benim nişanlımda siirt 3. komando tugay komutanlığında kısa dönem yazını görünce hemen üye olup tanışmak istedim

canım benim nişanlımda siirt 3. komando tugay komutanlığında kısa dönem yazını görünce hemen üye olup tanışmak istedim

benmkıde kzlar agrıdan ıgdıra çkmş usta birliğii hiç bişey hissetmedm çnkü haa agrı haa ıgdr fazlasyla üzülmüştüm çnküü ilk agrıyı duyuncaaa şuan pek bişey farketmedii bnm için tek duam inş.rahat eder ve sağ salim kavuşurum sevdiceğimee

selamm kızlarr topik coşmuş yaa bizi de mi şaplasak napsak
hadi siz evlenceniz de biz napçaz olan var olamayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…