o şimdi asker canı neler isterr uykuda mevlam beni onaa gösteeeeeeerrrr koppkopppp
o şimdi asker canı neler isterr uykuda mevlam beni onaa gösteeeeeeerrrr koppkopppp
evet cnm ıgdıra çıkmış kalan çok azmış agrıda blmıorum cnm.kalacak yeride ayarlamadık daha blmıorum nasıl yapacaklar k.pederlerimle gtcem ben nasıl ayarlıcaklar blmıorum cnm siz nyaptınz?kardeşn hangi bölükteydi senin cnm bugun belli olmuş cnm dagıtım yerleri kardeşninkide bellidir sanırımcnm nişanlının ustalığı ığdıramı çıktı.hayırlısı olsun cnm.ne zaman belli olmuş.benim kardeşim kalıcakmış bizim bölük diyodu bugün görüşmedik daha. birde yemin töreninde kalmak için nereyi ayarladınız?
vallaa bakma bnde korkuorumdaa ama bu hasret korku morku bırakmayacak bende öle görünüosea senin durum vahimmm kız adamı korkutacan 2 temmuz da
bende sölüodum aşkıma şmdide iş yernde açtm dnlıorummm kzlarda dıo eyfahhh cihann yandıııııben de askere gitmeden önce hep bu şarkıyı söylüyodum
selamm kızlarr topik coşmuş yaa bizi de mi şaplasak napsak
hadi siz evlenceniz de biz napçaz olan var olamayan var
cnm nişanlının ustalığı ığdıramı çıktı.hayırlısı olsun cnm.ne zaman belli olmuş.benim kardeşim kalıcakmış bizim bölük diyodu bugün görüşmedik daha. birde yemin töreninde kalmak için nereyi ayarladınız?
Ayyy çok güldüm şap olayına :)
SeA hemşom Iğdır'a gitti demek...hayırlısı olsun tatlım dediğin gibi sağ salim gelsinler de yeter.. :)
zaten 2 temmuza da şurada birşey kalmamış
selamm kızlarr topik coşmuş yaa bizi de mi şaplasak napsak
hadi siz evlenceniz de biz napçaz olan var olamayan var
ayyy o şap tan bnde istıoruummmm kızlarrrrr yoksamm vakitt geçmeyecek banaa
evet cnm agrıdan ığdıra gececkmiş 7 ocaktan snraaa
ŞAFAK_150
Ya benimkinin gideceği yerde Kıbrıs'mış.Yemin töreni bu ayın 30'unda ama anneleri gidecek diye ben gidemiyorum...Kıbrıs'a gitmek daha mı mantıklı olur acaba?Havalarda fena olmaz hem
liv gitti mi bileee?
sefiorum onu ben
snde git onlrlaaa ??
Merhaba arkadaşlar... Yeni üye oldum bende katıldım aranıza... Benim arkadaşım da İstanbul da şuan.. 3 gündür konuşamıyoruz
Kızlar kafam çok bozuk .Dün saat 6-7 gibi gibi sevgilimle konuştuk dedim mutlaka yatmadan ara acil birşey söylemem lazım .Bekle allah bekle bu beni aramadı neyse bugün saat 11.30 ve 12de cebimi aramış hiç duymadım.Kesin dün yatmadan aramadığı için ona sinir olduğumu ,isteyerek açmadığımı fln düşünecek. Evet dün epey canım sıkıldı ama bu yüzünden açmamızlık yapmam ki .
Kızlar kafam çok bozuk .Dün saat 6-7 gibi gibi sevgilimle konuştuk dedim mutlaka yatmadan ara acil birşey söylemem lazım .Bekle allah bekle bu beni aramadı neyse bugün saat 11.30 ve 12de cebimi aramış hiç duymadım.Kesin dün yatmadan aramadığı için ona sinir olduğumu ,isteyerek açmadığımı fln düşünecek. Evet dün epey canım sıkıldı ama bu yüzünden açmamızlık yapmam ki .
açmamazlık yapmayacagını bilir canım bilmeseydı bı fırsatını bulur illaki bidaha arardı neden teli açmıosun die aramadıgna göre duymadıgnı anlamış demekkii rahat ol akşama arar cnmmKızlar kafam çok bozuk .Dün saat 6-7 gibi gibi sevgilimle konuştuk dedim mutlaka yatmadan ara acil birşey söylemem lazım .Bekle allah bekle bu beni aramadı neyse bugün saat 11.30 ve 12de cebimi aramış hiç duymadım.Kesin dün yatmadan aramadığı için ona sinir olduğumu ,isteyerek açmadığımı fln düşünecek. Evet dün epey canım sıkıldı ama bu yüzünden açmamızlık yapmam ki .
cnm zaten arada söz nişan yok sen kıbrısa gidersin bı kaç ay sonra hem havalarda daha güsel olur bnce gtme ailesi ordayken ben olsam gtmezdm usta birliğine gecnce gderdim rahat rahatt kmse yokkennnncanım benimkinin ailesi niğde'de oturuyor dolayısıyla biz tanışmadık henüz...hepimizin birbirimizden haberi var ama resmiyet kazanan bir durum olmadığı için henüz ben çekiniyorum...ama çokkk da özledim... hem gidesim hem gitmeyesim var anlayacağın:)
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegimESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkorMARDİN kızıltepe
BarbieveKenERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celifGAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
NurburKIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
RaziyErkanKÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
dodehiminiVAN Merkez
yagmur55ERZURUM 9. Kor.
jasmin25NEVŞEHİR il jandarma komutanlığı
cekhuÇANAKKALE Ezine il jandarma
arzum66KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?