arkadaşım kasıtlı yaptığını düşünecek olsa bile sen önemli birşey dediğin için bugün ne yapıp edip bir fırsatını bulup seni tekrar arayacaktır o zaman durumu izah edersin ortada sorun kalmaz:) sıkma canını
ŞafimuİZMİR İstihkam Okulu
açmamazlık yapmayacagını bilir canım bilmeseydı bı fırsatını bulur illaki bidaha arardı neden teli açmıosun die aramadıgna göre duymadıgnı anlamış demekkii rahat ol akşama arar cnmm
kötü olmuş onunda moralı bozuktur inş. tekrar arama fırsatı bulurda ikinizinde içi rahat eder
sulkor,SeA sağolun canlarımBugün mutlaka arayacaktır biliyorum ama askere gitmeden Liv telefonunu sakın sessize alma aradığımda sana ulaşamazsam bozuşuruz demişti .
Neyse fıstıklar ben kaçıyorum .Herkesi kocaman öptüm
öncelikle hoşgeldin aramıza :)
İstanbul sizin için bir şans olmuş bence..sen nerede oturuyorsun bilmiyorum arkadaşım ama en azından İstanbul'da asker olmanın pek riski yok...
Bu arada konuşamamış olmanız seni sakın üzmesin arkadaşım başlarda iletişim sorunu yaşayabilirsiniz ama emin ol ilk fırsatta arayacaktır...
Teşekkür ederim hoşbulduk :) Ben Ankarada oturuyorum, arkadaşımın kütüğü doğu olduğu için şans İst. düştü.. Dağıtımı da İst. olmuş çok şükür...
Konuyu baştan sona okudum Allah hepimize sabır versin... Genelde her gün konuşuyor arkadaşlar, bizimki niye aramıyor kafama takıldı
cnm zaten arada söz nişan yok sen kıbrısa gidersin bı kaç ay sonra hem havalarda daha güsel olur bnce gtme ailesi ordayken ben olsam gtmezdm usta birliğine gecnce gderdim rahat rahatt kmse yokkennnn
Mrb kizlar askim aradi beni sabah 5.45de bende ise gidicektim alarm caliyo caliyo kapatiyodum askim arayinca nasil kalkiyorum ama..
belki bilmeyenler vardi yeni gelen arkadaslarimiz olmus cunki..hepside hosgelmislerrr
yarim yazmisim konuyu :)) dvm edimm
ben yurt disindayim kizlar izmire gidicem gidebilirsem askerim kutahyada
Yemin töreni var 7ocakta ben cok gitmek istiyorum
Videolari izliyorum gozlerim doluyo izlerken aksimi böyle bi gunde ynaliz birakmak istemiyorum..
2-3gunluk gidersem biletim cok pahali olur 1hafta isten izin alabilirsem gitmek istiyorum
Ama ailemden gizli gidicem hafta sonunu askimla geciririm ama 1hafta ailesinde kalmak zorundayim..(ailesiyle tanisiyoruz cok sevirem kendilerini)
Cilginlik bu biliyorum ailemden gizli ama napimmm cok özledim
Eee ne demisler Askin gözü kördür cilginlik hep onun yanindadirr
ailesi şimdi ne kadar iyi olsa da ileride bu durumu önüne geitrip canını sıkabilirler sen daha ii bilirisn ama erkek tarafına pek güven olmaz bence
ailesi şimdi ne kadar iyi olsa da ileride bu durumu önüne geitrip canını sıkabilirler sen daha ii bilirisn ama erkek tarafına pek güven olmaz bence
yaa:26:
ailesi ztn yanliz kaliyor süreklide konusuyoruz onlarla ama bilmiyorumm geldin bizde kaldin diemi laf söylerler kii
cnm benm gitme yemin töreninden sonra git sen hem rahat edemezsin ya sonra git yalnız daha rahatolursun gercekten
bende katılıorum erkek tarafına güven olmaz cnm bnce gitme bu konularda bende bıras geri kafalıym bnmde kardeşm askerde kız arkadaşı bızımle yemın törenıne gelse bnde yanlş anlarım bı erkek tarafı olarak ama söz nişan olur başımın üstünde götrmezsek kardeşm kızar zaten bunun gibi düşün cnmm
cnm benm gitme yemin töreninden sonra git sen hem rahat edemezsin ya sonra git yalnız daha rahatolursun gercekten
haklisiniz galibaa..
böyle bi gunde onunla olmak istemistimm aileside olucak hep amcalari kuzenleri falan..
dagitimi belli olsun hem hafta sonu gider gelirim kimsenin haberi olmaz
bende 3 yıllık evliyim eşim bu ayın 12 sinde burdurda tesli oldu.1 yasında bebğim var.allah bekleyen herkese sabır versin.beklenenlerde kolaylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?