:)))) yarın bı arasınn annaaaaaaaammmm hepınıze benden çay :)))))))))))))
evet Allah a sukur o konuda gercekten sanslıyım...
amin canım amiiiiinnnnnn cümlemiziiii :)))))
kız Allah ıyılıgını versın 155 gun sayıcaz :) ama bugunden ıtıbaren mı yarından ıtıbaren mı onu bende bılmıyorum
155 olması lazım[/QUOT
KIZLAR SAFAK KONUSUNDA SIZI AYDINLATCAK WE ISINIZI KOLAYLASTIRACAK GUZEL VE BEGENDIGIM BI YERE YONLENDIRIORUMM UMARIM ISINIZE YARAR
337. Ksa Dnem
Allah tamamına erdırsın sımdıden :))))
ay ne guzel ıkı kere mı aradıııı...bı de sen arayabıleceksın...ay cok kıskandım yaaaaa
benımkının gıttıgı yer cok buyuk benımkı cok sık arayamayacak anladıgım kadarıyla..sıra cok olur...
ayy 155 gün ne ki gızlarr :)
tamamdır komutanm 155 sayıyoruz
benimkide kütahya hava kuvvetlerinde..aynı yere düşmüşler bak...
5 ay 5 gün canım :) ömrümüz gün saymakla geçiyor yaa sınav tarihşerine gün say sınavlar biter askerlik gelsin diye gün say heh tamam geldi dersin bu defa gelmelerine gün say başlamak bitirmenin yarısı derler bakalım bittiğini de görebilecekmiyiz bir an önce ufff :44:
evet aslında kızlar uzun donem sayan arkadaslarımız 155e dusunce safak sevınıyolar ..bırde oyle dusunelım morallerımızı yuksek tutalım bız asker yarenlerıyız artık..guclu olalım aglamak yok..
:)))) yarın bı arasınn annaaaaaaaammmm hepınıze benden çay :)))))))))))))
evet Allah a sukur o konuda gercekten sanslıyım...
amin canım amiiiiinnnnnn cümlemiziiii :)))))
kız Allah ıyılıgını versın 155 gun sayıcaz :) ama bugunden ıtıbaren mı yarından ıtıbaren mı onu bende bılmıyorum
155 olması lazım[/QUOT
KIZLAR SAFAK KONUSUNDA SIZI AYDINLATCAK WE ISINIZI KOLAYLASTIRACAK GUZEL VE BEGENDIGIM BI YERE YONLENDIRIORUMM UMARIM ISINIZE YARAR
337. Ksa Dnem
AAAaaa kızlar lınk gondermek yasakmı lınk yazmıstım ama cıkmamıs.elektronık safak sayacı bulmustum sızeede onu gostercektım
evet canım 5 ay 5 gün.. valla bacı ben sivildede hasretim ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla şimdi bide bu hasretlik düşünün halimi
kıyamam canım ya senin durumun daha zormuş uzun zamandan beri şafak sayıyorsun desene...nişanlanarak önemli ilk adımı atmışssın darısı başımıza güzelim:) kavuşunca bu ayrı kalınan günlerin acısını çatır çattııırrrr çıkarırızz artık hehe
arkadaşlar bi kız arkadaş vardı balıkesire giden askeri girince kıbrısa gidecek demişlerdi ya. Kaynım nişanlımı götürdü içeri girerken evraklara bakmışlar önündeki çocuğa demiş kıbrısa gideceksin yemin töreninden sonra demiş sonra nişanlımın evrakına bakmışlar sen burdasın demişler sormuşlar nasıl şimdiden belli oluyor diye askerde demiş topçuları kıbrısa yolluyorlar demiş. kaynım anlattı bana bilginiz olsun diye diyeyim dedim balıkesirde askeri olanlar
evet canım 5 ay 5 gün.. valla bacı ben sivildede hasretim ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla şimdi bide bu hasretlik düşünün halimi
kıyamam canım ya senin durumun daha zormuş uzun zamandan beri şafak sayıyorsun desene...nişanlanarak önemli ilk adımı atmışssın darısı başımıza güzelim:) kavuşunca bu ayrı kalınan günlerin acısını çatır çattııırrrr çıkarırızz artık hehe
yaa bacım 4,5 yıldır normal arkadaşımdı 1,5 yıl sevgilimdi 6 aydırda nişanlım inanırmısın ayrı şehirde olmamız o kadr zordu ki o kadar özlüyordum ki ama tel ler bi nebzede olsun dindiriyordu. şimdi elimizdeki o fırsatta gitti sabırdan ve duadan başka çare yok.. inşallah yemin töreninden sonra biraaz daha rahatlayacağız
yaa bacım 4,5 yıldır normal arkadaşımdı 1,5 yıl sevgilimdi 6 aydırda nişanlım inanırmısın ayrı şehirde olmamız o kadr zordu ki o kadar özlüyordum ki ama tel ler bi nebzede olsun dindiriyordu. şimdi elimizdeki o fırsatta gitti sabırdan ve duadan başka çare yok.. inşallah yemin töreninden sonra biraaz daha rahatlayacağız
KIZLAR LINK GONDERIMI YASAK MI _?:97:
ayy çok sevindim ya :) aradı mı pekı hiç gittiginden beri
KIZLAR LINK GONDERIMI YASAK MI _?:97:
yok canım değil
Canım inan belkide otogara gitmemen daha iyi otogarda ayrılması çok zor.Bu ilk haftanız zor geçicek,canınız yanacak devamlı ama geçicek.Her geçen gün ona yaklaşacaksın öyle düşün Kalbin artık sevdiğin nerdeyse orada atacak offf offf benim ki 121 gündür çanakkalede atıyor Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?