337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

esfa kardeş Allah razı olsun. aminn inşalah bizlerde tezden kavuşuruz inşallah sevdiklerimize

Allah razı olsun tertipim inşallah bazı şeyleri Güzel Mevlamın izni ile aştık bunuda aşarız Rabbimin izni ile tabi hepimiz inş.. Bizimde 1 şubattı:) bu arada profiline baktım canım balıkesirlisin :) nişanlımda orda :)

evet benim askerim topçu olarak gitti ondan kıbrısa gidiyo.kıyamam ya üzüntüden kolum uyuştu benim kızlar.ama aslında bu kadar ağlayıp üzülmemiz iyi değiil sonuçta herkes yapıyo bunu bundan kaçış yok.yapabilceğiiz en iyi şey onlar için dua etmek ve her aradaıklarında moral vermek

çokk saol tatlım yaa birazcık içim rahatladı artık arayamaz zaten saat 10bucuk oldu artık yatmıslardır belkı de :)

ay tutim cok sagol
kızlar yatcaz kalkcaz ytcaz kalkcaz bitcek...
kuçukken yiyordumda bu uydurmayı şımdı o yediğim lokmalar büyüyo büyuyo yutamıyorumm....

hasret çekerken sevgı gerçekten varsa buyur.. yoksa zaten yokolur gıder zamanla..bızde bısure ayrı sehırlerdeydık cok zordu..safaklar bıtecek..e benım adımda safak budurm garıp oldu kzlar :)))

Canım benimki de Topçu olarak gitti.İnşallah rahat geçer dua ediyorum hala sesini kötü duydum ya içim rahat etmedi bi türlü...

nice tertipim üzülme canım Rabbim hayırlısı ile gitmesini nasip etti gelmesinide nasip eder inşallah. bizler alıştık onlara ee herşey onmlarda kısıtlanınca bizlerde askerlik yapıyor gibi hissettik kendimizi bide adı askerlik bu görevin onun stresi. nediyelim onların yar ve yardımcısı olsun Mevlam bizede sabır versin inşallah göz kapayıp açıncaya kadr bi zaman olur.. iyiki uzun dönem değiliz

kızlar topçulara TOPER, tankçılara da TANKER diyorlarmış

Allah sendende razı olsun tertibim ...:) ne güzel balıkesirde askerlik rahat olurr... ben merkezinde değilim yalnız ilçesindenim canım ... askerin tam olarak nerede yapacak görevini...

kısa dönemlere poşet denirmiş öyle demişti sevgilim.torun,eksik...vs vs diğer lakalarıymış..Sevgilimle lakapları bi severki sormayın

amin canımm ya onlar rahat etsin de uzaklığa katlanıcaz mecburen.biz sıcacık evimizdeyiz onlarda orda rahat olsunlar inşaallah.ya biz aile kart almıştık e kıbrısa gidince ordan arayabilcek mi beni yaa

merhaba kizlar..benim herseyim gitti bugün kisa dönem kütahyaya havaci olarak
canimin yarisida gitti onunla beraberr ben ztn yurt disindayim internetten gorusuyoduk
simdi daha cok ayri kaldikk sanki msne girivericekmis gibi oluyoo cokk kötüyüm yaa
aklima geldikce gözlerim doluyor

hosgeldın cnm uzulmemeye calıs burda hepımız aynı durumdayız..yenı yolladık herbırımz askerlerımızı..asker yarenlerı olarak guclu olmalyz ınan alıscaz bıtırcez ınsallah napalım..

aradı benım gece kuşum :)
darısı aramayanlarn basına.sesi pek cıvıl cıvıldı

mavigüll benide şimdi aradııı keyfim birazcıkk yerine geldi şimdi yatıyorlarmıs çok kalabalık ve çok büyük bir yer dedi soğukmus ama icerler sıcakmıss meraklanma dedi. biz böyle haberleri birbirimize verelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…