337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

citl şarkıyı dinledim,bütün içim karardı yani:4:şaka canım güzelmiş teşekkkürler:46:ee sizin şarkınız ne aşkınızla kızlar?bizim mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta ve benim ona söylediğim bir diğer şarkı;-yemyeşil bir deniz senin gözlerin...ee hadi sıra sizde?

ayy ne güzel ben bi kere demiştim herkesin şarkısı var bizim niye şarkımız yok diyee
bizim şarkımız yok ama rubaimiz varr dedii:16:

Son düzenleme:
Çok iyiyim kuzum dün soğuk davrandım sabah saat 10da aradı ilk kez normalde akşamcıyım ben neyin var senn diye yaaaaaa dedim böle aratırım :32: anlattım neden soğuk oldumu ne uyuzsun lan dedi uyuzum lennnnnn dedim :63::63: sen nasılsın canm

uyuzsun lan uyuzum len:60:alemsiniz koptum:60:iyiyim canım topiğe geldim daha iyi oldum:60:

ayy ne güzel ben bi kere demiştim herkesin şarkısı var bizim niye şarkımız yok diyee
bizim şarkımız yok ama rubaimiz varr dedii:16:

rubai ne kuzum?dur bende anlatiyim nasıl şarkımız oldu odunumla:dedimki aşkım annem dediki sizi şarkınız yokmu bende ben ona hastalıkta sağlıktayı söylüyorum ama onun haberi yok dedim annemde öyle şey olurmu o zaman sizin şarkınız olmuş olmuyo dedi bunu duyunca iyi hadi bakalım o şarkı bizim olsun dedi zoraki yani:60::60:

uyuzsun lan uyuzum len:60:alemsiniz koptum:60:iyiyim canım topiğe geldim daha iyi oldum:60:

ay geldiğiniz iyi oldu ya valla sıkılıtyoudm işler de bitti ay başı olkunca pek giremem ama bugün giriyorum benm herif aramadı ya arar belki

ay geldiğiniz iyi oldu ya valla sıkılıtyoudm işler de bitti ay başı olkunca pek giremem ama bugün giriyorum benm herif aramadı ya arar belki

ay citl yarın yeniyılya içim nasıl buruk,onlar orda biz burda:19:bari komutanlar erkenden yatırmasa yılbaşı sonuçta eğlenseler biraz:31:

citl şarkıyı dinledim,bütün içim karardı yani:4:şaka canım güzelmiş teşekkkürler:46:ee sizin şarkınız ne aşkınızla kızlar?bizim mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta ve benim ona söylediğim bir diğer şarkı;-yemyeşil bir deniz senin gözlerin...ee hadi sıra sizde?

kuzummmmm hos geldınnn
onun bana söyledigi sarkı
Candan ercetin - hayranım sana | İzlesene.com
(her zaman sabrıma hayrandır cok dile getirmez ama)
benım ona söyledıgım sarkı(o bilmez bunu ama)

Rafet el roman - yana yakila | İzlesene.com

ve bızım sarkımızda
biz aşkı meleklerden caldık
bırbırımıze sımsıkı bağlandıkk...

Burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık | İzlesene.com

rubai ne kuzum?dur bende anlatiyim nasıl şarkımız oldu odunumla:dedimki aşkım annem dediki sizi şarkınız yokmu bende ben ona hastalıkta sağlıktayı söylüyorum ama onun haberi yok dedim annemde öyle şey olurmu o zaman sizin şarkınız olmuş olmuyo dedi bunu duyunca iyi hadi bakalım o şarkı bizim olsun dedi zoraki yani:60::60:

bi şiir türü tatlımm

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?

ah o zaman biz uzaktık bunu okur okur ağlardım, şimdi de okuyorum devamlı:43:

ben de yapicam senin gibi bi şarkımız olsun artık,başlim araştırmalara iletirim sonra kendisine bu bizim şarkımız diye:9:

kuzummmmm hos geldınnn
onun bana söyledigi sarkı
Candan ercetin - hayranım sana | İzlesene.com
(her zaman sabrıma hayrandır cok dile getirmez ama)
benım ona söyledıgım sarkı(o bilmez bunu ama)

Rafet el roman - yana yakila | İzlesene.com

ve bızım sarkımızda
biz aşkı meleklerden caldık
bırbırımıze sımsıkı bağlandıkk...

Burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık | İzlesene.com

hoşbulduk bebeğimm:13:şarkılarınız süpermişş,bu aralar hani ferhat göçerin vefası eksik yarim şarkısı varya onun bir girişi var'TEPEDEN TIRNAĞA AŞIĞIM SANA'...bu sözü duyunca hemen aklıma yüzü geliyo ağlıyorum:43:dün gecede uyumadan telefondaki resimlerden onun gözlerini ayrı bir resim yaptım elimde baka baka uyumuşum,annem diyo yeter damadımın gözüne bişey olucak allah korusun aklını bozdun çocuğun gözleriyle nazarın değicek diyo:60:bu arada şarkıyı dinledim güzelmiş kızlar:13:

bi şiir türü tatlımm

ah o zaman biz uzaktık bunu okur okur ağlardım, şimdi de okuyorum devamlı:43:

ben de yapicam senin gibi bi şarkımız olsun artık,başlim araştırmalara iletirim sonra kendisine bu bizim şarkımız diye:9:

ay çok hoşuma gitti harikasınız yaa:71:bul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir:60:

hoşbulduk bebeğimm:13:şarkılarınız süpermişş,bu aralar hani ferhat göçerin vefası eksik yarim şarkısı varya onun bir girişi var'TEPEDEN TIRNAĞA AŞIĞIM SANA'...bu sözü duyunca hemen aklıma yüzü geliyo ağlıyorum:43:dün gecede uyumadan telefondaki resimlerden onun gözlerini ayrı bir resim yaptım elimde baka baka uyumuşum,annem diyo yeter damadımın gözüne bişey olucak allah korusun aklını bozdun çocuğun gözleriyle nazarın değicek diyo:60:bu arada şarkıyı dinledim güzelmiş kızlar:13:

walla hasta ruhluyuzzzzz....:69:
Allah hepsini nazardan korusunn:nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::nazar::nazar::nazar:

ay çok hoşuma gitti harikasınız yaa:71:bul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir:60:

mustafa ceceli-yağmur ağlıyor onuda dinleyin süper hatta şimdi açın dinleyin şekerler:40::40::81::81:

ben bunu begendiiiii çok anlamlıymış

walla hasta ruhluyuzzzzz....:69:
Allah hepsini nazardan korusunn:nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::nazar::nazar::nazar:

hasta ruhluyuzz:60::60:ay delyshe geçende ne oldu bak anlatmayı unuttum size,aşkımın asker arkadaşı,onun sözlüsü ben fln buluştuk kıza dedimki ay ne kadar zor dimi ağla,üzül mafolduk dedim kız dediki yoo ben 1 damla ağlayıp üzülmedim nolucakki askerlik işte olan bişey dedi:53::53::53:anaa dedim biz ne kadar düşkün ve hassasız dimi kız:53:

Back
X