Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta ruhluyuzzay delyshe geçende ne oldu bak anlatmayı unuttum size,aşkımın asker arkadaşı,onun sözlüsü ben fln buluştuk kıza dedimki ay ne kadar zor dimi ağla,üzül mafolduk dedim kız dediki yoo ben 1 damla ağlayıp üzülmedim nolucakki askerlik işte olan bişey dedi
anaa dedim biz ne kadar düşkün ve hassasız dimi kız
![]()
hasta ruhluyuzzay delyshe geçende ne oldu bak anlatmayı unuttum size,aşkımın asker arkadaşı,onun sözlüsü ben fln buluştuk kıza dedimki ay ne kadar zor dimi ağla,üzül mafolduk dedim kız dediki yoo ben 1 damla ağlayıp üzülmedim nolucakki askerlik işte olan bişey dedi
anaa dedim biz ne kadar düşkün ve hassasız dimi kız
![]()
ruhsuz kız odunmuş ay hayatım oda tammm![]()
dimi ya şaşırdım kaldım valla,mutlaka oda seviyordur ama ne kadar rahatlar ya keşke bizde biraz öyle olabilseydik kızlaaaar şimdi size aşkıma yazdığım son şiirimi yazıcam yorum yapın ama gülmeyinn![]()
şimdiki favori hatta Allahım nasip ederse düğün şarkımız une belle histoire adımın adını bilmiyom şarkı adıda doğrudur inşallah![]()
Özledimmmm çok özledim yetti yaaaaaaaaaaaa ooooffffffffffffffffff:18:
:82::84::86:
Gözleri gökkuşağının en güzel yeşili...Öyle güzel yansımışki ömrüme baktığım her yer yeşil artık...
Saçları kumral pencerelerim benim;her telinden güneş sızıyor yüreğime...
Dünyanın tüm güzelliklerine değişmeyeceğim gülüşü var birde...
Ellerimi tuttuğunda üzerime aşık yağmurlar türkü türkü yağar;mevsim zaten hep bahar...
Kalbim çehresinin her haline sessizce şiirler yazar...
Kelepçeliyim yüreğine,içimde sadece onun bitmeyecek derin sevdası...
Ve'göklerin hanı'sevdiğim adamın isminin anlamı...
İŞTE BUNU YAZDIM AŞKIMA![]()
Gözleri gökkuşağının en güzel yeşili...Öyle güzel yansımışki ömrüme baktığım her yer yeşil artık...
Ellerimi tuttuğunda üzerime aşık yağmurlar türkü türkü yağar;mevsim zaten hep bahar...
wayyy yavrumm wayyyyy. cok guzel olmusssss kızzz....
eniste bayılır artık.
dur kıız bende sazımı alayım arkadan calayım sen şiiri oku
![]()
GİTME DE...
Ben gidersem,sana dokunurken aşkla titreyen ellerimde gider hissizleşirsin;
Giderken sana yazdığım;seni böyle özel kılan tüm sözlerimide alır giderim;boş ve sıradan olursun...
Yanındayken bilmediğin kıymetim çaresizce keşkelere dönüşür dilinde...
Benden öte hiç bir göz bu kadar gerçek bakamaz sana;yalan gözlerde kör olursun...
Ben gidersem hislerimde gider...;
Dilimden ve yüreğimden aşk dilenirsin...
Tutku tehditlerimdi bunlarda işte...Tek bir çare kaldı ikimize;
Derin derin bak gözlerime ve'gitme'de...
işte bu![]()
YUMİ YUMİ YUMİ:13: OLMUŞ KUZUMM HEMDE ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ SENİN HİSSETTİKLERİN ONLAR...
çok beğendim çok hoş çok güzel. keşke şiir yazma gibi kabiliyetim olsa ben de mektuba bi iki satır içimden geleni en güzel şekilde döktürsem![]()
YUMİ sen neymişin be harikasın kız![]()