Aynen askeriye lafıymış,"yapacak birşey yok"............
Aynen askeriye lafıymış,"yapacak birşey yok"............
onlara destek olmamız lazım bu dönemde,1 haftadır evde yatıyorum rahatsızım,sesimden anlıyo ama,yok bişeyim diyorum,sevmedım ses tonunu haberın olsun dıyo...Belli etmemeye çalışıyorum işte... Bugunde msn de görünce kamerada,kapattıktan sonra başladım ağlamaya yaa....... inşallah düzelirler hepsi psikolojik olarak......insanın eli kolu bağlanması ne kadar zor..
telefonda sesi birazcık düzelsin diye çırpındım durdum,konuştum da konuştum,üzüldüğümü anlamasın diye.
anca telefonu kapattıktan sonra bıraktım kendimi ağladım rahatladım
ama bunalım olmak yok.çok güçlü olmalıyız...
Bir sözde ben söyliyeyim''Askerlikte mantık aramayacaksın''
evet cnm sıkma canını geçici bi durumm daha kötü şeyler yaşıyanlar var ölee düşünn hapis hayatı gibi bişii aslndaa benim nişanlımda gitmeden daha okdr negatifti kii anlatamam ona moral vericem diee cnm çıktı zorda oldkları içinn koyuyoo bukadrr ama geçiceeek
inşallah herşey yoluna girer kızlar,iyiki varsınız
herşeye rağmen umudumu kaybetmicem,güçlü olmak gerek.2011 hepimizin senesi olucak
şimdi çıkmam lazım,hepinizi öpüyorum iyi geceler :80:
Geçen Zaman (%13)
21 gün, 0 saat, 33 dakika, 17 saniye
Kalan Zaman
134 gün, 22 saat, 26 dakika, 43 saniye
Özetle, son 11,658,403 saniye...
şununda özetle kısmı beni bitirioooo
:))
way tam şafak atarken aramışyumiii ve tü kızlarrrrrr çok mesudum sizinle paylaşmak istedim.akşam askerim satt tam 12 de aradı yeni yılımı kutladı.. ve bugün otel rezervesi yapıldı cuma kocişimin yanındayımmmmmmm
yumiii ve tü kızlarrrrrr çok mesudum sizinle paylaşmak istedim.akşam askerim satt tam 12 de aradı yeni yılımı kutladı.. ve bugün otel rezervesi yapıldı cuma kocişimin yanındayımmmmmmm
keşke ben de görebilsem çok istiyorum ya gözümü karartıp gidesim var ama nerdeee oralarda doğururum bir de reklam olmayayım diorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?