iyi akşamlar kızlarr ben geldimmm
haberler hem iyi hem kötü bende..moralim bozuldusizden naberr
iyi akşamlar kızlarr ben geldimmm
haberler hem iyi hem kötü bende..moralim bozuldusizden naberr
Hg,Benim askerim iyi çok şükür,bugün msnde görüştük,sonrada telefondanaber kızlar uyku tutmadı yataktan kaldım walla bakım dedim kım var kım yok kardeşimin yemın törenını yaptık geldık sıra nişanlmda bakalım ama ona gıdemıcem hala gelmeyın dıo zaten gelin desede iş yerınden izin almam zor olucak pufff sabırsızlklaa beklıorumm erkeğimi ? siz nasılsnz askerlerınız nasıl umarım hersey yolundadır
Sea,nesfit hoşgeldiniz.Bu arada şafak atıcak saniyeler sonra:))ameliaa ne oldu anlatsana merakla bekliyorum
naber kızlar uyku tutmadı yataktan kaldım walla bakım dedim kım var kım yok kardeşimin yemın törenını yaptık geldık sıra nişanlmda bakalım ama ona gıdemıcem hala gelmeyın dıo zaten gelin desede iş yerınden izin almam zor olucak pufff sabırsızlklaa beklıorumm erkeğimi ? siz nasılsnz askerlerınız nasıl umarım hersey yolundadır
biz çok iyiydik kaç gündür herşey yolunda,artık resmi ollrak barıştık yani bu iyi haber
dönünce evi yaptırıcam hemen iş sonra hayatımızı kurucaz dedi dün telefonda çok sevindim herşey yolunda gidiyo çok şükürdahada bağlandık birbirimize,konuşması bile değişti.
3 gündür iyiydik ama benim askerimin bugün morali alt üst olmuş
ağlıyo telefonda burda olmak istemiyorum diye
ailesini aramış beni burdan kurtarın diyepsikolojisi çok kötü,destek olmaya çalışıyorum konuşunca iyi geliyo ddüzelir inşallah.. :85:
Yemin törenine gitmeden önce,aynı cümleyi kullandı banada..Bir an önce gelde kurtar beni şurdan diye...........Onlar içinde çok zorbiz çok iyiydik kaç gündür herşey yolunda,artık resmi ollrak barıştık yani bu iyi haber
dönünce evi yaptırıcam hemen iş sonra hayatımızı kurucaz dedi dün telefonda çok sevindim herşey yolunda gidiyo çok şükürdahada bağlandık birbirimize,konuşması bile değişti.
ailesini aramış beni burdan kurtarın diyepsikolojisi çok kötü,destek olmaya çalışıyorum konuşunca iyi geliyo ddüzelir inşallah.. :85:
biz çok iyiydik kaç gündür herşey yolunda,artık resmi ollrak barıştık yani bu iyi haber
Neden böyle dediki acaba bi olay mı yaşadı orda?İlk günlerde böyle birşey diyomuydu?
alışacaklar hocam telefonda destek olmaktan başka çaremiz yok ki
Yemin törenine gitmeden önce,aynı cümleyi kullandı banada..Bir an önce gelde kurtar beni şurdan diye...........Onlar içinde çok zor
cnm geçici bi durumdur sıkma canını sende vee elinden geldğince destek olmaya moralini yüksek tutmaya çalışş her askerde olr bölee psikolojik bunalımlar ama kimisnzde biraz fazla da olablr tabii en ii sen destek olucaksıın
ama bu kadar canını sıkan ne orda bişi diomu?
Aynen askeriye lafıymış,"yapacak birşey yok"............bi kaç gündür iyi giiydi morali,bişey yoktu.
ağırına gidiyo ksıtlanmak anladığım kadarıyla.
eğitimden sonra mola vermişler buda çavuşuna telefon etmeye gidebilirmiyim demiş.sesini duymak istedim diyo kıyamam ben ona.
çavuşta "ben söylerim size ne zaman telefon edeceğinizi" demiş.bekletmiş,telefon için bile emir bekliyoruz diyo.
böyle böyle 19 günde bütün biriktirdiklerini anlattı.alışması gerek
burda tek bi söz söylüyoruz "yapacak birşey yok" diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?