337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet nisan da 339 lar gelecek bizimkilerin biletlerini getireceklerrrrr biz de artık sabırsızlanmaya başlıyor olacaz :):):)
Ben gider,benim minik tavşanım var az onunla ilgilenim,aşkım gitmeden almıştı yanlız kalmıyım,oyalanim diye.Görüşürüz sonra,kib...

güle güleee tabe yalnız bırakma tavşanını :)

:90: doğruydu ama ne kadar isterdim şööle küçük bi kamera olsa şimdi ne yapıyor görebilsem

:90: doğruydu ama ne kadar isterdim şööle küçük bi kamera olsa şimdi ne yapıyor görebilsem

kameraya gerek yok hayatım ben söyliyim mışıl mışıl uyuyolardırdüşünsene tam ben bunu yazarken seninki ararmış uyumuyomuş ben rezill

evettt çok gzl olurdu ben de aşkımın usta birliği ile ilgili yazılanları okuyorum şimdi inşallah rahat eder oralarda bir tnm

kameraya gerek yok hayatım ben söyliyim mışıl mışıl uyuyolardırdüşünsene tam ben bunu yazarken seninki ararmış uyumuyomuş ben rezill

yok ben 9 gibi konuştum içtima var sonra da tugay komutanı gelecekmiş dedi çok uykum var dedi esneyip duruyordu tugay komutanı gittiyse uyumuştur aşkım bnm

hoşbullduum... been hiç konuşamıyoruuum yaa ne güzel haberdarsınız siz heep...kıskandım walla...

kizlar ben bi dusa giricemm..az kendime geleyimm kalktigimdan beri pc basindayim bi odami topladim hic birsey yaptigim yok..
askim cok kizardi pc basinda vakit öldürmeme pcde oturcagina bari kitap oku derdiii
bari gideyimde son saatler bari onun istedigi gibi kitap falan okuyim

saulll canıım sizi dee( geçmio sankii zaaman...özellikle hiç konuşmayıncaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…