kzlae bnmkınınde dagıtım yeri belli olmuşş yine aynı yermişşgülermsn aglarmısın sinirlerm bozldu yanii logistikciymişim dio o neyse dio
kzlae bnmkınınde dagıtım yeri belli olmuşş yine aynı yermişşgülermsn aglarmısın sinirlerm bozldu yanii logistikciymişim dio o neyse dio
seninki nerde askerlik yapıyor cnm lojistik deeğine bakmayım yemekhanede onu al buraya taşı askerleri banyoya götür flanmış dün açıklama yapmışlar yani cem yılmazın dediği gibi elektrk mühendisinin gazinoda tv kanalı değiştirmesi gibibişey
oldu galibaa :)))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm
bızım arkdas gecen sene uzun donem yapmıstı..ılk gıttıklerınde dızmısler bunları sıraya..komutan sormus; aranızda daha once mercedes araba kullanan var mı?,dıye..mıllet hemen atlamıs tabıı..3-5 kısı..komutan almıs bunları goturmus mercedes askerı jiplerin yanına; bunları yıkayın demıs...
ıyıdır canım senden naber :))))
cizelge cılgınlıgı yasadık bı sure ama hallettık cok sukur
süper yaa
benimkininkisi 2hafta sonra belli olucakmis öyle dedi belki daha önce belli olurr
uff askimla konusamadim bugunn canim skildi ya
iyidir canım ne olsun eşimin aramasını bekliyorum bu arada kızlar ben o yazıları yazamadım yapıp banada yollar mısnız
ıyıdır canım senden naber :))))
cizelge cılgınlıgı yasadık bı sure ama hallettık cok sukur
aynen öle bişey cnm zimmetlicekler bunlara acemi askerleri ordan oraya taşıcak bunlarseninki nerde askerlik yapıyor cnm lojistik deeğine bakmayım yemekhanede onu al buraya taşı askerleri banyoya götür flanmış dün açıklama yapmışlar yani cem yılmazın dediği gibi elektrk mühendisinin gazinoda tv kanalı değiştirmesi gibibişey
lojistik ne alaka ayol askerıye de :26:
alla alla anlamadım bende ne demek bu sımdı?
benımkınınde bellı olsa keske...
nasıl bu kadar erken bellı oluyor kı sızınkı?
ben hala o cılgınlıktan cıkamadım kızlarr format yanlıstır dıe sorun verıyo
aynen öle bişey cnm zimmetlicekler bunlara acemi askerleri ordan oraya taşıcak bunlar
ayy sormaa cnm bnde cok güldüm bıras önce aradı dedimki kkda ki kızların eşlerinin dagıtımları belli olmuş senınkide belli oldumu ? evet benımde belli neresi dedim aynı yerde kalıcm lojistikciymişim dedi one lan dedimm ne bilim a.q dio görcez dioo koptumm varyaaaaagelde koy bari aşkım dedimmm sus kız teller dnlenıo dıo
url lınkını kopyalayıp yapıstıracaksın canım aynı sorun vardı bende de...url yı kopyala :)
canım askerim yaz canımcım çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?