bende sana attım cnm üç tane mail.VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSli dosya inşallah işine açılır o yemeklik olan dosya çok işe yarıo..
ne kadar teşekkür etsem az sana yasemincim çok saol walla artık evlilğe hazır hissediorum
hehehehehe :)))) çok kilo alıcass galibaoohhh sarmalaraaa baakkk kuzucuğumda çok sever giderken götürmüştüm benndeee yedi canımcığım bol bol
ne kadar teşekkür etsem az sana yasemincim çok saol walla artık evlilğe hazır hissediorum
nedemek cnmcımm işte bak bak yapmaya çalış olmadı yılmadan bidaha dene herseferinde daha güzel olur cnmcım
o yemeklik olan dosya benim çok işime yaramıştı onda bütün mutfaklar var..
nedemek cnmcımm işte bak bak yapmaya çalış olmadı yılmadan bidaha dene herseferinde daha güzel olur cnmcım
o yemeklik olan dosya benim çok işime yaramıştı onda bütün mutfaklar var..
ewet biraz baktımda güzel şeyler var bn yarın denerim bi kaç tane
ewet biraz baktımda güzel şeyler var bn yarın denerim bi kaç tane
ohhh ohhhh hadi kolay gelsin şekerim:104::104:
ve aleyküm selam:))))))))))))oo selam kader arkadşlarımmmmm
oo selam kader arkadşlarımmmmm
iyi akşamlarr kızlar bugün herkesin keyfi yerinde gibi kaç gündür giremiyoorum ama plakalar sanki daha çabuk geçiyor.. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.. sevgililer gününde ben aşkıma ayakkabı aldım yolladım kızdı bana neden paranı harcıyorsun zaten öğrencisin diye, bende ondan sonra hep el emeği şeyler gönderdim ama bugün öyle bir durum olduki.. aşkım eşofmanını istedi evinden bende annesine söyledim bana 2 defa yanlış eşofmanı yolladı, aşkım onu istiyorum dedikçe annesi gitmiş başka almış onun boyu kısa eve gelir gelmez anladım zaten hemde çok kısa kızlar.. çok sinir oldum insan oğlunun boyunu bilmez mi? neyse sonuçta o sinirle gittim güzel bir eşofman aldım onu yolladım anasınınkinide yolladım görsün farkı diye şimdi bana yine neden para harcadın diyecek sonuçta annesini ona karşı kötüleyemem ne diyeceğim kızlar yardım edin
selammm sitemizinn rapunzeliiiartık güzel saçlarını gösteren resimler koymuosunn..
bu gece saçlarından tutunup Kilise gidek:)))))))))koyarım bebısım yaaa ayıp edıyosnnn hadı koydum gıttı
bu gece saçlarından tutunup Kilise gidek:)))))))))
koyarım bebısım yaaa ayıp edıyosnnn hadı koydum gıttı
maşallahh cnmmm
çok güzeller vallaa nazar değmesin
cnm cepleri falan fermuarlımı?eğer öleyse benim eşim özellikle fermuarlı cep istemişti..cebine bişiler koyarsan fermuarı çekersin düşmez falan dersin daha kullanışlı bu falan filan..
eskinin boyu gözüme kısa geldi dee içim el vermedi dersin kimseyi kötülemiş olmadan..
yok canım fermuarlı değil ama evden istediğinin hangisi olduğunu biliyorum aynı onun gibi aldım zaten
bir anne nasıl böyle ilgisiz olabilir kızlar benim hala aklım almıyor ya aklıma geldikçe sinir oluyorum sinir.. 1 karış kısa alsın kendi giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?