hoşgeldin lares aramıza:80:
hoşgeldinnn laressshoşbuldum jasmin, tekrar merhaba herkesee
valla aşkito şimdiden mırıldanmaya başladı,ben gelince istemem onu diye,o geliomuş ya oona ilgi göstercekmişim..anlatıryorum şunu ypıo falan die,kıskanıo.
valla aşkito şimdiden mırıldanmaya başladı,ben gelince istemem onu diye,o geliomuş ya oona ilgi göstercekmişim..anlatıryorum şunu ypıo falan die,kıskanıo.
hoşbuldum jasmin, tekrar merhaba herkesee
aynen bende sen aldın diye bakıoru mseviyorum dıorum.. o ozamandı dıo.. geçen gün ölmezse ben gelince onu yıkarım ölür dedi ya,cani aşkomm:))))))))))) tavşanlar yıkanmıyo ya,suya girince ölüolar ondan öle dio....aaaaa hem alıoo hem kıskanııoo...
gelince dikkat et kuzum enişte senin pamuğu tavşan pilavı yapmasınnnn
aynen bende sen aldın diye bakıoru mseviyorum dıorum.. o ozamandı dıo.. geçen gün ölmezse ben gelince onu yıkarım ölür dedi ya,cani aşkomm:))))))))))) tavşanlar yıkanmıyo ya,suya girince ölüolar ondan öle dio....
bakcas artık o gelsinde:)))) ben şafakta gelcem yarın mesai var malesefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıcı bıcı yapim:) grşkkkk canım benimsende verirsin artık birineee yıkamadannnnn
sende verirsin artık birineee yıkamadannnnn
bakcas artık o gelsinde:)))) ben şafakta gelcem yarın mesai var malesefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıcı bıcı yapim:) grşkkkk canım benim
hem kendisi alıo hem kıskanıo bizimmm kocişkolarda bi alemmmm
bende golden istiom alamayız sen onla ilgilenirsin benle ilgilenmezsin diooo
benim gözüm ondan başkasını görmüoookiii yawwww
:)))))) sayaç vakti burdayım:)hoşbudum topicin sayacı
bu gece saçlarından tutunup Kilise gidek:)))))))))
onlar geldikte sonra bakımsızlıktan ölürler hayvancıklar olmaması daha iyi bence
evet ben de tutunuyorum o sırma saçlarahaydi ver elini kilis
:)))))) sayaç vakti burdayım:)
bizim şafak saati erken davranıo :)) kiliise geçmişş
Geçen Zaman (%48)
75 gün, 23 saat, 19 dakika, 11 saniye
Kalan Zaman
79 gün kilisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?