337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tatlıııııı evdemi besliosun bunu duvarlatı tırmalamıomu:44:bnmde ördeklerim var 2 tane bez bağlıyorum altlarına peşimde geziolar

ayyyy ördekte çok tatlı oluooopaytak paytakkk...
benimde kaplumbişkolarım var böle gazoz kapağı kadardı aldığımızda şimdi maşallah tencere kapağı kadar olduu sıpalar

ayyyy ördekte çok tatlı oluooopaytak paytakkk...
benimde kaplumbişkolarım var böle gazoz kapağı kadardı aldığımızda şimdi maşallah tencere kapağı kadar olduu sıpalar

su kaplumbağasıda var bnm o küçük ama seninki kara kaplumbağasımı?bi kere bizim bahçeye nerden geldiyse kocaman bi kaplumbağa geldi fırın tepsisi büyüklüğünde görünce şok oldum bide hızlı gidioki tuttum benide götürecekti nerdeyse çok ağır bi hayvan

tatlıııııı evdemi besliosun bunu duvarlatı tırmalamıomu:44:bnmde ördeklerim var 2 tane bez bağlıyorum altlarına peşimde geziolar
ayyyyyynyy yerim ben pamugumu yaaa,evet evde besliom... evet kemirio sağı solu ama o kadar zarar verici değil,sadece 5-6 tane nokia şarj aleti kemirdi,kenarlardaki süpürgelikleri kopard falanPPPPpppppppp ay allam bezlimi yerim onalrıda ya paytak paytakkk

yok cnm su kaplumbağası benimki...minikti bizimkilerde aldığımızda..
biraz ii baktık heralde dana oldu bizim tospikler

yalan mı yok desenize durumun gidişatına göre uyduracağız o an hangisiuyarsa artık tavşanın harika yeşilimsi bayıldım ay mıncık mıncık sevmek istiyorum onuu yerim ben yaa..

benim küçükken vardı cnm duvarı delip yan komşuya yol açmış dikkatt ett bazen tünel kazabilio:90:

neyse sağlık olsun olur o kadarbüyüyünce napıcaksın ya sırf bu yüzden istemiorum hayvan beslemeyi alışıosun sonra ayrılmak çok zor oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…