337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

QUOTE=yesilimsi;17873806]Şafak KİLİS [/QUOTE]

:124::124::124::124::124::124: yeeeaaaaahhhuuuuuu

yok öleeee deeemmmmeee evli olunca daha zor biliomusunnnn tek avntajı evci onun dışında daha zor evde duramıorum ben o gittiğinden beriiii
aynen sana katılıyorum,evimin erkeği yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım
Masamda tek başıma durmadan içiyorum
Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum
Hep seni arıyorum

oooff oooffffffffffffffff
geçcek inşşş geçcekkk pamuğunda pabucu dama atılcak elbet
atılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pamugun patileri damaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, aşkım gelsinnnnnnnnnnnn papuçunu yediğimmmmmm:)

:90::90:
atılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pamugun patileri damaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, aşkım gelsinnnnnnnnnnnn papuçunu yediğimmmmmm:)

:90::90::90::90:alemsinnnn heee güldürdün beni gece gece allahta seni güldürsün

canlar ben kaçtım,yarın iş var malesef..... öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin,jasmincim öptmmmmmmmmmmm... iyi geceler,yesilimsi giderrr

canlar ben kaçtım,yarın iş var malesef..... öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin,jasmincim öptmmmmmmmmmmm... iyi geceler,yesilimsi giderrr

ii geceler cnmcım bende çıkıommm...öptümmm çokkk
uyuyayımda güzelleşiyim yarın cnmcığım msne gelcek
hepinize iigeceler kısllaaarr:81::81:

ii geceler cnmcım bende çıkıommm...öptümmm çokkk
uyuyayımda güzelleşiyim yarın cnmcığım msne gelcek
hepinize iigeceler kısllaaarr:81::81:

selam kızlar askımı bekliorum nete gelsinde göreyim güzel yüzünü die ama hala yok çıkarmadılarmı yoksa bebeğimi:18:neyse biraz makyaj yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…