keşke evli olsaydık bizde mecbur böyle günübirlik
aynen sana katılıyorum,evimin erkeği yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyok öleeee deeemmmmeee evli olunca daha zor biliomusunnnn tek avntajı evci onun dışında daha zor evde duramıorum ben o gittiğinden beriiii
yok öleeee deeemmmmeee evli olunca daha zor biliomusunnnn tek avntajı evci onun dışında daha zor evde duramıorum ben o gittiğinden beriiii
aynen sana katılıyorum,evimin erkeği yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
doğru canım haklısın üzülme ama 70lere düştük kutlayalımm
offffffffffffffffffff ben pamuga sarılınca aldığı o gün gelio aklıma ağlıorumpamuuukkuuunnlaaaa idare ett artık kuzummm
offffffffffffffffffff ben pamuga sarılınca aldığı o gün gelio aklıma ağlıorumözledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
atılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pamugun patileri damaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, aşkım gelsinnnnnnnnnnnn papuçunu yediğimmmmmm:)oooff oooffffffffffffffff
geçcek inşşş geçcekkk pamuğunda pabucu dama atılcak elbet
atılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pamugun patileri damaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, aşkım gelsinnnnnnnnnnnn papuçunu yediğimmmmmm:)
aminnnn canımmmmm jasmincimmm:)))):90::90:
:90::90::90::90:alemsinnnn heee güldürdün beni gece gece allahta seni güldürsün
aminnnn canımmmmm jasmincimmm:))))
canlar ben kaçtım,yarın iş var malesef..... öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin,jasmincim öptmmmmmmmmmmm... iyi geceler,yesilimsi giderrr
canlar ben kaçtım,yarın iş var malesef..... öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin,jasmincim öptmmmmmmmmmmm... iyi geceler,yesilimsi giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?