337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok canım ya walla üzülmüorum alıştım sanırım evet değişio askım cumadan sölüo yarın çıkcam die sonra çıkamıo pazar çıkıo napalım idare etces

aynen öyle arzcum hiç belli olmuyo ben de bugün çarşıya çıkıcak diye bekledim ama yarın çıkıcak kısmetse.yarın sabah sevdicekleriyle msn de görüşücekler yalnız değilsiniz ben de varımmm yupppiiii geçen hafta çarşıları kitliydi zaten yarın olsun Karabük olsun hemen hadi hobbaaaaaa

Evet ya bir an önce yarın olsuuunnn:84::84:
Ama zamanda geçmez ki böyle durumlarda...

mrb kızlarr
sayalım bi şafak kaç ya
31mart+30nisan+17mayıs+2şubat= ettimi 80....
yarın kilisdeyiz=(

adanaya gelsek artıkk

ya evet doğru hesap bu işte. ben kilise gidiyorum ama aşkım benden önce gidiyor. bana inanmadı. neymiş efem ordaki herkes mi yanlış biliyor bi ben miyim doğru hesaplayan. benim tabi... öyle de çıktı işte. heralde bana kavuşmak için benden önce şahirleri geziyor. yetişicem sana aşkımmmmm... yetişince de böyle hiç bırakmıycakmış gibi sarılıcam sana sımsıkı...

yarın olsun o zman sen ben merve başka kim var yarın görüşecek acaba:44:KARABÜK bekle bizi geliyoruz çalsın davullar oynasın kızlarr 337 kd asker sevdicekleri misafirliğe gelio

yarın olsun o zman sen ben merve başka kim var yarın görüşecek acaba:44:KARABÜK bekle bizi geliyoruz çalsın davullar oynasın kızlarr 337 kd asker sevdicekleri misafirliğe gelio

evetttt merveee arzu ve dahası da vardır eminimyarın karabükte seviceklerimizle görüş günüheyecanlıyımmmmmm

iyi bende canım nolsun
aşkım çarşıdaydı bütün gün onunla konuştuk
bugünde geçti bitti sayılır :82:

iyi bende canım nolsun
aşkım çarşıdaydı bütün gün onunla konuştuk
bugünde geçti bitti sayılır :82:

ay ne güzel görmüşsün aşkını. ben iki haftadır göremiyorum canımın içini. evet ya şaka maka günler geçiyor. ne zormuş şu hasret... ya biz cicim aylarında bile böyle değildik. dün kavga edicem biraz dedim. ne desem güzel güzel cevaplar veriyor. beni yumuşatma bu sözlerle kavga edesim var dedim ama olmadı işte hemen yelkenleri suya indirdim. belki aşkım yarın çarşıya çıkar da görürüm onu :98:

aynısı bendede var ya
bugün dedim birazda kavga edelim hep böyle canım cicim olmaz kavga etmeyi özledim
kıskançlık yapiim dedim oda olmadı benim kalbim sende diyo yelkenleri suya indiriveriyorum hemen :78:
biz hiç böyle değildik,korkuyorum benden sıkılmasın bide

yok yok sıkılmaz senden... gelince daha fazla bağlanır sana. bu askerlik akıllarını başlarına getiriyor. aşkıma dedim ki keşke senede bir ay hep askere alsalar seni. öyle dedim ama artık 1 gün bile onsuz yaşayamam

sevgilim askere gitti de bekledim noldu daha 2.5 ayı var ayrıldık bu hafta yanlız kalmak istiyomuş yapısı buymuşş beni mutlu edemezmiş bu mudur yaa bu mu öle moralim bozukkk ki bi daha aşık olmak falan istemmiyorummmm nefret ediyorummm aşktan sevgiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…