mrb kızlarr
sayalım bi şafak kaç ya
31mart+30nisan+17mayıs+2şubat= ettimi 80....
yarın kilisdeyiz=(
adanaya gelsek artıkk
hayırrrrrrrrrr safimuuuuuuu şafak 80 osmaniye,atarsa 79 kilis olceeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi dee yol izni de var ama :44:
yok canım ya walla üzülmüorum alıştım sanırımevet değişio askım cumadan sölüo yarın çıkcam die sonra çıkamıo pazar çıkıo napalım idare etces
aynen öyle arzcum hiç belli olmuyo ben de bugün çarşıya çıkıcak diye bekledim ama yarın çıkıcak kısmetse.yarın sabah sevdicekleriyle msn de görüşücekler yalnız değilsiniz ben de varımmm yupppiiiigeçen hafta çarşıları kitliydi zaten yarın olsun Karabük olsun hemen hadi hobbaaaaaa
mrb kızlarr
sayalım bi şafak kaç ya
31mart+30nisan+17mayıs+2şubat= ettimi 80....
yarın kilisdeyiz=(
adanaya gelsek artıkk
aynen öyle arzcum hiç belli olmuyo ben de bugün çarşıya çıkıcak diye bekledim ama yarın çıkıcak kısmetse.yarın sabah sevdicekleriyle msn de görüşücekler yalnız değilsiniz ben de varımmm yupppiiiigeçen hafta çarşıları kitliydi zaten yarın olsun Karabük olsun hemen hadi hobbaaaaaa
yarın olsun o zman sen ben merve başka kim var yarın görüşecek acaba:44:KARABÜK bekle bizi geliyoruz çalsın davullar oynasın kızlarr 337 kd asker sevdicekleri misafirliğe gelio
Evet ya bir an önce yarın olsuuunnn:84::84:
Ama zamanda geçmez ki böyle durumlarda...
geçicek kuzucum geçicek hep beraber burda şafakları attırıyoruz ya öyle güzel oluyo ki..insana moral veriyo bu topic te olmakkkk
Haklısın canım yalnız olmadığını bilmek çok çok güzel:87::87:
evett ama topic çok sessiz ..heyyy millett nerdesinizyemekteler galiba :125: ben de birazdan çıkarım ama şafağa doğru gelicem öpüyorum seniii mervecim
hatunlar napiisiniz bakimmm
iyi bende canım nolsun
aşkım çarşıdaydı bütün gün onunla konuştuk
bugünde geçti bitti sayılır :82:
ay ne güzel görmüşsün aşkını. ben iki haftadır göremiyorum canımın içini. evet ya şaka maka günler geçiyor. ne zormuş şu hasret... ya biz cicim aylarında bile böyle değildik. dün kavga edicem biraz dedim. ne desem güzel güzel cevaplar veriyor. beni yumuşatma bu sözlerle kavga edesim var dedim ama olmadı işte hemen yelkenleri suya indirdim. belki aşkım yarın çarşıya çıkar da görürüm onu :98:
aynısı bendede var ya
bugün dedim birazda kavga edelim hep böyle canım cicim olmaz kavga etmeyi özledim
kıskançlık yapiim dedim oda olmadı benim kalbim sende diyoyelkenleri suya indiriveriyorum hemen :78:
biz hiç böyle değildik,korkuyorum benden sıkılmasın bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?