337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ooo sizlerin şafak benden 1 gün önde ilerliyor Kızlar,ben Karabüğe gidiyorum yarın

bnm askımın şafağıda öyle oda karabük yolcusu ama ben onlan değil kızlarla seyehat ediorum kuru kuru askımla gidene kadar pastalar börekler çaylar eşliğinde kızlarla giderim yalovada hava nasıl bakalım........baktım karabükten iyibrunettee karabükte sis varmış tatlım dikkat et istersen sende bizle gel

merhaba canım şaşırdım mesajı okuyunca,tanıştıkmı seninle biz?yakın arkadaşının eşiyim demişsin meraklandım:)bugünde ordan geldim çarşı izni vardıya,belkide karşılaştık bugün ordaysan özelden yaz istersen veya burdan merak ettim kimin eşi olduğunu:)

ben de müstakbel kayınvalideciğimle ilk önce telden tanıştım..biraz heyecanlıydım tabi ama yapım gereği çok heyecanlı bir yapıya sahip olmadığımdan kolay atlattım..sonra kandil için falan aramıştım bir iki kez..arada hediye falan yolluyodum oda bana gönderiyodu falan..bu arada ben ünideydim tabi.şehir farkı vardı.bir gün çılgınlık yapıp izmirden ist. gittim sevgilimle birlikte annesi ve ablalarıyla tanışmak için.bikaç saat oturduk birlikte.bana çok iyi ve sıcak davrandılar.sağolsun kızım kızım deyip durdu hep.çok özen gösterdi.halada öyle.çok düşüncelidir,fikirlerimize saygılıdır hiç bişeyimize karışmaz.doğum günlerimde arar özel hediyeler gönderir.sen kızım gibisin.hatta artık gelinimsin kızlarımdan bile ötesin artık der.çok sağolsun çok severim kendisini.Allah bin kere razı olsun ondan..bikaç ay öncede nişanlandık zaten.ama şu da bir gerçekki ne olursa olsun araya bir mesafe koymak şart..yüz göz olup kötü olmaktan iyidir..

ayyy sizinkide güzelmiş bide bn atlatsaydım hayırlısıyla çok korkuorum walla o mesafe işinide umarım ayarlayabilirim

barışmanıza sevindim raziyecim..inş.bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..

sagoll canimm aminn insallahhh yasamayizz bidahaa...
hayatim sanki yarimdi yaaa bugünde barismasaydik artik kafayi yicektim
insan hafta icinde pek anlamiyor eksikligini isten gücten ama hafat sonu geldiginde bitiyor pilimm
barisma olayinin en güzel tarafiii 2tarafta sucunu kabul ediyoryaa bayiliyorummm

sende izmirden istanbula cnm?
çok haklısın kesinnlikle mesafe olayına katılıyorum..

mutfak konusunda kim iyi yardımınıza ihtiyacım var gıda boyası kullanan var mıı yada şeker hamuruu

saat kaç oldu ben ne soruyorum kafayı yedim sanırım.. taa nisanda aşkımın doğum günü var para harcamamı istemediği için şimdiden düşünmeye başladım kalpli kurabiye yapacağım üzerlerini şeker hamuru ile süsleyeceğim.. bugün becerebiliyormuyum diye evdekilere yaptım beğendiler onay aldım hediye kesinleştii

bende iyiyimdir mutfakta ama yemeklerde sadece..tatli isinden pek anlamiyorum
bi kac kek denemem oldu sadece fene degildi ama..evlenince ögreniriz bizdee

bilmez miyim canım

raziye evlenmeden de lazım oluyor işte aşkım sürekli yemeklerini özledim diyor.. bende arada poğaça kek kurabiye falan yapıyorum yolluyorum

ayy ne güzelll
biz böyle seyler yapamiyoz birbirimizee uzakligin gözü kör olsun
bize hersey evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…