gitmez olurmuyuz uça uça gidiyoruz hemde
gitmez olurmuyuz uça uça gidiyoruz hemde
ooo sizlerin şafak benden 1 gün önde ilerliyor Kızlar,ben Karabüğe gidiyorum yarın
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
ben baştan beri sizi takip ediyorum. arasıra ziyaretçi sayısını da yazıyordunuz ya, işte onalrdan biri bendim:) en sonunda dayanamadım hesap alıp yazmaya karar verdim. öncelikle hepimizi allah kavuştursun. 155 günden geldik buralara, bugünleri gösteren allah bittiğini de gösterecek inşallah.
ben evliyim. eşim de kısa dönem asker. nurselcim geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun.
veee uzun zamandır takibimden vardığım sonuç şu; nursel-sanırım eşinin adı çağlardı-eşinin bir arkadaşı kız arkadaşına önermiş, o da topice katıldı. ama adı kim bilmiyorum. ve yumiyle eşim aynı yerde asker ve yakın arkadaşlar sanırım.
ben de müstakbel kayınvalideciğimle ilk önce telden tanıştım..biraz heyecanlıydım tabi ama yapım gereği çok heyecanlı bir yapıya sahip olmadığımdan kolay atlattım..sonra kandil için falan aramıştım bir iki kez..arada hediye falan yolluyodum oda bana gönderiyodu falan..bu arada ben ünideydim tabi.şehir farkı vardı.bir gün çılgınlık yapıp izmirden ist. gittim sevgilimle birlikte annesi ve ablalarıyla tanışmak için.bikaç saat oturduk birlikte.bana çok iyi ve sıcak davrandılar.sağolsun kızım kızım deyip durdu hep.çok özen gösterdi.halada öyle.çok düşüncelidir,fikirlerimize saygılıdır hiç bişeyimize karışmaz.doğum günlerimde arar özel hediyeler gönderir.sen kızım gibisin.hatta artık gelinimsin kızlarımdan bile ötesin artık der.çok sağolsun çok severim kendisini.Allah bin kere razı olsun ondan..bikaç ay öncede nişanlandık zaten.ama şu da bir gerçekki ne olursa olsun araya bir mesafe koymak şart..yüz göz olup kötü olmaktan iyidir..
barışmanıza sevindim raziyecim..inş.bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..
ben de müstakbel kayınvalideciğimle ilk önce telden tanıştım..biraz heyecanlıydım tabi ama yapım gereği çok heyecanlı bir yapıya sahip olmadığımdan kolay atlattım..sonra kandil için falan aramıştım bir iki kez..arada hediye falan yolluyodum oda bana gönderiyodu falan..bu arada ben ünideydim tabi.şehir farkı vardı.bir gün çılgınlık yapıp izmirden ist. gittim sevgilimle birlikte annesi ve ablalarıyla tanışmak için.bikaç saat oturduk birlikte.bana çok iyi ve sıcak davrandılar.sağolsun kızım kızım deyip durdu hep.çok özen gösterdi.halada öyle.çok düşüncelidir,fikirlerimize saygılıdır hiç bişeyimize karışmaz.doğum günlerimde arar özel hediyeler gönderir.sen kızım gibisin.hatta artık gelinimsin kızlarımdan bile ötesin artık der.çok sağolsun çok severim kendisini.Allah bin kere razı olsun ondan..bikaç ay öncede nişanlandık zaten.ama şu da bir gerçekki ne olursa olsun araya bir mesafe koymak şart..yüz göz olup kötü olmaktan iyidir..
mutfak konusunda kim iyi yardımınıza ihtiyacım var gıda boyası kullanan var mıı yada şeker hamuruu
ben çok iyiyimdir topicte kime sorsan bilirkırıp dökmeden çıkmam
ben çok iyiyimdir topicte kime sorsan bilirkırıp dökmeden çıkmam
bilmez miyim canım
raziye evlenmeden de lazım oluyor işte aşkım sürekli yemeklerini özledim diyor.. bende arada poğaça kek kurabiye falan yapıyorum yolluyorum
kızlaarrr harika bir haber veriyorummm şimdi sayacımı açtım toplam geçen ........%49.99......
sende izmirden istanbula cnm?
çok haklısın kesinnlikle mesafe olayına katılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?