337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bak yaa,kaç tane msj attım aramıyo kızlar yaa,deliricem ne oldu benim sevgilime böle yaa:84:

tebrik ederim çağlarcım mükemmel anlar yaşatıyosun bana bugün harikasın yaani

arkadaşlarınızda kavga edecek yermi bulamamışlar ayııp be keşke biraz uzaklaşıp konuşsaydın çağlarla söylerdin durumu o zman bişi demezdi aramıcam dediğine falanda bakma nasıl aramıomuş kulaklarını çekeriz vallasen üzülme nurselim naz yapmış azıcık aşkiton arar o seni yinearabayı yolda bırakanlara sesleniorum 'yakıtı bitirene kadar aklınız nerdeydi bre cimri adamlar bu kız sizi beklemek zorundamı yürüyün bakalım şimdi en yakın benzin istasyonuna 'nusel üzülme tatlım

arzucum ya delirmemek elde deil,eşşek herif uzman jandarmaydı sevgilisini görmeye gitmişti uşağa,zaten normal şartlarda 17:00 de burda olması gerekiyodu üstüne bide yolda kaldım abla demezmi offf yaa,çağlarla ilgili konuşmak istemiyorum,küstüm ben ona,ne demek ya hamile kadına naz cilve yapıp küsmek asıl ben ona küstüm,aptal çiğdemde kocası aradı aman azcık konuşsunlar demedi bıt bıt bıt sorada barışıp gittiler olan bana oldu ben kaldım burda bi başımaaaaa

selam asker yarenleriiiiiii..
şafağımmm,Karabükk 78 gün, 2 saat, 26 dakika, 51 saniye ....
atarsa yalovaaaaaaaaaa77

pis adam hiçmi kafası çalışmıomuş ya ne insanlar var:44 çiğdeme çok kızdım ben hiiiç olacak iş değil anlayışsız şey nedir senin bu başına gelenler bitanem ya walla şimdi kalkıp gelicem muğlaya dövcem seni sinirlendirenleri ama orda sokaklar çok dar ben bi kere kayboldum muğlada korkuom şimdi

sen gel ben senin kaybolmana hiç izin verirmiyim canım benim,ben seni korurum kuzum

aaa usak memleletimm
bosver canim takma kafanaaa barisirsiniz..biz konustuk telde ama bi barisma olmadi simdilikk

aaa usak memleletimm
bosver canim takma kafanaaa barisirsiniz..biz konustuk telde ama bi barisma olmadi simdilikk

inşallah sizde barışırsınız çünkü küs kalmanız için bi sebep yok gibi yani senin bu erkeklerin odunluklarına alışman lazım gibi hepsi böyle al birini vur ötekine

inşallah sizde barışırsınız çünkü küs kalmanız için bi sebep yok gibi yani senin bu erkeklerin odunluklarına alışman lazım gibi hepsi böyle al birini vur ötekine

düsünüyorum birazz onada hak vermeye calisiyorum ama olmuyoo
birde ztn ayri oldugumuz icinn skildimm ayriliktann daha cok sey paylasmak istiyorum onunlaaa..
16saatimi onunla gecirmekk istiyorummm hayat manatonlugundan uzaklasip sadece onu yasamak istiyorumm
bu sartlar altinda zor gozukuyo ama imkansizda degilll
sadecee onu istiyorumm bennnn odun falan ama iste ben o oduna asigimm

hadi bakalım barıştınız sayıyorum ben artık hayırlı olsun nazarda değmesinhepimiz birer oduna aşığız bnce mavigül86 hariç onun acayip romantik bi nişanlısı var

kızlarrr
müstakbel kayınvalidecim beni sormuş, biz daha tanışmadık bilee
sevgilimin ablasının düğünü var beni davet etmiş
bi tane ablan var gelmezse olur mu falan demiş
şimdiden stres yaptım ya bütün sülalesiyle tanışma fikrini düşününce
bi de orduda olucak düğün, istanbuldan kalkıp oralara nasıl gidiceksem
ayy fena heyecanlandım, anneme numaranı vericem arıcakmış falan diyor bi de
hayatta konuşamam ben ölürüm heyecandan offf

arzu cnm seninde aramana sevindim ii yappmışşsın üç kuruşluk salak bi kadın için hiç canınızı sıkmayın cnm yaa oda yzü bulamıyınca sıkılır düşer yakanızdan..
napsın uğurccukta seninle zaman geçirmek istemiş nette napsın elalemin kadının muabbetini seniiii seviyorr kuzummmm o

hadi bakalım barıştınız sayıyorum ben artık hayırlı olsun nazarda değmesinhepimiz birer oduna aşığız bnce mavigül86 hariç onun acayip romantik bi nişanlısı var

raziye cnm sende ii yapmışsınn aramakla cnm ya napcan huylu huyundan vazgeçmio bazen çocuğun ruhunda yoksa romantizm zorla sokamazsın şekerim sende öel idare etcenn...

brunette hoşgeldin yoktun nezamandır..
şafağınla beraber dönmüşsün ne güzelll:80:

Hoşbuldum Canım,nöbetler ve misafirler...
Eşim gittiğinden beri yalnız kalamadığım için bilgisayar açık olsa bile aktif bir şekilde nete takılamıyordum Canım,kız kardeşim benim yerime takılıyordu :93:.
Ara sıra kontrol ediyordum ama sizleri...
Artık çoğu gitti azı kaldı diyebileceğiz...Geçen günler kalan günlerden daha fazla olcak artık :))))
Hergün bir ili çizelim birde bakmışız Adanadayız ve kavuşmuşuz

aaa buarada ebnim kuzucuğumda çok romantiktir cnmmmm..
13de doğumgünümde yavrum askerdeyken bile çiçek yollamış bana cnm kocişim
hiç beklemiyordum ben asker bu sene çiçek hediye almasada olur diodum sabah çiçekçi gelince çok şaşırdımmm çok duygulandım..
bide ankesörden çok güzel bi doğum günü mesajı atmışş
incedir ve romantiktir yani benim kocişimde maşallah

öle cnm yarısı gitti bu yarısıda çabuk geçcek inşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…