bi saat kadar önce arkadaşlar geldi,evliler ,kavga etmişler benim yanımdada devam ettirdiler baya bi gergindi ortam eşim aradı o esnada bende pek rahat konuşamadım bişi de diyemedim açık açık çiğdemler var dedim sacede bi yandan eşim konuştu telde bi yandan çiğdem söylenmeye devam etti en nihayetinde olan bana oldu eşim teli kappattı ben seni meşkul etmiyim sen bak işine die sorada msj attı ben de seni bi daha arasam sende böle gönülsüz gönülsüz konuşursun o zaman demiş.offff allahım yaa ben ne çileli bi insanım yaaa,hangi biriyle uğraşiim bu saat oldu evime gidemiyorum arabanın biri yolda kalmış yakıtı bittiği için onu bekliyorum bide nelerle uğraşıyorum yaaaa:84:
arkadaşlarınızda kavga edecek yermi bulamamışlar ayııp bekeşke biraz uzaklaşıp konuşsaydın çağlarla söylerdin durumu o zman bişi demezdi aramıcam dediğine falanda bakma nasıl aramıomuş kulaklarını çekeriz valla sen üzülme nurselim naz yapmış azıcık aşkiton arar o seni yine arabayı yolda bırakanlara sesleniorum 'yakıtı bitirene kadar aklınız nerdeydi bre cimri adamlar bu kız sizi beklemek zorundamı yürüyün bakalım şimdi en yakın benzin istasyonuna 'nusel üzülme tatlım
arzucum ya delirmemek elde deil,eşşek herif uzman jandarmaydı sevgilisini görmeye gitmişti uşağa,zaten normal şartlarda 17:00 de burda olması gerekiyodu üstüne bide yolda kaldım abla demezmi offf yaa,çağlarla ilgili konuşmak istemiyorum,küstüm ben ona,ne demek ya hamile kadına naz cilve yapıp küsmek asıl ben ona küstüm,aptal çiğdemde kocası aradı aman azcık konuşsunlar demedi bıt bıt bıt sorada barışıp gittiler olan bana oldu ben kaldım burda bi başımaaaaa
pis adam hiçmi kafası çalışmıomuş ya ne insanlar var:44çiğdeme çok kızdım ben hiiiç olacak iş değil anlayışsız şey nedir senin bu başına gelenler bitanem ya walla şimdi kalkıp gelicem muğlaya dövcem seni sinirlendirenleri ama orda sokaklar çok dar ben bi kere kayboldum muğlada korkuom şimdi
sen gel ben senin kaybolmana hiç izin verirmiyim canım benim,ben seni korurum kuzum
aaa usak memleletimmarzucum ya delirmemek elde deil,eşşek herif uzman jandarmaydı sevgilisini görmeye gitmişti uşağa,zaten normal şartlarda 17:00 de burda olması gerekiyodu üstüne bide yolda kaldım abla demezmi offf yaa,çağlarla ilgili konuşmak istemiyorum,küstüm ben ona,ne demek ya hamile kadına naz cilve yapıp küsmek asıl ben ona küstüm,aptal çiğdemde kocası aradı aman azcık konuşsunlar demedi bıt bıt bıt sorada barışıp gittiler olan bana oldu ben kaldım burda bi başımaaaaa
aaa usak memleletimm
bosver canim takma kafanaaa barisirsiniz..biz konustuk telde ama bi barisma olmadi simdilikk
inşallah sizde barışırsınız çünkü küs kalmanız için bi sebep yok gibi yani senin bu erkeklerin odunluklarına alışman lazım gibi hepsi böyle al birini vur ötekine
Merhaba Kızlar,Şafak haritam ile birlikte geldim :))) Benim şafağım 79 :)))
Türkiyeyi rengarenk yapacağım Aşkım dönene kadar :))))
Uploaded with ImageShack.us
düsünüyorum birazz onada hak vermeye calisiyorum ama olmuyoo
birde ztn ayri oldugumuz icinn skildimm ayriliktann daha cok sey paylasmak istiyorum onunlaaa..
16saatimi onunla gecirmekk istiyorummm hayat manatonlugundan uzaklasip sadece onu yasamak istiyorumm
bu sartlar altinda zor gozukuyo ama imkansizda degilll
sadecee onu istiyorumm bennnn odun falan ama iste ben o oduna asigimm
hadi bakalım barıştınız sayıyorum ben artık hayırlı olsun nazarda değmesinhepimiz birer oduna aşığız bnce mavigül86 hariç onun acayip romantik bi nişanlısı var
brunette hoşgeldin yoktun nezamandır..
şafağınla beraber dönmüşsün ne güzelll:80:
hadi bakalım barıştınız sayıyorum ben artık hayırlı olsun nazarda değmesinhepimiz birer oduna aşığız bnce mavigül86 hariç onun acayip romantik bi nişanlısı var
Hoşbuldum Canım,nöbetler ve misafirler...
Eşim gittiğinden beri yalnız kalamadığım için bilgisayar açık olsa bile aktif bir şekilde nete takılamıyordum Canım,kız kardeşim benim yerime takılıyordu :93:.
Ara sıra kontrol ediyordum ama sizleri...
Artık çoğu gitti azı kaldı diyebileceğiz...Geçen günler kalan günlerden daha fazla olcak artık :))))
Hergün bir ili çizelim birde bakmışız Adanadayız ve kavuşmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?