337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Son 17 dk bitanemmm....sabret diyorum dua ediyorum onun için elimden daha iyisi gelmiooİyi geceler kızlar yarın yeni bir gün ve bir koca gün daha böylece bittiii

bende öyleyim canım yaa her hafta kapattıktan sonra ağlıyorum keşke yakın bi yerde olsaydı da görebilseydim sevdiğimi yaa

keşke esracım ya çok zor böyle beklemek ii hoş gülüyoruz eğlenioruzda bazen böle bi hasret saplanıoki içime canımı alıo nerdeyse bu kadarda özlenmezki diyorum eridim bittim

keşke esracım ya çok zor böyle beklemek ii hoş gülüyoruz eğlenioruzda bazen böle bi hasret saplanıoki içime canımı alıo nerdeyse bu kadarda özlenmezki diyorum eridim bittim

öyle tatlım ama sabretmekten başka çaremiz yok biz görüntülü konuşmuyoruz dayanamam kaçarım evden ilk uçağa atlar giderim biliyor beni ama aşkıma sarılmayalı tam 37 gün oldu off off

evet ya canım evden çıkmak istemiyo çıksam da canım yanıyo çok :26: kafamı nereye çevirsem bi anımız var,sanki karşıdan gelcekmiş gibi oluyo

öyle tatlım ama sabretmekten başka çaremiz yok biz görüntülü konuşmuyoruz dayanamam kaçarım evden ilk uçağa atlar giderim biliyor beni ama aşkıma sarılmayalı tam 37 gün oldu off off

kavuşcaz az kaldı bırakmayalım kendimizi başa dönmek istemiorum

ay ben yatıyorum kızlar ya yine bi hüzün çöktü daha kötü olmadan hemen yatmak en iyisi iyi geceler size..öpüyorum hepinizi :80:

ay ben yatıyorum kızlar ya yine bi hüzün çöktü daha kötü olmadan hemen yatmak en iyisi iyi geceler size..öpüyorum hepinizi :80:

iyi geceler canım.. arzucumm canım 335lerin topici oku iyi geldi bana sanki kendimi görüyorum aşkımın geldiği günleri hayal ediyorum

uyuyamadım ben burdada kimse yok yine yatayım bari yalnız başıma soğuk yatağaiyi geceler bana

Yumicim bir yığın yazdım özelden, yeni üye olduğum için genel yazabiliyormuşum sadece
biz seninle sadece selamlaştık rodostoda. eğer tabi yanılmıyorsam
böyle gizemli takılmak hiç istemem inan ama özelden de azamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…