Ehe bu güselmiş:)
Ya hava çook soğuk ve bitanem nöbettee...
off yaaa ben aşkımı çok özledim
bnde çok özledim esra ya walla delircem gördükçe daha çok özlüorum
bende öyleyim canım yaa her hafta kapattıktan sonra ağlıyorumkeşke yakın bi yerde olsaydı da görebilseydim sevdiğimi yaa
keşke esracım ya çok zor böyle beklemek ii hoş gülüyoruz eğlenioruzda bazen böle bi hasret saplanıoki içime canımı alıo nerdeyse bu kadarda özlenmezki diyorum eridim bittim
keşke esracım ya çok zor böyle beklemek ii hoş gülüyoruz eğlenioruzda bazen böle bi hasret saplanıoki içime canımı alıo nerdeyse bu kadarda özlenmezki diyorum eridim bittim
öyle tatlım ama sabretmekten başka çaremiz yok biz görüntülü konuşmuyoruz dayanamam kaçarım evden ilk uçağa atlar giderim biliyor beni ama aşkıma sarılmayalı tam 37 gün oldu off off
ay ben yatıyorum kızlar ya yine bi hüzün çöktü daha kötü olmadan hemen yatmak en iyisiiyi geceler size..öpüyorum hepinizi :80:
iyi geceler canım rüyanda askerini gör inşallah
ay ben yatıyorum kızlar ya yine bi hüzün çöktü daha kötü olmadan hemen yatmak en iyisiiyi geceler size..öpüyorum hepinizi :80:
iyi geceler canım.. arzucumm canım 335lerin topici oku iyi geldi bana sanki kendimi görüyorum aşkımın geldiği günleri hayal ediyorum
oh be şafak 77 yalovaa az kaldı az
merhaba canım şaşırdım mesajı okuyunca,tanıştıkmı seninle biz?yakın arkadaşının eşiyim demişsin meraklandım:)bugünde ordan geldim çarşı izni vardıya,belkide karşılaştık bugün ordaysan özelden yaz istersen veya burdan merak ettim kimin eşi olduğunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?