337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar... benim de eşim gidecek bakalım...
bizde de heyecan dorukta... inşallah hepimiz için en hayırlı yerler çıkar...

kızlar bugn belli olcak büyük ihtimal sizinkilerin nereye gidicegii
inş. hpinizinki yakın yerlere rahat yerlere düşer..

bitmick bitmick dedk 120. günümz bugn
39 kaldıııı :69:

sizinde böyle oluck 339.dnemler topik açınca sevincksnz ..:16:

kızlar bugn belli olcak büyük ihtimal sizinkilerin nereye gidicegii
inş. hpinizinki yakın yerlere rahat yerlere düşer..

bitmick bitmick dedk 120. günümz bugn
39 kaldıııı :69:

sizinde böyle oluck 339.dnemler topik açınca sevincksnz ..:16:

ne güzel 39 kalmış :) darısı bizim başımıza inş. kısa dönem olur

içimde bir burukluk ezilmiş bir yan var..hiç yapmam dediğim başkaları yapınca yok artık dediğim şeyleri yapıyorum..evet az kaldı bliyorum..haftaya telefon açtıımda aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor denicek ulaşamıcam.biliyorum saatler geçicek yine arıcam ama yine aynı cevap...bunları bilmek bile okadar acı ki..gitmesin istiyorum ama biliyorumki gitmek zorunda.gitmese biz olamıcaz ama yapamıyorum işte içimdeki çağlayanlar gözüme hucum ediyo..mantıken kabul etsem de duygularımı bastıramıyorum.okadar çok alışmışımki beni sımsıcak sarmalayan sesini duymaya..o gidicek her yanım üşüyecek..ta ki o gelene kadar..onu dualarla bekleyeceğim..

Herkes aynı durumda canım :43: öyle güzel yazmışsınki diyecek ekleyecek başka hiçbirşey yok... Sabırla beklemekten başka çarede yok.. Bu gece 12den sonra eminim herkes yine burda olacak.. Hepimiz güzel yerler yazarız buraya inş...

kizlar bende en az sizin kadar heyecanla bekliyorum cikacak yerleri ama neden hala cözemedim=)
Allahim tüm askerlerimize saglik sihhat versin, gittikleri gibi sagsaglim geri getirsin bizlere insallar..
Dualarim askerligimiz bitsede sizlerle kizlar:16:

yorumlarınız için teşekkür ederim..dün gece aniden yağmur bastırdı beni de:( geçicek inş. bu günler de.biliyorum herkes için zor olacak ama kızlar inş. bunu da aşıcaz..ilk zaman sendromunu aştık mı tamamdır..herkes 12 den sonra nereye çıktığını yazarsa güzel olur diye düşünüyorum..belki aynı yere düşerler belki de o şehir hakkında bildiğimiz şeyler vardır..sağlam durmaya çalışalım kızlar..biliyorum içinizde biryerleriniz acıyo ama işte zaman.inş. aşıcaz bunları da..şafak sayıcaz bir bir..ve sonra bakıcazki gelmeye az kalmış.sonra gözlerimizi kapayıp açıcaz ki karşımızdalar..aşıcaz bu günleri de inanıyorum..

ne güzel 39 kalmış :) darısı bizim başımıza inş. kısa dönem olur
cnm içini ferah tut gnelde mühendislere uzun dnem çıkıyo onun dşnda çogunluk kısa dnem bn hiç uzun çıkan grmedm etrafmda ..
darısı başınıza evet biz başka topik bile açtık 335.kısa dnem bekleyp nişan hzrlıgı ypanlar diee :16::16:

kizlar bende en az sizin kadar heyecanla bekliyorum cikacak yerleri ama neden hala cözemedim=)
Allahim tüm askerlerimize saglik sihhat versin, gittikleri gibi sagsaglim geri getirsin bizlere insallar..
Dualarim askerligimiz bitsede sizlerle kizlar:16:
çaglom bizde buraya pek bi gelir oldk ananeyiz ya ondn snrm :60::60:

kızlaar şimdi 2 saat sonra açıklanıyo dimi ay çok heycanlıyım ben bakıcam nereye çıktığına sonrada hemen buraya yazalım,allahım ne olur hepimize hayırlı yerler çıksın:71:

cnm içini ferah tut gnelde mühendislere uzun dnem çıkıyo onun dşnda çogunluk kısa dnem bn hiç uzun çıkan grmedm etrafmda ..
darısı başınıza evet biz başka topik bile açtık 335.kısa dnem bekleyp nişan hzrlıgı ypanlar diee :16::16:

çaglom bizde buraya pek bi gelir oldk ananeyiz ya ondn snrm :60::60:

anne olmadan ananemi:27:
bu ne hiz yau bizdeki:37:

kızlar benide alın aranıza eşim gidiyor askere son bir buçuk saatimiz lakdı:14:

kızlar ne olur bir yardım edin biz hangi siteden bakıcaz bugün?link yasaksa özelden atın ne olur?bakmak için ayrı bir program gerekmiyor dimi?

canım hoşgeldin aramıza bu arada bende tam onu soruyordum nereden bakıcaz 1,5 saat sonra?

sslmm kızlarrr yaa 2saat sonramı acıklancak yoksa yarınmıı bı dıyıwerın bana yaaaaa catlıcaammm walaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşlar hepiniz hakkında hayırlısı olsun bizde ilk zamanlar sizin gibiydik ama bakın kaldı 40 gün zaman çabuk geçiyor bu gece 12 den sonra sizin açıklanıyor muhtemelen gideceği yerler 337 dönem çok rağbet varmış duyduğuma göre 100 bin kısa dönem başvurusu olmuş askerlik uzayacak diye hakkınızda hayırlısı olsun...

bu arada mühendislerin hiç belli olmuyor kısa dönemde çıkabilir...dr lar sanırım 12 ay yedek subay olarak yapıyor ...

Back
X