• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yihhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu Gözün aydın canım,Güle Güle Git PAŞANIN Yanınaaaa......... Hayde bakalım anca gidersinnnnnnnnnnn :))))))))))

14klc3q.jpg

D E P Ü K Lendinnnnnnnnnnnnnnnn:10::10:

işte süper bi depüktü bu ayakların dert görmesin canım ben kaçaaaaarr :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

yarın sewdiceğineeee kawuşaaan tüm ark larrrrr allah bi daahaaa ayırmasııın :)) hoşçakalıııın :)
bizim de şafaımızzz birr adanaaaaaaaaa :) de haydee salı günü olsuun artııık pazartesiyi es geçelim :))

vaaayy depük gecesi başlamış :)
yarın kavuşacak olanlar gözünüz aydın :)
Allah bidaha ayırmasın inşallah :69:

Kızlar ya ben hala inanamıyorum..
Ellerim titriyor..
Kalbim yerinden fırlayacakmış gibi..
Off ölücem bu gidişle..

Yarın sensiz geçecek son günüm AŞK.
Çok çok çookk seviyorum seni....
Duy beni****

Günaydın herkese..
Haberlerde hava durumunu verdiler canım sıkıldı :((( 3 gun güzel daha sonra yine yağmur ve soğuk geliyormuş :(((( yalan olcak benim beyaz pantolon ve topuklular :(((((

anaaaa:53::53:
ulhen aşkıma kavuşamadan, gökdelenden aşağı mı depüklüyon beni??:84:

oceancııım ben öyle enteresaan olsun die yolladımmm senin eşinin kollarına atıyorumm topiktenn :)))

yaaa sen şimdii bu yorumu da okuyamazsınn...

son ayrılıgınız olsun inşalahh Allah bi daha ayırmasınnn hepimiziii :nazar: :nazar:

$gunes-10.webp

günaydınn kızlaaaar....

Geçen Zaman (%99) 155 gün,
8 saat, 3 dakika, 30 saniye
Kalan Zaman0 gün, 14 saat, 56 dakika, 30 saniye

özetle son 53,690 saniye...
(Şafak Görünüyor...)

Allahım inanamıyorumm yaa bitti nihayeeet :52: :52: :52:

VE ŞAFAK DOĞAN GÜNEEEEEŞ :72: :72: :72:

Günaydın herkese..
Haberlerde hava durumunu verdiler canım sıkıldı :((( 3 gun güzel daha sonra yine yağmur ve soğuk geliyormuş :(((( yalan olcak benim beyaz pantolon ve topuklular :(((((

canım bunun için sıkma canını yaa...onlar gelince siyaha beyaza bakmaz her halimiz güzel gelir şu saatten sonraa :1: :1: :1:

:66: ocean ebruly esraa gidiiyooor sırada bizee geliyoooor :66:

lay laaay la la laay laaay :64: :64: :64:

kızlaaar bu iki gün nasıl geçiceeek yaa ben işyerinde yerimde duramıyorummm kalkıp oynucaam birazdaaan :60: :60:

canım bunun için sıkma canını yaa...onlar gelince siyaha beyaza bakmaz her halimiz güzel gelir şu saatten sonraa :1: :1: :1:

:))))) doğru diyorsun canım ya ama iste cok cok cok cooookkkkk güzel olmalıyım yarın :)))))
Ayy inanmıyorum ya YARIN geliyoooooooooooooooo :))))

Back
X