Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 yaşında geçen hafta halamın kızının nişanı oldu :) nasip bu işler hakkınızda en hayırlısı en mutlu olacağınız insan olsun inşallah en önemlisi bu bence yoksa yalnız kalmak için evlenilmez sonuçta belki o evlilikte Allah korusun sizden önce ölebilir o yüzden rahat olunHanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Bende evliyim ama mutsuzum bu daha kötü inanınHanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Lise arkadaşım da geçen yıl 38 yaşında evlendi...birkaç ay sonra da hamilelik haberi geldi. Simdi ikiz bebeklerine hamile. Ben ondan 11 yıl önce evlendim iki çocuk dogurdum....O ise 11 ayda iki çocuk doğurup skoru esitleyecekKuzenimin arkadaşı 38yaşında evlendi,39da anne oldu.
Yani artık evlilik yaşıda çocuk yaşıda uzadı.
Ama kendinizi salıp umutsuzluğa kapılırsanız daha çok mutlu olmayı beklersiniz orası kesin.
Pozitif enerji yayın.
Ahh ninem ninem, bu yaştan sonra ne evliliği? Sen iğne oyanı alcen, dizlerine battaniyeni örtcen, camdan dışarı bakcenHanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Kuzenim 47 yaşında bekar görümcem 40 yaşında bekar başka kuzenim 29 yaşında bekar. Velhasıl evlilik için geç değil çocuk sahibi olmak için biraz geç kalmış olabilirsiniz. Bir yakınım 50 yaşında evlendi biraz ikinci bahar gibi oldu ama gayet mutlu. Yapayalnız ölmezsiniz ama armutun sapı üzümün çöpü yapıp beyaz atlı prensi beklemeyin öyle biri yok :)Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Su anda yine 34 yasinda olmayi dileyen kk uyeleri vardir,diye dusunuyorum. Hem de bekar. Evlilik ve cocuk sorumlulugu yok. Siz bunun icin mi uzuluyorsunuz?Saka bir yana,dogru insan olsun 44 yasinda evlenin.Ama anne olmak istiyorum derseniz. Sozun bittigi yer,nasip. Herkesin derdi,tasasi kendine goredir. Ama bir seyi cok istemeyin.Sonu genelde husran oluyor.Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.