34 yaşında bekar kadın- yalnız ölmekten korkuyorum

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.

Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
38 yaşında geçen hafta halamın kızının nişanı oldu :) nasip bu işler hakkınızda en hayırlısı en mutlu olacağınız insan olsun inşallah en önemlisi bu bence yoksa yalnız kalmak için evlenilmez sonuçta belki o evlilikte Allah korusun sizden önce ölebilir o yüzden rahat olun

Bende evliyim ama mutsuzum bu daha kötü inanın

20 yaşındada evlenip aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşayarakta yalnız kalabilirdiniz. Yalnızlığa evlenememek olarak bakmayın bence öyle ömür geçmez. Maalesef bize toplumun dayattıkları yüzünden bu durumdayız. Evinde kocasından şikayetçi yalnız bir hayat yaşamaya can atan o kadar bıkmış kadın var ki. Ama sorsanız toplumun onlara dayattığı bu düzen içinde olması gereken yerde olduklarını düşünürler. Mutsuzdurlar hayattan keyif almazlar ama önemli olan kurallara uymuş olmalarıdır. Evlilik anlaşabildiğin insanı bulduğunda anlam bulur. Nasipte varsa çıkar karşınıza hem daha geç sayılmaz benim bir yakınım 34 te evlendi şu an ikinci çocuğu oldu. Allah gönlünüze göre versin.

Kuzenimin arkadaşı 38yaşında evlendi,39da anne oldu.
Yani artık evlilik yaşıda çocuk yaşıda uzadı.
Ama kendinizi salıp umutsuzluğa kapılırsanız daha çok mutlu olmayı beklersiniz orası kesin.
Pozitif enerji yayın.
Lise arkadaşım da geçen yıl 38 yaşında evlendi...birkaç ay sonra da hamilelik haberi geldi. Simdi ikiz bebeklerine hamile. Ben ondan 11 yıl önce evlendim iki çocuk dogurdum....O ise 11 ayda iki çocuk doğurup skoru esitleyecek😂

Bence herkesin hayat arkadasina ihtiyaci var.Yalnizlik da Allah a mahsustur.Elbette evli mutsuz olmak kotu ama yalniz kalmak da iyi degil.Evlilik icin adim atin.Hem ruhen hem bedenen insanlarin rahatlamasi lazim.InsAllah hakkinizda hayirlisi olur.Allah mutlu bir yuva ve cocuklar nasip etsin.

Yine aynı konu ve ben yine aynı şeyi söyleyeceğim . Evlilik bir başarı değildir. Sizi rahatlatmak için kendimden örnek vereyim özetle. 30 yaşında evlendim. 33 te boşandım . Aradaki süre zarfında hiç görmediğim sıkıntıları üzüntüleri yaşadım . Şu an 37 yaşındayım . Çok şükür çok rahatım . Bir daha evlenmem demiyorum. Sadece hayırlısını diliyorum.

Ahh ninem ninem, bu yaştan sonra ne evliliği? Sen iğne oyanı alcen, dizlerine battaniyeni örtcen, camdan dışarı bakcen:deli:

Ayol daha 34 yaşında gencecik kadınsın. Ne demek evlenebilen var mı? Sen hayatını yaşamaya devam et,ona eşlik etmeye layık kişiyle karşılaşınca evlenirsin zaten.

Kuzenim 47 yaşında bekar görümcem 40 yaşında bekar başka kuzenim 29 yaşında bekar. Velhasıl evlilik için geç değil çocuk sahibi olmak için biraz geç kalmış olabilirsiniz. Bir yakınım 50 yaşında evlendi biraz ikinci bahar gibi oldu ama gayet mutlu. Yapayalnız ölmezsiniz ama armutun sapı üzümün çöpü yapıp beyaz atlı prensi beklemeyin öyle biri yok :)

Ben 32 ye birkaç ay kala evlendim. Çokta yaş farkımız yok yani sizinle. Kuzenim 38 de falan evlendi sanırım, kaptı valla fıstık gibi çocuğu... bakıyorum gayette mutlular. Yurtiçi yurtdışı geziyorlar, hep bir aktivite... Allah bozmasın inşallah💕evlenmemiş olmayı ne kadar kafanıza takarsanız o kadar mutsuz olursunuz, yaşam enerjiniz günlük ve özel hayatınızı etkiler. İlişkilerinize yansır. Hayatınızın tadını çıkartın bence, zamanı gelince patır patır oluyor herşey. Önemli olan doğru adam, doğru zaman... yoksa inanın evlenmek zulümde olabilir. Herşey gönlünüzce olsun...

Su anda yine 34 yasinda olmayi dileyen kk uyeleri vardir,diye dusunuyorum. Hem de bekar. Evlilik ve cocuk sorumlulugu yok. Siz bunun icin mi uzuluyorsunuz?Saka bir yana,dogru insan olsun 44 yasinda evlenin.Ama anne olmak istiyorum derseniz. Sozun bittigi yer,nasip. Herkesin derdi,tasasi kendine goredir. Ama bir seyi cok istemeyin.Sonu genelde husran oluyor.

Back
X