34 yaşında bekar kadın- yalnız ölmekten korkuyorum

Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
34 de evlendim
Mutluyum
40 da da evlensen mutlu olursun ne olacak :)

Herkes zaten yalnız ölür bunu dert etme kocası başında olanın kocasının önce ölmeyeceği ne malum..ha derdin ölürsem cesedimi kim bulacak sa yaşlanınca mis gibi huzur evina yerleşirsin..ayrıca bir çok evli varki yalnızlıktan kıvranıyor yaşının keyfini çıkar ye iç gez..gerisi kısmet

Ben de 25 yasında evlendim. Yalnızlık zor dediğin gibi. Evlenmeden önce de ev arkadasım vardı. Yalnız yasamayı sevmezdim. Size hak veriyorum yalnız yaşıyorsanız insan Bı ses bu nefes istiyor yanında. Hersey icin hakkınızda hayırlısı olsun. Aileniz yanınızda ise şanslısınız yine. Anlayabileceğiniz birisi çıkar ins karşınıza

O kadar karamsar olmayın kısmetin ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz.
40 yaşından sonra evlenip 2 çocuk yapanları biliyorum. Sizin yaşınız genç.

Bugün yüne bir arkadaşımın aldığı evlilik teklifi konuşuldu. Sanırım bir burukluk yaşadım, veya kıskançlık. Ben ne olacağım düşüncesi. Pfff

Bugün yüne bir arkadaşımın aldığı evlilik teklifi konuşuldu. Sanırım bir burukluk yaşadım, veya kıskançlık. Ben ne olacağım düşüncesi. Pfff
Sende yanlış anlama ama aynı şeyleri durup durur tekrar tekrar düşünüp takan sıkıcı birine benziyorsun.
Hayatta herkesin her istediği olmuyor inan.
Bazı şeylerin olmamasını da kabullenmek gerek.
Burada defalarca git bir kursa gezilere katil daha çok insan tanı dendi.
Yardım al dendi.
Kimseye cevap vermiyorsun.
Yanlızım da yanlızım.
Sen kendini sevmiyorsun ki en başta.
Kendi kendini depresyona sokuyorsun böyle yaparak.
Mutlu olan kadın ilgi çeker.
Ve insn kimse de Etrafında aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüp kendini mutsuz eden kadını istenez.
Bi gezi grubuna üye ol , bi sosyal derneğe üye ol , spor salonuna yazıl , hafta sonları kitap cafelerde git.
Öyle öyle insan tanırsın. Evden çıkmazsan kim görecekte beğenecek seni.

hissettiklerini anlıyorum, ben de herkes evleniyorken benim neden başıma güzel şeyler gelmiyor ben yalnız mı kalıcam düşüncesine kapılıyorum. ama ilişkiler öyle bir hal aldı ki taktikler tripler havada uçarken böyle samimiyetsiz ilişkim olacağına yalnız kalırım diyorum. onlar da ne yaşadıklarını kendileri biliyor ve eminim göründüğü gibi değildir. hiçbir şey göründüğü gibi olmaz. içini ferah tut, genele hitap etmediğin ve bir duruşun olduğu için böyle olur. kendini mutsuzluğa sürükleme her şeyi daha da kötü yapacaktır.

Ben kendi kendime yetebiliyorum zaten. Yıllardır her işimi kendim yaparım. Ben olayın psikolojik boyutundan bahsediyorum. Yalnızlıktan bunalmaktan bahsediyorum. Artık duvarlara bakmaktan sıkılmaktan bahsediyorum.
İşte kastedilen zaten psikolojik olarak kendine yetebilmek. Sinemaya gitmek için neden birisini arıyorsun mesela yanına? Sinema yalnız yapılacak en kolay aktivitelerden biri belki de.

Tarkovski'nin çok sediğim bir sözü var; "Kendinizi, kendinizle vakit geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin" diyor

Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Kendine gel bacim! TV ile fazla hasir nesir olma.. Mevsim yaz, bi sal kendini disariya.. Aktivite yap.

Evcil hayvan, bolca kitap, mesleğimle ilgili sürekli araştırma ve kendimi geliştirme çabası. Vakit bir şekilde geçiyor.

Back
X