- 14 Ekim 2016
- 7.269
- 49.310
- 548
Nasip bu işler. Zorlamayla olmaz, eğer zorlarsanız da yanlış biriyle evlilik yaparsınız.Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
37 yasinda evlendim, mutluyum. Ben de zaman zaman mutlu bir evlilik yapamayacagimi dusunurdum sizin gibi. Ama hic beklenmedik anda tanistim esimle ve su an 34 yasimdayken tahmin edemeyecegim bir hayatim var. Yani demem o ki karamsarliga kapilmayin.Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
39 yaşında bir arkadaşım bu yaz evlenecek. Enişte de hem yakışıklı hem zengin, tanışmadığım için kişiliğini bilemiyorum.
Arkadaşımin da evlilik konusunda takıntıları vardı evlenememekten korkuyordu. 2 sene psikolojik destek aldı. Bu korkusunu yendiği zaman evlilik teklifi aldı. ..ilginç bir şekilde evren bizi tüm korktuklarimizi yaşatarak sınıyor.
Maalesef aynen öyle. ..hayata bakış acımızı değiştirmemiz lazım.İşte güzel bir örnek vermişsiniz, korktuğumuzu yaşıyoruz aslında,burda da sorun bizden kaynaklı. Bazı üyelere bunu anlatmaya çalışıyorum ben de. Evlenememekten korktuğu için evlenememiş, sonra korkusunu aşınca istediği olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?