Yalnız ölmekten korktugunuz için anlatcam sadece bunu. Bugun 75 yasındaki komsumuz için yukarı corba götürmeye cıktım. Kadıncağız yalnız, insülin iğnesinin yapılması lazım ve tek basına yapamıyor. Kızının esi rahatsızlanmıs apar topar hastanede idiler. Torunu deseniz o saatte calısıyor. (mecbur sonucta) neyse Bi sekilde destek olduk hallettik. Ama bu kadıncağız vakti zamanında evlenmiş ve bir de kızı ve torunları var. Ama o da yalnız sonuc olarak. Hayatta ne yasayacahımızı bilemiyoruz. Evlensek de yalnız kalabiliriz hatta ölebiliriz, bekar olsak da etrafımızda cok insan olabilir. Evliliğe bu kadar sartlamayın kendinizi.
Hanımlar yaşım da geçti. Yine yalnız başıma bir akşam. Ben yapayalnız ölmekten çok korkuyorum. 34ünden sonra evlenebilen mutlu olabilen var mı? Bekar olanlarınız yalnızlık duygusuyla nasıl başa çıkıyor? Bir akıl verin lütfen.
Ya ne bileyim şu an mesela bir sinemaya gidecek, gezecek biri yok yanımda. Yalnızlık bunaltıyor.Bu devirde evlatlar da bakmıyorlar anne , babalarına emin ol (istisnalar hariç ) yani, demem o ki daha kaç sene sonrasını düşünüp gençliğini ziyan etme , ek olarak çok konu açıldı böyle yalnız değilsin .Allah büyük ...
Canım bu pozitif enerjide gidip bakkaldan alınan bir şey değilkiKuzenimin arkadaşı 38yaşında evlendi,39da anne oldu.
Yani artık evlilik yaşıda çocuk yaşıda uzadı.
Ama kendinizi salıp umutsuzluğa kapılırsanız daha çok mutlu olmayı beklersiniz orası kesin.
Pozitif enerji yayın.
Ben kendi kendime yetebiliyorum zaten. Yıllardır her işimi kendim yaparım. Ben olayın psikolojik boyutundan bahsediyorum. Yalnızlıktan bunalmaktan bahsediyorum. Artık duvarlara bakmaktan sıkılmaktan bahsediyorum.Ablamı 37 yaşında ite kaka evlendirdik başımı yaktınız benim dedisimdi cocugu var. mutluluk için evlenmek olmazsa olmazlardan değil ki.emin olun toplum baskisi olmasa evlilerin cogu bosanir. Kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin bence
Çalışıyor musun? Kimle yaşıyorsun?Ben kendi kendime yetebiliyorum zaten. Yıllardır her işimi kendim yaparım. Ben olayın psikolojik boyutundan bahsediyorum. Yalnızlıktan bunalmaktan bahsediyorum. Artık duvarlara bakmaktan sıkılmaktan bahsediyorum.
Çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. İşyerinde de öyle kafa dengi arkadaşlarım yok.Çalışıyor musun? Kimle yaşıyorsun?
İşte o biraz seni sıkıyor olabilir. Biraz sosyalleşmek sana iyi gelebilir. Biraz klasik olacak ama kurslara falan katılsan?Çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. İşyerinde de öyle kafa dengi arkadaşlarım yok.
Çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. İşyerinde de öyle kafa dengi arkadaşlarım yok.
O konuda haklısınız allah hayırlı eş nasip etsinYa ne bileyim şu an mesela bir sinemaya gidecek, gezecek biri yok yanımda. Yalnızlık bunaltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?