341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canım benimki yazıcı oldu zaten. İskenderunda da yazıcıydı burda da hemen yazıcı yapmışlar. O bakımdan rahat olcak benimki biraz. İnşallah seninki de rahat bi şekilde geçirir. Benimki yazıcakmış nöbetleri falan zaten :1:
Ama benimki ilk gittiği gün 2. koğuşta yatmıştı hatta gece birinin cep telefonu mu ne bulunmuş herkesi dışarı çıkartmışlar koğuştan benimki de üşümüş hasta olmuştu da neyse şimdi iyi çok şükür :)
Tanıyolardır o zaman kesin birbirlerini :))

evet ya biliyorum o olayı ya ne gereksiz bir olay, ama uzun donemler sikayet etmiş snaırım:) buarada evci cıkamayacaklarmıs, carsı izninde sorun yoktur inşallah..

cok gecmiş olsun canım benim, benimkide nezle, iskenderundan sonra cok serin gelmiş ora bunlara.. tanıyorlardır bence de iskenderundan da birlikte gittiklerine gore zaten mutlaka tanıyorlardır..ogretmen mi sevgilin?? cok ogretmen varmıs orda cunku..

gitmeyi dusunuyor musun bu aralar?

evet ya biliyorum o olayı ya ne gereksiz bir olay, ama uzun donemler sikayet etmiş snaırım:) buarada evci cıkamayacaklarmıs, carsı izninde sorun yoktur inşallah..

cok gecmiş olsun canım benim, benimkide nezle, iskenderundan sonra cok serin gelmiş ora bunlara.. tanıyorlardır bence de iskenderundan da birlikte gittiklerine gore zaten mutlaka tanıyorlardır..ogretmen mi sevgilin?? cok ogretmen varmıs orda cunku..

gitmeyi dusunuyor musun bu aralar?

Evet iskenderundan sonra baya bi üşümüşler. yazıııkk :(
Yok benimki bankacı canım. Seninki?
Ben gitmeyi düşünüyorum ama bu aralar değil bikaç hafta sonra inşallah.
Sen nerdeydin canım bu arada?

Evet iskenderundan sonra baya bi üşümüşler. yazıııkk :(
Yok benimki bankacı canım. Seninki?
Ben gitmeyi düşünüyorum ama bu aralar değil bikaç hafta sonra inşallah.
Sen nerdeydin canım bu arada?

muhendis benimkide..

bence de yazık kıyamam yaa usumesinler hala nezle cok kotu geliyor sesi her aradıgımda:(

kayserideim ben canım..sen?

muhendis benimkide..

bence de yazık kıyamam yaa usumesinler hala nezle cok kotu geliyor sesi her aradıgımda:(

kayserideim ben canım..sen?

Ben de ankaradayım canım.
Dur sorıyım benimkine mühendis arkaşın var mı diye birazdan arar zaten :)))
Sen gitmeyi düşünüyo musun canım?

merhaba herkese, ben de burayı yeni gördüm valla...

benim eşim de konya hava savunmada kısa dönem asker...
:43::43::43:

günleri sayıyoruz ... şu sıra çok zor geliyor onsuzluk... geçer mi bugünler kızlar... şu kasımı aralık ayını bir grseydik...

konyada eşi olan var mı başka ? ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?

Ben de ankaradayım canım.
Dur sorıyım benimkine mühendis arkaşın var mı diye birazdan arar zaten :)))
Sen gitmeyi düşünüyo musun canım?

sor bakalım:)) dusunuyorum canım. bir planlama yapıp en kısa zamanda gitmek istiyorum..Burdan istanbul, ordan da feribotla inşallahh:) hatta ilk seferinde supriz yapmayı dusunuyorum:))

sor bakalım:)) dusunuyorum canım. bir planlama yapıp en kısa zamanda gitmek istiyorum..Burdan istanbul, ordan da feribotla inşallahh:) hatta ilk seferinde supriz yapmayı dusunuyorum:))

Ben de düşünüyorum ama nasıl gideceğime karar vermedim daha. Otobüsle gitsem diyorum ama bilmiyorum bakalım. O da diyo ki ben çarşı iznine çıktığımda gelirsin birlikte bi gün geçiririz akşama da geri gidersin diyo bakalım. Haftaiçi ve haftasonu ziyaret saatleri farklı mı acaba ben sordum ama o da bilmiyomuş daha :44:

merhaba herkese, ben de burayı yeni gördüm valla...

benim eşim de konya hava savunmada kısa dönem asker...

günleri sayıyoruz ... şu sıra çok zor geliyor onsuzluk... geçer mi bugünler kızlar... şu kasımı aralık ayını bir grseydik...

konyada eşi olan var mı başka ? ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?

Hoşgeldin canım aramıza :70:
Valla biz de burda günleri sayıyoruz işte birlikte, destek oluyoruz birbirimize.
İnşallah zaman çabucak geçer de askerlerimize kavuşuruz bi an önce :69:

Ben de düşünüyorum ama nasıl gideceğime karar vermedim daha. Otobüsle gitsem diyorum ama bilmiyorum bakalım. O da diyo ki ben çarşı iznine çıktığımda gelirsin birlikte bi gün geçiririz akşama da geri gidersin diyo bakalım. Haftaiçi ve haftasonu ziyaret saatleri farklı mı acaba ben sordum ama o da bilmiyomuş daha :44:

bizde daha o konuyu gundemimize almadık bakalım hayırlısı olsun canım ama en kotu bence o numaradan operatore baglanıp ogreniriz.. Allah yardımcıları olsun.. tatilde btiyor,tekrar işe donucez pazartesi eylul baslıcak biticek, sonra onun dogum gunu benim dogum gunum kurban bayramı:(( zor biticek bu safaklarrr:(

vallaa ona hep aradaığında geçecek zaman diyorum bak kaçgün oldu geriye bakma gününü geçirmene bak diyorum zaman geçmeye mahkum başka çare yok diyorum moral veriyorum ama ben burda dakikaları sayıyorum ... siz nasıl zaman geçiriyorsunuz ? arıyor mu sizinkiler?

bizde daha o konuyu gundemimize almadık bakalım hayırlısı olsun canım ama en kotu bence o numaradan operatore baglanıp ogreniriz.. Allah yardımcıları olsun.. tatilde btiyor,tekrar işe donucez pazartesi eylul baslıcak biticek, sonra onun dogum gunu benim dogum gunum kurban bayramı:(( zor biticek bu safaklarrr:(

Evet canım Allah yardımcıları olsun.. Benim de kasımda doğum günüm ve birlikte olamıycaz :(( Ama belki bi süpriz yapar giderim de yanına orda kutlarız süper olur :66:
Zor biticek ama bitecek bi şekilde canım şafaklar inşallaaahhh..
Ayy böyle aynı yerde askerinin olduğu birini bulunca da bi garip oldum ya düşünsene şu anda onlar bir aradalar biz de burda onları konuşup duruyoruz :9:

vallaa ona hep aradaığında geçecek zaman diyorum bak kaçgün oldu geriye bakma gününü geçirmene bak diyorum zaman geçmeye mahkum başka çare yok diyorum moral veriyorum ama ben burda dakikaları sayıyorum ... siz nasıl zaman geçiriyorsunuz ? arıyor mu sizinkiler?

Biz de aynı şekilde geçirmeye çalışıyoruz günleri canım. Telefonda bi o sayıyo bi ben sayıyorum şafağı. Bi şekilde elbet bitecek bu askerlik de. O şekilde kendime moral vermeye çalışıyorum. Daha kötü halde olanlar da var o yüzden buna da şükür diyorum. Benim askerim arıyo her gün görüşüyoruz. Zaten şu anda bayram tatili olduğundan bi şey yapmıyolar baya rahatlar. Siz görüşebiliyo musunuz canım?

evet canım benimki de arıyor sabah akşam acemilikte de arıyordu zaten ...

evet haklısın çok daha zor şartlarda olanlar var en azından arıyor diyorum kendi kendime .. teselli buluyorum ...

şu ekim kasım bir geçse allahın izniyle şöyle şafak 20-30 kalsa =)

Evet canım Allah yardımcıları olsun.. Benim de kasımda doğum günüm ve birlikte olamıycaz :(( Ama belki bi süpriz yapar giderim de yanına orda kutlarız süper olur :66:
Zor biticek ama bitecek bi şekilde canım şafaklar inşallaaahhh..
Ayy böyle aynı yerde askerinin olduğu birini bulunca da bi garip oldum ya düşünsene şu anda onlar bir aradalar biz de burda onları konuşup duruyoruz :9:

canım biz simdi telefonda konustuk:) dedim boyle boyle tanıyor musun?? dedi ki gidiyim bulayım dedi..:) sizinkilerin gorev dagılımı yapılmıs, bizimkilerin yapılmamıs:) dua et canım bize de..

bende cok garip oldum cidden yaa..ona soylerkende garip oldum.. ah pembelii pembeli:(

evet canım benimki de arıyor sabah akşam acemilikte de arıyordu zaten ...

evet haklısın çok daha zor şartlarda olanlar var en azından arıyor diyorum kendi kendime .. teselli buluyorum ...

şu ekim kasım bir geçse allahın izniyle şöyle şafak 20-30 kalsa =)

Ahh keşke o günleri bi görseeekkk :52:

canım biz simdi telefonda konustuk:) dedim boyle boyle tanıyor musun?? dedi ki gidiyim bulayım dedi..:) sizinkilerin gorev dagılımı yapılmıs, bizimkilerin yapılmamıs:) dua et canım bize de..

bende cok garip oldum cidden yaa..ona soylerkende garip oldum.. ah pembelii pembeli:(

Benimki arayamadı daha bekliyorum :31:
Gitsin bulsun bakalım :)))
İnşallah senin askerine de rahat edeceği bi görev verirler canım ya :70:

ben eylül sonu ekim başı gibi kısmet olursa 2 günlüğüne gitmeyi düşünüyorum... eşimi çok özlüyorum nasıl geçecek bilemiyorum sizin şafak kaç?

Back
X