341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

O kadar şanslısınız ki size anlatamam.
Hiç telefon olmayan karakollar en azından üs bölgelerinde olan askerler var.
Askerlikleri bittiği halde tehlikeden dolayı gönderilemeyen.
Bunları düşünerek moralinizi yüksek tutun, size ihtiyaçları var.

haklısın canım...

Şimdi aradı askerim..
Sesini duyunca bi başladım ağlamaya ama ona da belli etmiycem diye nasıl zor konuştum. Allahtan hastaydım da o sesim kısık, burnum tıkalı falan sandı.
Biliyorum tehlikeli bi yerde değil. Hatta iyi bi yerde güvende. Ama işte napıyım bugün böyle bi moralim bozuldu bilemiyorum.
Çok şükür Allahıma bi sorun yok.
Ama işte dayanamadım ağladım sürekli ne konuştum ne anlattım bilmiyorum bile.
Alıştım zannediyodum ama bugün niye böyle oldu kiiii :14:
Çok az konuşabildik hiçbi şey anlamadım.
Bugün yaptıklarından bahsetti. Gıcık bi adam varmış onu anlattı falan filan...
Allahım sağ salim gelsinler de başka bi isteğim yok. Hemen geçsin artık şu zaman...
Ben biraz başka şeylerle uğraşıp kafa dağıtcam kızlar görüşürüz sonra

Şimdi aradı askerim..
Sesini duyunca bi başladım ağlamaya ama ona da belli etmiycem diye nasıl zor konuştum. Allahtan hastaydım da o sesim kısık, burnum tıkalı falan sandı.
Biliyorum tehlikeli bi yerde değil. Hatta iyi bi yerde güvende. Ama işte napıyım bugün böyle bi moralim bozuldu bilemiyorum.
Çok şükür Allahıma bi sorun yok.
Ama işte dayanamadım ağladım sürekli ne konuştum ne anlattım bilmiyorum bile.
Alıştım zannediyodum ama bugün niye böyle oldu kiiii :14:
Çok az konuşabildik hiçbi şey anlamadım.
Bugün yaptıklarından bahsetti. Gıcık bi adam varmış onu anlattı falan filan...
Allahım sağ salim gelsinler de başka bi isteğim yok. Hemen geçsin artık şu zaman...
Ben biraz başka şeylerle uğraşıp kafa dağıtcam kızlar görüşürüz sonra

Tam alıştım derken her şey en başa dönmüş gibi olur zaman zaman.
Özlem zordur çünkü.
Yanında olmaya alıştığın insan şimdi yanında değil.
Her ihtiyacın olduğunda sesini duyamıyorsun ama şöyle düşün.
Askerliğini bitirdiğinde bir adım daha yaklaşmış olacaksınız birbirinize.
Önünüzdeki engeller kalkacak.
Ağlamak istediğinde otur ağla.
Boşalsın göz yaşların ama sonra sil onları.
Gülümse ve seni anlıkta olsa bu düşünceden uzaklaştıracak şeylere yoğunlaş.
Unutma insan sevdiğinin ruh halini hiç konuşmadan da hisseder , şimdi sen üzülürsen o da hisseder orada üzülür. :69:

Canlarim askerim 10 gibi aradi. Onun aramasi geciktikce nefes alamiyorum sanki. Gorevleri carsamba belli olucakmis. Yarin revirde olucsklarmis sabah. O bana dayan 130 gun kaldi nerdeysw diye o beni avutuyor. :83:

gündüz hiç konuşamadık ilk kez askerimle 2dk. aradı o kadar yaa akşam konuştuk 10la 1 arası nöbeti warmış bende uyuyamıyrm yaa yarn atış yapcaklarmış elektrik memurunun yanındaymış bugn arızaya bakmışlar 1 ay sonra da o izne çıkyomuş onun yerine geçecekmiş rahatmış :)) çook özledm yaa mektup göndercem bikaç gün sonra bide kitap alcam bişiyler daha göndercem bakalım düşünüyrm sürpriz ekim başı gibi de gitmeyi düşünüyrm yaa ama gidebilirmiyim bilmiyrm gitsem nerde kalcam o war :S Offff c.tesi çarşı izni olsa pazar da ben ziyaretçi olarak gitsem olur dimi kızlar??

gündüz hiç konuşamadık ilk kez askerimle 2dk. aradı o kadar yaa akşam konuştuk 10la 1 arası nöbeti warmış bende uyuyamıyrm yaa yarn atış yapcaklarmış elektrik memurunun yanındaymış bugn arızaya bakmışlar 1 ay sonra da o izne çıkyomuş onun yerine geçecekmiş rahatmış :)) çook özledm yaa mektup göndercem bikaç gün sonra bide kitap alcam bişiyler daha göndercem bakalım düşünüyrm sürpriz ekim başı gibi de gitmeyi düşünüyrm yaa ama gidebilirmiyim bilmiyrm gitsem nerde kalcam o war :S Offff c.tesi çarşı izni olsa pazar da ben ziyaretçi olarak gitsem olur dimi kızlar??

Yazdıklarına dikkat et de utanmasın, bütün komutanlar yapmıyor ama bazıları tamamını okuyor yazdıklarının ona göre ..
Eğer ek bir eğitim vs koyulmazsa gidersin tabi.
Nerede bilmiyorum ama çoğu birlikte akşam 6dan sonra olmaz zaten pek.

kızlar nasılsınız?tatilde internete giremedim o yüzden sizden uzak kaldım..izne gelenler olmuş heralde onlarda benim geçen haftaki halimdeler sanırım.artık hep buralardayım.bol bol sohbet ederiz:)

Tam alıştım derken her şey en başa dönmüş gibi olur zaman zaman.
Özlem zordur çünkü.
Yanında olmaya alıştığın insan şimdi yanında değil.
Her ihtiyacın olduğunda sesini duyamıyorsun ama şöyle düşün.
Askerliğini bitirdiğinde bir adım daha yaklaşmış olacaksınız birbirinize.
Önünüzdeki engeller kalkacak.
Ağlamak istediğinde otur ağla.
Boşalsın göz yaşların ama sonra sil onları.
Gülümse ve seni anlıkta olsa bu düşünceden uzaklaştıracak şeylere yoğunlaş.
Unutma insan sevdiğinin ruh halini hiç konuşmadan da hisseder , şimdi sen üzülürsen o da hisseder orada üzülür. :69:

Evet bugün tam alıştım derken başa döndüğüm bi ruh halindeyim.
Doğru söylüyorsun askerliğinden azalan her bir gün birbirimize biraz daha yaklaşıyoruz ama işte biraz hızlı aksa keşke şu zaman.
Bugün ağladım zaten yeterince boşaldı içim sanırım.
İlerdeki güzel günlerimizi düşünerek moral vermeye çalışıyorum kendime.
Ben de onu üzmemek için çook direndim zorladım kendimi gülerek konuşmaya çalıştım inşallah anlamamış ve üzülmemiştir.
Bundan sonra daha güçlü olmaya çalışcam inşallah..

kızlar nasılsınız?tatilde internete giremedim o yüzden sizden uzak kaldım..izne gelenler olmuş heralde onlarda benim geçen haftaki halimdeler sanırım.artık hep buralardayım.bol bol sohbet ederiz:)

Merhaba canım. Valla ben bugün bi gariptim alışmaya çalışıyoruz işte her gün biraz daha. Sen nasılsın?

kızlar size tatil dönüşü sürprizimden bahsetmek istiyorum ayrıca bu konuda çok kızgınım ve peşim hükümlü olmamak adına sizden akıl alıcam..benimle konuşa konuşmayan herkes cevap yazma hakkına sahip bunu da belirteyim.
sürprizim şu:mesaj kutuma bir mesaj gelmiş ve kim olduğunu-bana özelden yazdığı için-yazmıcam zaten kendisi anlayacaktır.
mesajı aynen yayınlamadan önce kendisine buradan cevabımı iletiyorum:bir insan hakkında böyle yazmadan önce daha fazla değişkenin varlığını düşünerek ona göre hareket etmelisin.muhtemelen aynı yerde olmayabilirler önce bunu düşünebilirdin ve çok zor değildi.ayrıca şimdi farkediyorumki çok fazla detay vermemişim çünkü burası daha çok hissettiklerimizin ve yaşadıklarımızın konuşulduğu bir forum orda veya burda farketmez hepimiz özlemle asker bekliyoruz.

mesaj şu:

mrb merve.. merve diyorum ama adının bu olduğundan bile şüpheliyim. sana 2 defa sevgilinin adını sordum söylemedin ama bi yerde ibo demişsin ama ben sorduğumda ibrahim diye birinin olmadığını öğrendim. ve ceza alıp 4 hafta çarşı izni olmayan biri de yok ortalıkta. yani orda kısa dönem olup iskenderundan giden topu topu 6 kişilermiş heralde tanışmama gibi bi ihtimalde olamaz. amacını gerçekten anlayamadım. açıklarsan belki daha rahat anlaşabiliceğimizi düşünüyorum?

Merhaba canım. Valla ben bugün bi gariptim alışmaya çalışıyoruz işte her gün biraz daha. Sen nasılsın?

bende iyiyim.benimki izin kullanmadığı için hemen gitti bende resmen istanbuldan kaçtım!havam değişsin istedim biraz salça falan da yaptık:)bayramda koşturmacalıydı.bu aralar ben baya iyiyim artık ağlamalarım falan kesildi,alıştım sanki.gerçi ne zaman böyle yazsam yine ağlıyorum ama kısmet:D

Evet bugün tam alıştım derken başa döndüğüm bi ruh halindeyim.
Doğru söylüyorsun askerliğinden azalan her bir gün birbirimize biraz daha yaklaşıyoruz ama işte biraz hızlı aksa keşke şu zaman.
Bugün ağladım zaten yeterince boşaldı içim sanırım.
İlerdeki güzel günlerimizi düşünerek moral vermeye çalışıyorum kendime.
Ben de onu üzmemek için çook direndim zorladım kendimi gülerek konuşmaya çalıştım inşallah anlamamış ve üzülmemiştir.
Bundan sonra daha güçlü olmaya çalışcam inşallah..

Canim kendini bazen gucsuz hissetmen normal. Duygusal donemlerimuz oluyor bazen. O zaman daha zor oluyor. Yarin daha toparlanmis uyanirsin canim. Cok sıkıldıginda ortam deistir. Tedbili mekanda ferahlik vardir.

bende iyiyim.benimki izin kullanmadığı için hemen gitti bende resmen istanbuldan kaçtım!havam değişsin istedim biraz salça falan da yaptık:)bayramda koşturmacalıydı.bu aralar ben baya iyiyim artık ağlamalarım falan kesildi,alıştım sanki.gerçi ne zaman böyle yazsam yine ağlıyorum ama kısmet:D

Aman ağlama canım artık ağlamayalım hiç birimiz :70:
Ben de bizden önceki dönemlerde asker yolu bekleyenlerin sayfalarını okuyodum da biraz önce ahh ne güzel kavuşma haberlerini falan vermişler sırayla çook duygulandım biz de kavuşalım hemen gelsin o günler inşallah :69:

Canim kendini bazen gucsuz hissetmen normal. Duygusal donemlerimuz oluyor bazen. O zaman daha zor oluyor. Yarin daha toparlanmis uyanirsin canim. Cok sıkıldıginda ortam deistir. Tedbili mekanda ferahlik vardir.

Bugün biraz öyle oldu aşırı duygusaldım biri aa dese oturup ağlayasım vardı ki ağladım da zaten. Tam geçmedi içimin sıkıntısı ama o kadar çok da değil artık.
Bi de uyuyamıyorum kaç gündür. Mesela şu anda çok uykum var ama yattığım an gidiyo o da sinir ediyo beni. Her zaman geç kalkan ben saat 8de 9da ayakta oluyorum ne kadar geç uyusam da. Neyse geçicek bu günler deeee inşallah

Bugün biraz öyle oldu aşırı duygusaldım biri aa dese oturup ağlayasım vardı ki ağladım da zaten. Tam geçmedi içimin sıkıntısı ama o kadar çok da değil artık.
Bi de uyuyamıyorum kaç gündür. Mesela şu anda çok uykum var ama yattığım an gidiyo o da sinir ediyo beni. Her zaman geç kalkan ben saat 8de 9da ayakta oluyorum ne kadar geç uyusam da. Neyse geçicek bu günler deeee inşallah

Bu gecici bi surec canim. İyiki beraberiz. Yoksa atlatmak cok daha zor olurdu.:29:

Back
X