341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ayy bende sevgilim gelince yalova termale yada başka bi kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum
biraz 50 yaş üstü için gibi oldu ama çok ii dinlenir bebeğim

ayy bende sevgilim gelince yalova termale yada başka bi kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum

Cnım bende netten termallere bakıyorum..ya hem dinlenme acısından iyi hemde kışın nereye gidilebilir ki... var mı peki senin termal olarak aklında bi yer? hem bana da fikir olur :))

heheh :D olsun olsun nasıl iyi olacaksa oyle yapın artık ;)) bu arada mrblar :) sız ne ısle mesgulsunuz??

Cnım bende netten termallere bakıyorum..ya hem dinlenme acısından iyi hemde kışın nereye gidilebilir ki... var mı peki senin termal olarak aklında bi yer? hem bana da fikir olur :))

yalova termal de birsürü güzel otel var
sonra oylat ta olabilir ama orası biraz hacı hoca yeri gibi oluyo(inegöl)
birde pamukkale taraflarında karahayıt diye bi yerde şifalı kırmızı su varmış
tabi şifasında değilim de orda da güzel tesisler varmış
aslında afyon oruçoğlu tesislerine götürürdü babam bizi çocukken ama artık çok pahalı
hele ki öğrenci bütçesi asla yetmez oraya

termal,oylat ve afyona gittim daha önce.
karahayıtı merak ediyorum aslında ama yakın olsun diye yalova termali tercih ederim sanırım
bööyle kar yağarken sıcacık açık havuzda yüzmek harika oluyo

yalova termal de birsürü güzel otel var
sonra oylat ta olabilir ama orası biraz hacı hoca yeri gibi oluyo(inegöl)
birde pamukkale taraflarında karahayıt diye bi yerde şifalı kırmızı su varmış
tabi şifasında değilim de orda da güzel tesisler varmış
aslında afyon oruçoğlu tesislerine götürürdü babam bizi çocukken ama artık çok pahalı
hele ki öğrenci bütçesi asla yetmez oraya

termal,oylat ve afyona gittim daha önce.
karahayıtı merak ediyorum aslında ama yakın olsun diye yalova termali tercih ederim sanırım
bööyle kar yağarken sıcacık açık havuzda yüzmek harika oluyo

cnım hepsini arastırracagım sağol :)) işte bizede ankara nevsehir filan yakın olur.bende nevsehir kozaklıya baktım bgn müthiş bi otel buldum 5 yıldızlı aradım fiyatı sordum kişi bası 65 tl dedi çok ii fiyat ama işte evlilik cüzdnı istiyorlarmıs o yüzden yattı ora :5:

Back
X