341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

cnmmm ozelll mesjnı aldımmmm numaralrda dun annesıde vrdı ara bı ıstersen dedı snnde dedgn gbı aradımmm bendeee ckkk sevındı ck mtlu oldu hemn cgrdılr knstk baya cnmmm yaa ck gzldı agladık sbhta aradı oglende ck rhtmıs ııym dıo ck sevndm ck mtlym anlatamm ucuyrm havalrda ck tskr edrmm sanada cddn ılgılendgn ıcın yrdmn ıcın barıstk ve artk kusluk yokkk ınsa bu son olsnnnn:69:

çok sevindim canım senin adına ne güzel olmuş bak barıştığınız.Rahattır rahattır da işte sevdiklerinin özlemi var onlarda o yüzden stres yapıyorlar.Neyse Allah biran önce kavuşmanızı nasip etsin inşallah canım.

Ben geldiiiimmm. ya kızlar yardım edin ya bende atkı örmek istiyorum ama hiç örgü örmedim acaba simdi internetten öğrenebilir miyiiimmmm ?

çok sevindim canım senin adına ne güzel olmuş bak barıştığınız.Rahattır rahattır da işte sevdiklerinin özlemi var onlarda o yüzden stres yapıyorlar.Neyse Allah biran önce kavuşmanızı nasip etsin inşallah canım.

ckk tskr edrmm cnım benımm:69:

Kızlarrrr.... Kimse yorum yapmıyor :5: Hadi herkes anlatsın derdini , sıkıntısını veye mutluluğunu azıcık muhabbet edelimmm:5:[/COLOR]

ckk tskr edrmm cnım benımm:69:

Kızlarrrr.... Kimse yorum yapmıyor :5: Hadi herkes anlatsın derdini , sıkıntısını veye mutluluğunu azıcık muhabbet edelimmm:5:[/COLOR]

paşam aramadı dha ne olsun :(beklıomm bakalm ne zmn arıckk cano yaa off off hergun aynııı vlhaa öle veya byle gcıo ha ne dıosnzz:D

yapıcak bişi olmadığı için canım şahsen banada öle oluyo evde olduğum için uğraşıcak bişi yokki kafamız dağılsın sadece bilgisayar :44:

Ya cnm bısı sorcm su yaznın altındakı resımlı seyı nsl nerden ypıosnzz ya ck ıstyrm bende:(

Back
X