341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım telaşlanma nolur... gittiği yerin tam numaralarını biliyor musun ? ara tekrar tekrar ulaşmam lazım önemli de... lütfen yardımcı olun de... gittiği nizamiyenin telini bağlat ... ulaş canım benim ben de ilk gün 50 ye yakın numarayı aradım her yerden ordan oraya ordan oraya bağlayıp durdular.. büyük bir yer olunca çok koğuş var kimsenin kimseden haberi olmuyor...

merhaba kızlar, bir gün daaha bittii bitecek...erisin şafaklar...:52:

tamam canımm,yarın tekrar deniycem,teşekkürler:3:

askerimm aradı az önce 2 gündür arıyo üst üste maşallah diyim dün birz tartışmıştık bugün iyiydi pazarteside annesine gidicem ayy heyecan sardı şimdiden:66:

hayal kurmak istemiyorum artık ya :((( gerçek olsun istiyorum hayatımda hiç bişey belli değil bekliyorum sadece sabır göstermek çok zor gerçekten nasıl geçicek bu zaman bilmiyorum :((((((

vay bee 341. dönem olmuş.. ben de eşimi 337. dönemde askere gönderdim..
hiç hatırlamak istemediğim bir 5 ay geçirdim...
bekleyenelere allah sabır versin, hele evliyken çok çok zor oluyor..

askerim aradı ama ben dışardaydım yaa offf şimdi aramasını bekliyrm :(( umarım arar zatn gündüz yasakmış konuşamıyrz :((( offfffffff yaaaa geçmez bu günler geçmez!

Aşkım aradı 1 saat önce falan ben konuşurken seni çok özledim falan derken başladım ağlamaya artık kendimi anlayamıyorum bi anda gözlerimden yaşlar dökülmeye başlıyo :( Aşkım da beni teselli etmeye çalıştı bak ben burda hiç umutsuzluğa düşmüyorum sen de güçlü ol falan dedi ama olamıyorum. Yanına gitmek istiyorum bi an önce offf :5:

hiç bişey belli değil evleneceğim tarih bile :(((( ben ağlamayayımda kimler ağlasın

Bizim de belli değil daha benim işim belli olcak da ona göre bi şeyler belli olmaya başlıycak ama ben şu anda aşkımı yanımda istiyorum çoooooooook özledim :43:

Bizim de belli değil daha benim işim belli olcak da ona göre bi şeyler belli olmaya başlıycak ama ben şu anda aşkımı yanımda istiyorum çoooooooook özledim :43:

bende çok istiyorum ailem izin verirse kasımda yanına gitcem ama bir kaç gün snra yine ayrılık biliyormusun dünyaya yine gelsem aşkımı seçerdim ama bu sefer işi hazır askerliğini yapmış bir şekilde tercih ederdim

Back
X