341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ayyy ne güzel senınde canımmm amin inşallah rabbım gonlumuze gore verır :61: Benım askımda 3 kez aradı :69: bende ekım gıbı gıtmek ıstıyorum yanına inşallah bır aksılık olmazda gıderım :59: sende doya doya vakıt gecır , özlem gıder canım :66:

öyle yapıcam vallahi
inşallah hepinize kısmet olur gidip görmek

saolasın cnm, EWET YAA çokmuş öyle ş*rfsz ... ben hiç muhatap olmuyorum onlar gelip laf veriyor karşımda konuşup duruyo dio bende dedim boşwer at başından gitsin umursamazsan daha çok sinirlenir karşındaki dedim bişiy olsa olan ikimize olcak dedim bakalım nereye kadar sabredebilirse :((( offff yaaa ne biçim bişiymiş asker olmakta asker yolu gözlemekte :((

Öyle canım onun ıcın zor durum tabı ama umarım sorun cıkmadan bıtırıp gelır askerlıgını... bu arada nerede senın askerın tatlımm???

Öyle canım onun ıcın zor durum tabı ama umarım sorun cıkmadan bıtırıp gelır askerlıgını... bu arada nerede senın askerın tatlımm???

bursa da cnm yaa doğu olsa şaşmıcam ama bursaya d akürt göndermişler kürtlerin hepsini toplayıp köküne kibrit suyu dökcen nefret ediyrm!!

Canım benım boyle soyleme bak olan kendıne olur askında cok üzülür , güçlü olmaya calışşş..! bak benım paşam her agladıgımda aglama bıtanem tam tersı gurur duy benımle dıyor :69: bende artık cok aglamıyorum GURUR DUYACAGIM dıyıp tesellı edıyorum kendımı :69:

Haklisin meltemcim. Bii anim bi anima uymuyor. Bazen iyiyim bazende kotu oluyorum. Ama ayakta kalmayi deniycem. Tek ihtiyacimiz olan; bolca SABIR...

bursa da cnm yaa doğu olsa şaşmıcam ama bursaya d akürt göndermişler kürtlerin hepsini toplayıp köküne kibrit suyu dökcen nefret ediyrm!!

Bizde aynen hepsınden nefret edıyoruz ama pislikler insandışı yaratıklar hala bıkmadılar askerlerımızn canını almaktan :47: evet aslında ıyı yer ama işte canım doguya batıya bakmıyor işte :95: benım askerımde Edırnede :34:

Bizde aynen hepsınden nefret edıyoruz ama pislikler insandışı yaratıklar hala bıkmadılar askerlerımızn canını almaktan :47: evet aslında ıyı yer ama işte canım doguya batıya bakmıyor işte :95: benım askerımde Edırnede :34:

seninkide en batıdaymış batının da batısı yanii :)) ne güzel rahattır inş. bana müsade ben yatıyrm şimdi askerime bişiyler yazcam 3-4 gndr de rüyalarıma giriyo belki bugün de görürüm :69: herkese askeriyle tatlı rüyalaar

seninkide en batıdaymış batının da batısı yanii :)) ne güzel rahattır inş. bana müsade ben yatıyrm şimdi askerime bişiyler yazcam 3-4 gndr de rüyalarıma giriyo belki bugün de görürüm :69: herkese askeriyle tatlı rüyalaar

Aynen canım batınında batısı :)) rahat allaha sukur ufak tefek sorunlar dısında iyi :)) yaz canım bende yazıyorum her gunumu bıldıgın gunluk tutuyorum hedıye askıma :)) sanada ıyı uykularr ;))

Pembeli uyku tutmadı mııı ??? başınız nasıl oldu hala agrıyor mu??

Bugün daha iyiyim canım ağrı kesici almıştım yatmadan o iyi geldi baya bugün iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder hep.
Aşkımın aramasını bekliyorum bugün pazar ya öğlen falan rahat olurum ararım demişti bakalım bekliyorum :97:

4 gün ulaşamıyordum ya kızlar,az önce aradı, ve bana söylediği şey ''sen artık kendi hayatını kur bana göre bir kız değilsin ''
ben bunu hiç haketmedim,bana küfredip telefonu kapatmasına rağmen 4 gün boyunca ona ulaşmak için çabaladım
biliyordum böyle olacağını 2 yıl çabala,evlilik hayalleri kur ve sonuma bak yaa
lanet olsun!

4 gün ulaşamıyordum ya kızlar,az önce aradı, ve bana söylediği şey ''sen artık kendi hayatını kur bana göre bir kız değilsin ''
ben bunu hiç haketmedim,bana küfredip telefonu kapatmasına rağmen 4 gün boyunca ona ulaşmak için çabaladım
lanet olsun!

Ayy canım inanamıyorum nasıl yaaa :53: Neden öyle bi şey dedi ne olmuştu ki aranızda:44:
Sen kaç gündür ona ulaşmak için nasıl çaba sarfediyosun aklına binbir türlü şey geliyo onun dediğne bak şok oldum resmen..

Ayy canım inanamıyorum nasıl yaaa :53: Neden öyle bi şey dedi ne olmuştu ki aranızda:44:
Sen kaç gündür ona ulaşmak için nasıl çaba sarfediyosun aklına binbir türlü şey geliyo onun dediğne bak şok oldum resmen..

sen 21 yaşındasın ben 28, kendine göre hayat yaşa dedi..yaa beni kuzenimden bile kıskanan bir insan o yüzden ben ona karşı çıkıyorumdum, saçmalama yapma böyle diye, bana ben sözümü dinleyen bir kız istiyorum dedi ve kapattı, boğazımda düğümlendi hıçkırıklar ağlayamadım da ailem duymasın diye...
askerden gelince nişanlanacaktık bu nasıl bir şey allahımm şaka mı hala anlayamıyorumm:43::43:

sen 21 yaşındasın ben 28, kendine göre hayat yaşa dedi..yaa beni kuzenimden bile kıskanan bir insan o yüzden ben ona karşı çıkıyorumdum, saçmalama yapma böyle diye, bana ben sözümü dinleyen bir kız istiyorum dedi ve kapattı, boğazımda düğümlendi hıçkırıklar ağlayamadım da ailem duymasın diye...
askerden gelince nişanlanacaktık bu nasıl bir şey allahımm şaka mı hala anlayamıyorumm:43::43:

Tamam insan sevdiğini kıskanır da bu kadarı da aşırı yani o zaman onun kendine güveni yok ne demek yani benim sözümü dinleyen kız istiyorum. Kendine eş mi esir mi istiyo o.
canım yaaa kıyamam :70: Sen onun yolunu beklerken onun dediklerine yaptıklarına bak çok sinir bozucu :20:

lanet olsun!

canım benim biliyorum elde değil ama üzülme sakın, her dua ederim Allahım hayırlısını ver bana ve sevdiklerime diye.. canım sıkıldı şimdi.. neden bu kadar anlayışsız davranıyor yaa :47:

''Rabbim! Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle''yi her gün söylemeye çalış, en azından seni rahatlatır :78:

Back
X