- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
evet haklısın cnm ne kadar gülünç ama işte bencede cogu zaman onlar bızı tesellı edıyorr![]()
Ee olsun o kadar da artık. Biz de askerlik yapıyoruz burda bekle bekleee kolay değil yaaaniii :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın cnm ne kadar gülünç ama işte bencede cogu zaman onlar bızı tesellı edıyorr![]()
narlıdereyı bılıyorum canım bıraz uzak oturdugum semte ama guzel o taraflar :)) gıt bakalım begenecek mısınbende tatıl dıye ızmırdeyım cnm unı okuyorum aydında :)) adnan menderes unı.
) sen ne okuyorsun hangı unı ıst ?? bu arada ben kımya okuyorum
3.sınıfım artık
![]()
Canım ne şanslısın 3 kere arıyomuş bak.. benimki sadece akşam arıyo onda da doyamıyorum konuşmaya zaten
Geçiyo zaman bak 1 ay oldu onlar gideli kaldı 4 ay
askerlıgı kısalmasından bahsedılıyomus su 2 gundur askerıyede askım soyledı..ahh keske yhaaa kısalsa yhaa..ewet 1 ay gectı zaman gecıyo bı sekılde 4 ayımız kaldı..
Mrb kızlar .... Benimde nişanlım asker de ama uzun dönem şafak 90 çok şükürbir şey sorucaktım sizlere. Bu kısa dönem askerlerin 5 ay mı 12 ay mı yapıcagı sınava göremi belli oluyor ne sekılde sınav astegmenlik falan nasıl yani ben istege baglı degıl dıye bılıyorum bilen anlatabilirmi acaba niye soruyosun diyosanız nişanlımın ikizinin yani enişteciğimin
ünv bu yıl son bilgi amaçlı?
Hımmmm anladım cnm çok saolCanım sınava giriyolar ama aslında şans biraz da. üniversite mezunu olup uzun dönem çıkan da oluyo ama düşük bi ihtimal. Ama bazı bölümlerde okuyanlar uzun dönem de yapıyo doktorluk, öğretmenlik gibi.
Mrb kızlar .... Benimde nişanlım asker de ama uzun dönem şafak 90 çok şükürbir şey sorucaktım sizlere. Bu kısa dönem askerlerin 5 ay mı 12 ay mı yapıcagı sınava göremi belli oluyor ne sekılde sınav astegmenlik falan nasıl yani ben istege baglı degıl dıye bılıyorum bilen anlatabilirmi acaba niye soruyosun diyosanız nişanlımın ikizinin yani enişteciğimin
ünv bu yıl son bilgi amaçlı?
ah canım benim bence askerlik vatan borcu ve bunu odedikten sonra hersey daha da guzel olacak..bizim hep ters giden bişilerimiz oluyordu, son 3 ayı aileleri tanıstırma cabasıyla gecirdik hic birsey olmadı:S gitti askere 10 gun sonra aileler tanıstı o yokkenama suna eminim o orda oldugu icin borcunu odedigi icin işler daha da rast gidiyor, sende buna inan ve ferah tut icinii :) emin ol onlar borclarını odeyip geldikten sonra o vakit daha da erken gelecekkkk
Evet biz de biraz önce onu konuşuyoduk inşallah kısalcak öyle pozitif düşünüyoruz ki olsun :)))
günaydın kızlar askerliğin kısalması konusunda net bilgisi olan varmı ben daha önce haberlerde 2-3 yılı bulur die okumuştum keşke şimdi kısalsa :)
ASKERLİK 6 AYA İNDİRİLSİN
Erbaş ve erler için 15 aylık sürenin 9 ay olması, bu sürenin, koşullların müsait olması halinde altı aya kadar indirilmesi teklifte yer aldı. 12 ay olan yedek subay hizmet süresinin de yine 9 ay'a indirilmesi, yedek subay hizmet süresinin barış dönemlerinde genelkurmay başkanının teklifi ve bakanlar kurulu kararı ile beş aya kadar düşürülmesi istendi.
ya bir de 9 aya karar verilirse... bugün moralim bozuk... 9 aya çıkarsa herkes için olacak .. bizi de ilgilenidyor kızlar.. dua edelim de şu beş aya karar alınsın....ekim ayında belli olacak kızlar..biliyorsunuz chp teklif verdi meclise .. meclis açılınca değerlendirilecek.. bu teklife göre herkes 9 ay yapsın .. savaş döenmleri hariç barış döönemlerinde 5 aya insin yedek subaylar için... ne yapacağız kızlar ya 9 ay olursa...
ASKERLİK 6 AYA İNDİRİLSİN
Erbaş ve erler için 15 aylık sürenin 9 ay olması, bu sürenin, koşullların müsait olması halinde altı aya kadar indirilmesi teklifte yer aldı. 12 ay olan yedek subay hizmet süresinin de yine 9 ay'a indirilmesi, yedek subay hizmet süresinin barış dönemlerinde genelkurmay başkanının teklifi ve bakanlar kurulu kararı ile beş aya kadar düşürülmesi istendi.
ya bir de 9 aya karar verilirse... bugün moralim bozuk... 9 aya çıkarsa herkes için olacak .. bizi de ilgilenidyor kızlar.. dua edelim de şu beş aya karar alınsın....ekim ayında belli olacak kızlar..biliyorsunuz chp teklif verdi meclise .. meclis açılınca değerlendirilecek.. bu teklife göre herkes 9 ay yapsın .. savaş döenmleri hariç barış döönemlerinde 5 aya insin yedek subaylar için... ne yapacağız kızlar ya 9 ay olursa...
heryerde var yazın nete chp askerlik teklifi aratın heryerde var bu haber 2 gün önce teklif vermiş..
CHP bedelli askerlik için harekete geçti
heryerde var yazın nete chp askerlik teklifi aratın heryerde var bu haber 2 gün önce teklif vermiş..
CHP bedelli askerlik için harekete geçti