341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

narlıdereyı bılıyorum canım bıraz uzak oturdugum semte ama guzel o taraflar :)) gıt bakalım begenecek mısın:D bende tatıl dıye ızmırdeyım cnm unı okuyorum aydında :)) adnan menderes unı. ;)) sen ne okuyorsun hangı unı ıst ?? bu arada ben kımya okuyorum :D 3.sınıfım artık :D:64::66:

bende ıstanbulda beykent unıversıtesıde okuyorum tatlım mırmarlık bolumu 3 sınıfım ahh bı bıtsede rahatlasamm:65: kimya da guzel bolum canım

Canım ne şanslısın 3 kere arıyomuş bak.. benimki sadece akşam arıyo onda da doyamıyorum konuşmaya zaten :(
Geçiyo zaman bak 1 ay oldu onlar gideli kaldı 4 ay

askerlıgı kısalmasından bahsedılıyomus su 2 gundur askerıyede askım soyledı..ahh keske yhaaa kısalsa yhaa..ewet 1 ay gectı zaman gecıyo bı sekılde 4 ayımız kaldı..

askerlıgı kısalmasından bahsedılıyomus su 2 gundur askerıyede askım soyledı..ahh keske yhaaa kısalsa yhaa..ewet 1 ay gectı zaman gecıyo bı sekılde 4 ayımız kaldı..

Evet biz de biraz önce onu konuşuyoduk inşallah kısalcak öyle pozitif düşünüyoruz ki olsun :)))

Mrb kızlar .... Benimde nişanlım asker de ama uzun dönem şafak 90 çok şükür :1: bir şey sorucaktım sizlere. Bu kısa dönem askerlerin 5 ay mı 12 ay mı yapıcagı sınava göremi belli oluyor ne sekılde sınav astegmenlik falan nasıl yani ben istege baglı degıl dıye bılıyorum bilen anlatabilirmi acaba niye soruyosun diyosanız nişanlımın ikizinin yani enişteciğimin :1: ünv bu yıl son bilgi amaçlı?

Mrb kızlar .... Benimde nişanlım asker de ama uzun dönem şafak 90 çok şükür :1: bir şey sorucaktım sizlere. Bu kısa dönem askerlerin 5 ay mı 12 ay mı yapıcagı sınava göremi belli oluyor ne sekılde sınav astegmenlik falan nasıl yani ben istege baglı degıl dıye bılıyorum bilen anlatabilirmi acaba niye soruyosun diyosanız nişanlımın ikizinin yani enişteciğimin :1: ünv bu yıl son bilgi amaçlı?

Canım sınava giriyolar ama aslında şans biraz da. üniversite mezunu olup uzun dönem çıkan da oluyo ama düşük bi ihtimal. Ama bazı bölümlerde okuyanlar uzun dönem de yapıyo doktorluk, öğretmenlik gibi.

yedek subay mı yoksa kısa dönem mi istiyosun diye soruyolar
istediğini işaretliyosun ardından formaliteden bi sınava giriyosun
askeriye sanırım ihtiyacına göre atıyo
sınav da soruları yapabilen mi yapamayan mı kısa dönem oluyo kimse bilmiyo
benim sevgilim ve 3arkadaşı hepsi aynı anda sınava girdiler.hepsi makine müh. mezunu
2sine kısa 2 sine uzun çıktı.
sevgilim bütün soruları yaptım çoğundan eminim dedi kısa çıktı
diğer arkadaşı yarısını yaptım yarısına dokunmadım dedi kısa çıktı
diğer ikisine uzun dönem yedek subay çıktı
şans herşey mantığı kimse çözebilmiş değil

ah canım benim bence askerlik vatan borcu ve bunu odedikten sonra hersey daha da guzel olacak..bizim hep ters giden bişilerimiz oluyordu, son 3 ayı aileleri tanıstırma cabasıyla gecirdik hic birsey olmadı:S gitti askere 10 gun sonra aileler tanıstı o yokken:( ama suna eminim o orda oldugu icin borcunu odedigi icin işler daha da rast gidiyor, sende buna inan ve ferah tut icinii :) emin ol onlar borclarını odeyip geldikten sonra o vakit daha da erken gelecekkkk

ne güzel demişsin canım inşallah herşey hayatımızda rast gider bundan sonra

günaydın kızlar askerliğin kısalması konusunda net bilgisi olan varmı ben daha önce haberlerde 2-3 yılı bulur die okumuştum keşke şimdi kısalsa :)

günaydın kızlar askerliğin kısalması konusunda net bilgisi olan varmı ben daha önce haberlerde 2-3 yılı bulur die okumuştum keşke şimdi kısalsa :)

ıns kısalır ıns yaa bzde bran once kavusrz askerlerımze ama genede bız kendımızı ocaga odaklıyalım kısalmazsa buyuk hayal krıklıgı olmasn kzlr bunda sukur dyelm gecıo zmn öle yada byle nplm beklıcezzz mecbruz:5:

ASKERLİK 6 AYA İNDİRİLSİN

Erbaş ve erler için 15 aylık sürenin 9 ay olması, bu sürenin, koşullların müsait olması halinde altı aya kadar indirilmesi teklifte yer aldı. 12 ay olan yedek subay hizmet süresinin de yine 9 ay'a indirilmesi, yedek subay hizmet süresinin barış dönemlerinde genelkurmay başkanının teklifi ve bakanlar kurulu kararı ile beş aya kadar düşürülmesi istendi.

ya bir de 9 aya karar verilirse... bugün moralim bozuk... 9 aya çıkarsa herkes için olacak .. bizi de ilgilenidyor kızlar.. dua edelim de şu beş aya karar alınsın....ekim ayında belli olacak kızlar..
:43::43::43: biliyorsunuz chp teklif verdi meclise .. meclis açılınca değerlendirilecek.. bu teklife göre herkes 9 ay yapsın .. savaş döenmleri hariç barış döönemlerinde 5 aya insin yedek subaylar için... ne yapacağız kızlar ya 9 ay olursa...

Son düzenleme:

Erbaş ve erler için 15 aylık sürenin 9 ay olması, bu sürenin, koşullların müsait olması halinde altı aya kadar indirilmesi teklifte yer aldı. 12 ay olan yedek subay hizmet süresinin de yine 9 ay'a indirilmesi, yedek subay hizmet süresinin barış dönemlerinde genelkurmay başkanının teklifi ve bakanlar kurulu kararı ile beş aya kadar düşürülmesi istendi.

ya bir de 9 aya karar verilirse... bugün moralim bozuk... 9 aya çıkarsa herkes için olacak .. bizi de ilgilenidyor kızlar.. dua edelim de şu beş aya karar alınsın....ekim ayında belli olacak kızlar..
:43::43::43: biliyorsunuz chp teklif verdi meclise .. meclis açılınca değerlendirilecek.. bu teklife göre herkes 9 ay yapsın .. savaş döenmleri hariç barış döönemlerinde 5 aya insin yedek subaylar için... ne yapacağız kızlar ya 9 ay olursa...

bu haberi nazaman nerden okudun canım ben hiç duymadım

artık kısmet ben hiç duymadım canım zaman alabilir bu konu bence

Back
X