341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bugün bi çok şey üstüste geldi moralimi bozucak şeyler oldu ve bunları yanımda aşkım olarak atlatmak isterdim ama yook bugün belki aramıycak zaten ona da ayrı bi moralim bozuk offff :25:

benimkide hala aramadı yaaa kızlar orda birileriyle süreklitartışıyor daha doğrusu karşısındakiler insan dışı warlıklar buna çatıyolarmış gelip gelip çoğunluk kürtmüş komutanın gözdesi buda kıskanıyolar belli dio aramayınca hemen aklıma kötü şeyler geliyo yaaa arıcam 7 de dedi hala arayacak :(((( işten gelirken 2 dk. yolda konuştuk o kadar :((( offfffffffffff hiçbiyere de gitmiyorum o arayacak diye çewremdekilerde çok şikayet eder oldu..

benimkide hala aramadı yaaa kızlar orda birileriyle süreklitartışıyor daha doğrusu karşısındakiler insan dışı warlıklar buna çatıyolarmış gelip gelip çoğunluk kürtmüş komutanın gözdesi buda kıskanıyolar belli dio aramayınca hemen aklıma kötü şeyler geliyo yaaa arıcam 7 de dedi hala arayacak :(((( işten gelirken 2 dk. yolda konuştuk o kadar :((( offfffffffffff hiçbiyere de gitmiyorum o arayacak diye çewremdekilerde çok şikayet eder oldu..

seninki nerede canım şehir olarak?

Bugün bi çok şey üstüste geldi moralimi bozucak şeyler oldu ve bunları yanımda aşkım olarak atlatmak isterdim ama yook bugün belki aramıycak zaten ona da ayrı bi moralim bozuk offff :25:

üzülme canım... dua et bol bol hatta yat uyu uyku iyi gelir... güçlü olmak zorundayız bu süreçte hepimiz yalnızız.. her zorluğa tek başımıza gögüs gereceğiz.. inan bana o da en az senin kdr yanında olmak istiyor....az kalbı ... sabırrrr ...

üzülme canım... dua et bol bol hatta yat uyu uyku iyi gelir... güçlü olmak zorundayız bu süreçte hepimiz yalnızız.. her zorluğa tek başımıza gögüs gereceğiz.. inan bana o da en az senin kdr yanında olmak istiyor....az kalbı ... sabırrrr ...

Şimdiye kadar her zor anımda hemen onu arar onunla paylaşırdım o kadar güzel destek olurdu ki bana hemen geçerdi sıkıntım ama bugün çook moralim bozuk ve onu arayamıyorum bile. Ve bugün ilk kez beni arayamadı tam da bugün canımın sıkkın olduğu gün. İlk kez konuşmadık gün boyu bugün. Çok ihtiyacım var ona şu anda. Bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum Allahım arasın 2 dk da olsa konuşalım noluur

Neyse kızlar ben biraz çıkıyorum sonra belki gelirim gene. İyi akşamlar hoşçakalın..

sen nerdesin? bir ara gitsen yanına bir havası değişse şöyle bir stresini alsan... destek versen yanyana can cana...
hep telefonlarda uyma onlara vs. diyorsundur kesin.. ama ne yapsın işte stres dolu bir yer..

ewet yaa gitcem bi ara ben kayserideyim gitmem lazım ama nasıl gtcem blmyrm yaa annesinide götürmem lazım ewci çıksam diyo :S

ewet yaa gitcem bi ara ben kayserideyim gitmem lazım ama nasıl gtcem blmyrm yaa annesinide götürmem lazım ewci çıksam diyo :S

tubacım çok üzüldüm ya askerde en kötüsü bu sana gıcık olan insanların olması ya uymasın onlara benimkide diyor burda kısa dönem çok az komutanlar hep bizimle uzun dönemlerin ya psikolojisi bozuk yada sorunlu içki içen uyuşturucu kullanan her türlü ayak var ama sabırlı olsun iyi geçinmeye çalışsın benimki diyarbakırda seninki bak yine iyi bursada sıkma canını ben bayramda gidicem ozaman bir hafta beraber olucaz inş. kasımı bekliyorum canım yanına gidersen güzel olur

PERİNCİM ne yapıyorsun keyfin nasıl?

çoooooook iyiyim az önce telefonu kapattık, iyi uykular demek için aramış:77:yarın hayırlısıyla Ağrı da olacak, sonunda gidebilecek yol güvenliği yok diye Erzincanda kalmışlardı acemiliği bitmesine rağmen..
Sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor

çoooooook iyiyim az önce telefonu kapattık, iyi uykular demek için aramış:77:yarın hayırlısıyla Ağrı da olacak, sonunda gidebilecek yol güvenliği yok diye Erzincanda kalmışlardı acemiliği bitmesine rağmen..
Sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor

bende iyiyim mutlu olduğuna çok sevindim canım hep böyle olursunuz inş. ya çok üzülmüştüm senin için sabır canım inş. hiç ayrılmamak üzere RABBİM sizi birleştirsin :)

bende iyiyim mutlu olduğuna çok sevindim canım hep böyle olursunuz inş. ya çok üzülmüştüm senin için sabır canım inş. hiç ayrılmamak üzere RABBİM sizi birleştirsin :)

evet canımm çook teşekkürler, allah hepimizin mutluluğunu daim etsin, kolay değil zor zamanlar yaşıyoruz Allahım bu zor günleri atlatmamız için sabır versin..
Askerlik yok kısalcak yok kısalmayacak düşüncesi,Ağrıya ziyarete bile gidemiyor olmam artık kafayı sıyırmak üzereyim, kpss ye çalışmam lazım, atanıp evlenicez ama iştee hayat gerçekten zor:2:

slm kızlar benm gıbı uyku tutmayanlar varmııı :) bu arada ben askerıyeye cuma gunu zıyarete gıttım ama malesef foto makınamı ıcerı sokamadım kapıda telefonuda foto makınasınıda alıyolar bı tane bıle resım cekılemedım:(((

slm kızlar benm gıbı uyku tutmayanlar varmııı :) bu arada ben askerıyeye cuma gunu zıyarete gıttım ama malesef foto makınamı ıcerı sokamadım kapıda telefonuda foto makınasınıda alıyolar bı tane bıle resım cekılemedım:(((

Sekam canim. Biliyorsun ben gececiyim. İceri foto. Makinasi ve tel. Sokmuyorlar. Bende cekilememistim. Askerin nasildi?

Back
X