- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
Offff canım çok sıkkın ya ağlamak istiyorum((
noldu cicim sana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide hala aramadı yaaa kızlar orda birileriyle süreklitartışıyor daha doğrusu karşısındakiler insan dışı warlıklar buna çatıyolarmış gelip gelip çoğunluk kürtmüş komutanın gözdesi buda kıskanıyolar belli dio aramayınca hemen aklıma kötü şeyler geliyo yaaa arıcam 7 de dedi hala arayacak((( işten gelirken 2 dk. yolda konuştuk o kadar
(( offfffffffffff hiçbiyere de gitmiyorum o arayacak diye çewremdekilerde çok şikayet eder oldu..
Bugün bi çok şey üstüste geldi moralimi bozucak şeyler oldu ve bunları yanımda aşkım olarak atlatmak isterdim ama yook bugün belki aramıycak zaten ona da ayrı bi moralim bozuk offff![]()
üzülme canım... dua et bol bol hatta yat uyu uyku iyi gelir... güçlü olmak zorundayız bu süreçte hepimiz yalnızız.. her zorluğa tek başımıza gögüs gereceğiz.. inan bana o da en az senin kdr yanında olmak istiyor....az kalbı ... sabırrrr ...
bursaaaaa![]()
![]()
sen nerdesin? bir ara gitsen yanına bir havası değişse şöyle bir stresini alsan... destek versen yanyana can cana...
hep telefonlarda uyma onlara vs. diyorsundur kesin.. ama ne yapsın işte stres dolu bir yer..
ewet yaa gitcem bi ara ben kayserideyim gitmem lazım ama nasıl gtcem blmyrm yaa annesinide götürmem lazım ewci çıksam diyo :S
PERİNCİM ne yapıyorsun keyfin nasıl?
çoooooook iyiyim az önce telefonu kapattık, iyi uykular demek için aramışyarın hayırlısıyla Ağrı da olacak, sonunda gidebilecek yol güvenliği yok diye Erzincanda kalmışlardı acemiliği bitmesine rağmen..
Sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor
bende iyiyim mutlu olduğuna çok sevindim canım hep böyle olursunuz inş. ya çok üzülmüştüm senin için sabır canım inş. hiç ayrılmamak üzere RABBİM sizi birleştirsin :)
slm kızlar benm gıbı uyku tutmayanlar varmııı :) bu arada ben askerıyeye cuma gunu zıyarete gıttım ama malesef foto makınamı ıcerı sokamadım kapıda telefonuda foto makınasınıda alıyolar bı tane bıle resım cekılemedım((