- 14 Ağustos 2011
- 28.794
- 4.538
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napalım tuğçecim sonbaharımızı yaşıyoruz onlar gelince renklencez dimi.yok ya karar verdim aynı usul saymaya devam etcem :)) bu arad sabahtan beri evin yanındaki caddeden "en büyük asker bizim asker" sesleri ve korna sesleri susmadı. otogara asker uğurlamaya giden konvoylar... onları duydukça içim bi garip oluyo gözlerim yaşarıyo.Sende say canım 102. tickerını güncellemişsin zaten gözümden kaçmadı. ayrıcaa ikimizde sonbahar yapraklarına büründük senle.![]()
eminecim ne yaptın bugünn? konuştunmu askerinle?
biz akşam konuştuk. grip olmuş yavrucuk. :18:
ağladım bugün telefonda. dedim ya bugün duygusalım nedense. genede günler azaldığı için bi nebzede olsa umutluyum.
konuştuk balım bana beni çavuş yaptılar yazıcı yaptılar rahatladım artık dio :)) komutanın sağ kolu olmuş ole dedi bende ne varmış sendede yaptılar die kızdırdım![]()
ayy inanmıyorumm aynı şeyleri konuşmuşuzz. benimkide yazıcı. bana dediki komutanın sağ kolu oldum.aynı kaderi paylaşıyor askerlerimiz.
![]()
ve inş sağsalimde gelirler canımm ya. iyi oldu ama baya zayıflamıştı toparlar artık seninkide öyledir kesin allahım korusun onları ve tümmmm askerleri bugun 4 kere aradı açmadım gıcıklığına uyuyorum die sonra baktım hala arıo actım artık :)) geçen deli etti beni ben az kaldı aşkım vs. die bunu teselli ediyorum buda durmuş nerde az kaldı hani diye bana kızıo asker işte:)) bugun uğraştırdım azcıkta dayanamdım sonra![]()
seni üzmüş demekki canım telefonunu açmadığına göre.askerlik psikolojisi işte. benimkide acemilikte aksilik yapıyordu arada.
benimkide zayıflamış çok. bi de grip oldu oralarda. acı acı öksürüyordu. inşallah iyileşir.
sen bugün evdemiydin canım?
Geldimm tatlımm. bende 2 gün önce kuaföre gittim. kaş bıyık birbirine girmişti. kuaför kız da dedi zaten baya karışmış.
bakımsızdım çok 1 aydır. bi dedim silkeleniyim. bi de kayınvalideme gidicektim iyi oldu. :82:
yoksa bende evdeydim hepp. sigaraya yenimi başladın canım? başlamasan iyiymiş. ben ilk zamanlar sakinleştiricimi içsem diyordum.
bende geldiim :) aslında tek tük içiodum yeni sayılmaz ama aramıodum pek artık canım istemeye başladı buda yavaş yavaş alıştıımı gösterio
bende tek tük çikolatqalı sigaralardan içerdim. captain blacklerden. sözlüm hayatıma girince onu da içmemi istemedi. sigaradan nefret ediyor.
bazen canım ister gibi oluyor sıkılınca ama teşebbüs etmedim.
sen sabahları kaçta kalkıyorsun canım? yada öğlen?![]()
içme tatlım ya bende sen bırakmazsan bende içerim die inatla başladım şimdi canım istio gerçi obana söz verdi evlenince sigara kokan bi kocan olmucak ozaman kadar bırakmış olcam die ama ben napcam acabaaaben 10,30 11 gibi uyanıorum aslında erken kalkmak istiorumm ama uykum gelmeyince böle oluyo sen canım??
Beraber bırakçaksınız artık sigarayı canım. bende 12-1 civarı kalkıyorum. gün kısalıyor hoşuma gidiyor. erken kalkmak istemiyorum. amann diyorum ne yapçam şimdi kalkıp en iyisi uyuyım. :.87:
o da kötü canımm. dön babamm dönn. insanın içine sıkıntı gelir vallaa.
eminecim bu ayrılık beni manik depresif yaptı canım. yada belkş öncedende böyleydim.
bi gün çok neşeli oluyorum bu manik halim. ertesi gün ağlamaklı oluyorum sinirli oluyorum bu da depresif halim.
senin ruh durumları nasıl canım?:26:
canım manikdepresif ancak bukadar güzel açıklanabilirdi heralde allah iyliğini versincanım benim hepimiz aynıyız bu çok normal kafamız başka şeylerle meşgul olduğunda neşeliyiz gülüp eğleniyoruz onları özlediğimizi hatırladığımızda doğal olarak üzülüyoruz ulaşamadığımız için canımız sıkılıyo bitsin artık die kızıyoruz hepimiz böyleyiz merak etme
ben normaldede değişken bir yapıya sahibimdir canım. yay burcunun bir özelliği de diyebiliriz.
Bugün dediki sabah annemi araadım. ben hemen böyle aaaa beni neden aramadınnn? bana önem vermiyormusunn?
hayır dedi annemi sabah 9 da aradım ve çok kısa 2 dk konuştum. seni uyandırmak istemedim dedi. bi de biz uzun konuşuyoruz seninle dedi.
dedim sen bana değer vermiyormusun? değer vermesem senin için birlikten kaçıp gizli köşelerde telefona gelirmiydim gece yarısı dedi. hee iyi o zaman dedim. :86: yoksa cadılık yapardım valla.![]()
ben normaldede değişken bir yapıya sahibimdir canım. yay burcunun bir özelliği de diyebiliriz.
Bugün dediki sabah annemi araadım. ben hemen böyle aaaa beni neden aramadınnn? bana önem vermiyormusunn?
hayır dedi annemi sabah 9 da aradım ve çok kısa 2 dk konuştum. seni uyandırmak istemedim dedi. bi de biz uzun konuşuyoruz seninle dedi.
dedim sen bana değer vermiyormusun? değer vermesem senin için birlikten kaçıp gizli köşelerde telefona gelirmiydim gece yarısı dedi. hee iyi o zaman dedim. :86: yoksa cadılık yapardım valla.![]()