- 3 Ağustos 2011
- 1.378
- 4
- 356
kızlarr şafaklarımızı attırıyım.
şafak 93...90 ları bitirmemize az kaldııı.
![]()
tuğçecimmm şafak 92 yaaa 93 değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr şafaklarımızı attırıyım.
şafak 93...90 ları bitirmemize az kaldııı.
![]()
uzun süredir bende takip ediyorum sizi bu güne nasipmiş tatlımında az kaldı inşallah hayırlısıyla bi gelsin yaza düğünümüz var dahamı olmasın 7 yıl olacak okul du işti askerlikti
gittiğinden bugüne kadar bi gece uyumadım sabahta olmuyo (gündüz 6 da kalkıyorum) herkese ii geceler allahım tez zaman da gelsinler 3 ay kaldı
Hoşgeldin canımSorma ya bizimde 8 yıl oldu okuldu işti derken hele şu askerlik bitsin; yazı beklemicez biz... Kısmetse şubatta düğün var
![]()
Askerimle konuştum nette 2 saatKimsecikler yok anlaşılan bugün...
evet bencede çiftler daha iyi geçiyo önceden hep başına 100 ekliyoduk :)
kızlar ben bu cumartesi günübirlik yanına gittim gördüm geldimgörmeyi özlemişim gerçekten.ama bazı konularda ona kızıyordum hakverdim gerçekten çok sıkılır insan orda.dışarda resmen sokakta oturduk oturacak bi yer yoktu yada biz bulamadık.donduk yani
bide bazı şeyleri yüzyüze konuşunca daha iyi oluyor ona karşı kızgın değilim artık ve daha fazla alttan alıcam.dönerken ikimizde çok üzüldük sanki ilk gittiğindeki gibi oldu.ben yol boyunca ağladım zaten.öyle işte hem biraz özlemim arttı hem gördüm iyi oldu,baya konuştuk o da iyi oldu.etrafımda ne kadar insan varsa bile kendimi çok yalnız hissediyorum dedim.çünkü öyle o olmadan olmuyor gerçekten.öyle işte kızlar.bu arada bugun bende nöbetteyim haberiniz olsun:) hepinizi öpüyorumm
hadi yaa cidden mi kış kış nası olur düğün bilemiyorum yaaa :) ama bizde mi yapsak ne ? off bıktım çünkü beklemekten bizde haziranda düşünüyoruz :S
ohh ne güzel canım. ben de konuşabilsem nette. bi kez görmüştüm 10 dk o kadar gittiğinden beri. hiç çarşıları yokki. hep kilitli hep kilitli. ben de anlamıyorum bu işi zaten.![]()
kızlar ben bu cumartesi günübirlik yanına gittim gördüm geldimgörmeyi özlemişim gerçekten.ama bazı konularda ona kızıyordum hakverdim gerçekten çok sıkılır insan orda.dışarda resmen sokakta oturduk oturacak bi yer yoktu yada biz bulamadık.donduk yani
bide bazı şeyleri yüzyüze konuşunca daha iyi oluyor ona karşı kızgın değilim artık ve daha fazla alttan alıcam.dönerken ikimizde çok üzüldük sanki ilk gittiğindeki gibi oldu.ben yol boyunca ağladım zaten.öyle işte hem biraz özlemim arttı hem gördüm iyi oldu,baya konuştuk o da iyi oldu.etrafımda ne kadar insan varsa bile kendimi çok yalnız hissediyorum dedim.çünkü öyle o olmadan olmuyor gerçekten.öyle işte kızlar.bu arada bugun bende nöbetteyim haberiniz olsun:) hepinizi öpüyorumm
Canım Allah'a şükür askerimin çarşısı daha hiç kitlenmedi :))) Haftada bir 2 saat netten görüşebiliyoruz... Maşallah diyeyim deEğer yataklarını bile doğru düzgün toplayamıolarsa kilitliyorlarmış çarşıyı :))) Yani kitlemek için bol bol seçenekleri oluyor
Seninki o seçenekleri onlara yaratmamalı :)))
hepsinin kitli canım.
benimki çok düzenlidir. disiplinlidir. ama bi kişi bişeyi eksik yapsa hemen kitliyorlar herhalde. herkes yanıyoo. amann alıştık artık canımm.![]()