341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bişiy sorcam kısa dönem yapıyor değil mi senin ki de kısa dönemler toplamda kaç gün 155 mi bizimkisi hiç izine gelmeyi düşünmüyor we 12 ağustosta gitti ne zaman dönecek acaba ?? bayram izni de weriyorlarmış ama o ekleniyo sanırım gününe. 2 gün olan yol izni askeriyeden mi ekleniyor mu yksa?? :S

benim ki izin kullanmadı sadece yol izni var 2 gün o izinden sayılmıyor..uzaka 2 gün tabi muhtemelen 16 ocakta gelir, ayrıca 155 değil bazı aylar 31 günden ibaret tam 158 gün askerlik

kızlar mektup yazmayı düşünüyor musunuz?:69::69::69:
ben yazmayı düşünüyorum hem okurken zaman geçer hemde mutlu olur diye zaten telefonda kısacık konuşuyoruz
adres olarak ne yazacam onu bilmiyorum onun eline nasıl ulaşır ki?

yazma canım mektup okuyorlar:) zzaten askerinde istemez

Tatlım arkadaşların biraz erken infaz yapmış gibime geliyor, bugün de öyle olursa onlara hak vereceğim bende. Tabi ki kendini üzme, hırpalama ama düşünmeyeceğin anlamına da gelmesin. Kötü düşünme sadece yeterli:34: Sen her şeyi aşıp bu kadar kendini mahvederken onun davranışı gerçekten keyfi ise diyecek sözüm kalmıyor ama ben inanıyorum senin onu sevdiğin gibi onun da seni sevdiğine. Sonuçta biz de sizin gibi uzun bir süre ayrı kaldık ama tekrar barıştık bu bile gerçekten ayrı ayrı hayatın olmadığı, verilen sevgiyi gösteriyor haksız mıyım:)

Arkadaşlarım dün halimi görünce biraz sinirlendiler. Onlarda çok üzüldü. Bugünde aramazsa zaten, cevabımı almış olurum :) Biz artık kaderimizin bir olduğunu düşünüyoruduk, yani ayrıldığımızda barışacağımızı biliyorduk. Hergünüm onu düşünerek geçmişti. Oda öyle söylüyordu. Sence annesini arayıp konuşsam mı? Allah kavuştursun falan...Çünkü en çok ailesine üzülüyor şuan. Belki onları yalnız bırakmassam bana yaptığı haksızlığıda anlamış olur.

Arkadaşlarım dün halimi görünce biraz sinirlendiler. Onlarda çok üzüldü. Bugünde aramazsa zaten, cevabımı almış olurum :) Biz artık kaderimizin bir olduğunu düşünüyoruduk, yani ayrıldığımızda barışacağımızı biliyorduk. Hergünüm onu düşünerek geçmişti. Oda öyle söylüyordu. Sence annesini arayıp konuşsam mı? Allah kavuştursun falan...Çünkü en çok ailesine üzülüyor şuan. Belki onları yalnız bırakmassam bana yaptığı haksızlığıda anlamış olur.

Hala seni sevmediğini düşünüyorsun bir de..Bak olmadı cnm bu şimdi ne kadar özel bir ilişki bu böyle tütütü maşallah:nazar: Eğer ailesi ile tanıştıysan mutlaka ara hatta aramakta geç bile kalmışsın. Görüşme imkanın varsa görüşedebilirsin. Bunu sana yaptığı haksızlığı anlasın diye değil de daha iyi olmak adına yapabilirsin çünkü eminim ki sana çok iyi gelecek, onun ailesi ile irtibata geçmek belki bir nebze haber almak seni rahatlatır aynı derece de onları da.Oğullarından emanet sayılırsın.Hemen koş koş ara:49:

günaydın canım,
inşallah bir an önce dediğin gibi olur :77:
senin askerini de KTM'yle mi Doğubeyazıta göndereceklermiş? bizimkini o şekilde göndereceklermiş ama istemiyor, biraz araştırdım doğuda güvenli olması açısından tamam ama KTM berbat bir şeymiş :14: ne yapacağımı ne söyleyeceğimi şaşırdım :43:

Açıkcası o konudan hiç bahsetmedik hatta ben KTM ne onu bile bilmiyorum :(
Bu arada sordum senin sölediğin isimde biriyle tanışmış sorucaktı ona aynı kişimi anlamak için :)
Seninkide Doğubeyaztıma gidiodu benim aklımda niyeyse Elazığ die kalmış iice karıştı şehirler artık :D

Kızlar bu arada mektup konuları biraz sakat..Bizimkinin orda dediğine göre girişte defter mektup falan ne varsa almışlar ellerinden iiki seninkileri götürmemişim dedi bide okuyup dalga geçiyorlarmış :(

Açıkcası o konudan hiç bahsetmedik hatta ben KTM ne onu bile bilmiyorum :(
Bu arada sordum senin sölediğin isimde biriyle tanışmış sorucaktı ona aynı kişimi anlamak için :)
Seninkide Doğubeyaztıma gidiodu benim aklımda niyeyse Elazığ die kalmış iice karıştı şehirler artık :D

kimbilir benimkinin isminde kaç kişi vardır :9: boşver canım sormasan da önemli değil yeter ki iyi olsunlar..
KTM Kabul ve Toplama Merkezi canım, gerçi güneydoğu da yazılanları okudum, usta birliğine gidebilmek için eziyet çekiyorlarmış, okumamak için kendimi zor tutuyorum :43: çok şükür doğu da denk gelmedim..
yok canım inşallah Kars'a gidecek

dinliyorum da şu anda,paylaşmak istedim

:59::59::59::59:

Ben şimdi burda böyle tek başına
Dikerken söktüğüm yerleri
Sen orda yine öyle tek başına
Ararken bende kaybettiğini
Niye görmüyorsun? Niye görmüyorsun? Niye?
Gülümseyerek can veriyorsun önümde
Yine üşüyorsun, hissetmiyor musun? Yine
Parçalarımdan, uzun bir yol var önümde

Ah sen şimdi kayıp bir çocuksun
Karanlıkta yürüyorsun
Kalbin senin, yollar senin
Bensiz mi büyüyorsun?
Sen şimdi kayıp bir çocuksun
Karanlıkta yürüyorsun
Bensiz mi büyüyorsun?

kimbilir benimkinin isminde kaç kişi vardır :9: boşver canım sormasan da önemli değil yeter ki iyi olsunlar..
KTM Kabul ve Toplama Merkezi canım, gerçi güneydoğu da yazılanları okudum, usta birliğine gidebilmek için eziyet çekiyorlarmış, okumamak için kendimi zor tutuyorum :43: çok şükür doğu da denk gelmedim..
yok canım inşallah Kars'a gidecek

Uff bende şimdi baktım yorumlar çok fena :(
Ama güvenlik içinde önemliymiş..her tarafdan dert ya :( bugün aradığında sorayım bari ..

Hala seni sevmediğini düşünüyorsun bir de..Bak olmadı cnm bu şimdi ne kadar özel bir ilişki bu böyle tütütü maşallah:nazar: Eğer ailesi ile tanıştıysan mutlaka ara hatta aramakta geç bile kalmışsın. Görüşme imkanın varsa görüşedebilirsin. Bunu sana yaptığı haksızlığı anlasın diye değil de daha iyi olmak adına yapabilirsin çünkü eminim ki sana çok iyi gelecek, onun ailesi ile irtibata geçmek belki bir nebze haber almak seni rahatlatır aynı derece de onları da.Oğullarından emanet sayılırsın.Hemen koş koş ara:49:

Bana güç verdin :) Tamam ozaman öğleden sonra annesini arayacağım, hatta birazdan. Ama barıştığımızı söylememişti. Büyük ihtimal askerde ayrılık felan olursa diye söylememiştir. Yani arayıp işte bizde askere gitmeden önce konuştuk sadece falan diyim, sizi merak ettim, aramak istedim, Allah kavuştursun diyim :) Bir ihtiyacınız olursa beni arayın lütfen diyim :) Başka ne diyim? :D Bana kızar mı acaba aradım diye :) Kızarsa kızsın..İçindeki belirsizliği atmam lazım onun. O psikolojiden çıkmalı :)

dinliyorum da şu anda,paylaşmak istedim

:59::59::59::59:

Ben şimdi burda böyle tek başına
Dikerken söktüğüm yerleri
Sen orda yine öyle tek başına
Ararken bende kaybettiğini
Niye görmüyorsun? Niye görmüyorsun? Niye?
Gülümseyerek can veriyorsun önümde
Yine üşüyorsun, hissetmiyor musun? Yine
Parçalarımdan, uzun bir yol var önümde

Ah sen şimdi kayıp bir çocuksun
Karanlıkta yürüyorsun
Bensiz mi büyüyorsun?
Sen şimdi kayıp bir çocuksun
Karanlıkta yürüyorsun
Bensiz mi büyüyorsun?

Bende fena şekilde Ferhat Göçer in yanındayım şarkısına taktım da bu kimin şarkısı ?

Uff bende şimdi baktım yorumlar çok fena :(
Ama güvenlik içinde önemliymiş..her tarafdan dert ya :( bugün aradığında sorayım bari ..

Okumamaya çalışıyorum ama gözüm kayıyor, Allah sabır versin hepimize :14:
canım sana bir mail attım, müsait olduğunda bakarsın :54:

Okumamaya çalışıyorum ama gözüm kayıyor, Allah sabır versin hepimize :14:
canım sana bir mail attım, müsait olduğunda bakarsın :54:

Bak şimdi içime kurt düştü acaba bizimkidemi öyle gidicek :(
Biraz önce bi bardak çayı ikimizin resminin olduğu çerçeveye dolacak şekilde döktüm içim buruldu :(

benim ki izin kullanmadı sadece yol izni var 2 gün o izinden sayılmıyor..uzaka 2 gün tabi muhtemelen 16 ocakta gelir, ayrıca 155 değil bazı aylar 31 günden ibaret tam 158 gün askerlik

her seferinde yanlış hesaplıyordum, en sonunda internetten şafakmatik indirdim doğru yolu o bana gösteriyor, şafak 154 :72: hatta yol mesafesini de katarsam sanırım 2-3 gün önceden yanımda olma ihtimali var :16:

Bana güç verdin :) Tamam ozaman öğleden sonra annesini arayacağım, hatta birazdan. Ama barıştığımızı söylememişti. Büyük ihtimal askerde ayrılık felan olursa diye söylememiştir. Yani arayıp işte bizde askere gitmeden önce konuştuk sadece falan diyim, sizi merak ettim, aramak istedim, Allah kavuştursun diyim :) Bir ihtiyacınız olursa beni arayın lütfen diyim :) Başka ne diyim? :D Bana kızar mı acaba aradım diye :) Kızarsa kızsın..İçindeki belirsizliği atmam lazım onun. O psikolojiden çıkmalı :)

pericim insan annemi niye aradın diye kızarmı? aksine mutlu ve memnun olması gerekir diye düşünüyorum, Allah korusun arada ayrılık da yok öyleyse aramaman için sebep de yok :34:

Bak şimdi içime kurt düştü acaba bizimkidemi öyle gidicek :(
Biraz önce bi bardak çayı ikimizin resminin olduğu çerçeveye dolacak şekilde döktüm içim buruldu :(

Ayy kıyamam yaa :43:
aslında güneydoğuda bile gitme zorunluluğu yokmuş ama son yaşanan olaylardan dolayı belki zorunlu kılınabilir :53:

Ok ben ona sölerim aradığında da zaten unutmuştur muhtemelen :D

Sağol canım benim :78:

Son düzenleme:
Eğer can sağlığı için gerekliyse 2-3 eziyet çekmesine gönlüm el vermesede katlanabilirim..Öbür türlü sonuçlar daha kötü olabilir :(

Eğer can sağlığı için gerekliyse 2-3 eziyet çekmesine gönlüm el vermesede katlanabilirim..Öbür türlü sonuçlar daha kötü olabilir :(

kızlar zaman geçmiyor gibi geliyor, sürekli onu düşünüyorum akşamda sesini duyamadım sanki her an arayacakmış gibi geliiyor telefonu yanımdan ayıramıyorum

Yarenler dayanamadım, madem sevdiğim beni aramıyor dedim. Ben anneciğini arıyim :) Konuşmamız şöyle :

Nasılsınız Melek teyzecim :D Allah kavuştursun..Saol bitanem, canım benim..Sen nasılsın?Napıyosun?Bende İstanbul'dayım işte, çalışıyorum. Ne güzel canım benim, oturmaya gel müsait olduğunda, bende seni ararım. Dün aradı bizimki, çok iyiymiş, komutanlarını çok sevmiş, yeride çok güzelmiş, rahatmış. Çok sevindim Melek teyzecim. Bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Ellerinizden öpüyorum. Bende seni öpüyorum bitanem. Görüşmek üzere..

Nasıl mutlu oldum..Bu günü kurtardım kızlar :) İş yerinde yarım saat önce gözlerim dolu doluydu. Şimdi yüzümde aptal bir gülümseme..Tabii ben bundan sonrada rahat durmam..Bayramdan önce, bayramda felan yine ararım :) Bayramdan sonra haftasonu giderim belkide :) Umarım askerim kızmaz bu yaptığıma..Ve umarım bugün beni arar, ona aşkımı tekrar ilan ederim :)

Allah korusun canım yaa :14: düşünmek bile istemiyorum :18:

Yarenler dayanamadım, madem sevdiğim beni aramıyor dedim. Ben anneciğini arıyim :) Konuşmamız şöyle :

Nasılsınız Melek teyzecim :D Allah kavuştursun..Saol bitanem, canım benim..Sen nasılsın?Napıyosun?Bende İstanbul'dayım işte, çalışıyorum. Ne güzel canım benim, oturmaya gel müsait olduğunda, bende seni ararım. Dün aradı bizimki, çok iyiymiş, komutanlarını çok sevmiş, yeride çok güzelmiş, rahatmış. Çok sevindim Melek teyzecim. Bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Ellerinizden öpüyorum. Bende seni öpüyorum bitanem. Görüşmek üzere..

Nasıl mutlu oldum..Bu günü kurtardım kızlar :) İş yerinde yarım saat önce gözlerim dolu doluydu. Şimdi yüzümde aptal bir gülümseme..Tabii ben bundan sonrada rahat durmam..Bayramdan önce, bayramda felan yine ararım :) Bayramdan sonra haftasonu giderim belkide :) Umarım askerim kızmaz bu yaptığıma..Ve umarım bugün beni arar, ona aşkımı tekrar ilan ederim :)

işte budur perim yaa, çok iyi yaptın aramakla :13: kızmaz kızmaz, mutlu olması gerekir..

Back
X