Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala görüşemedim çok mutsuzum, neden arayamadı acaba ?bu saatten sonrada arayamaz herhalde
bende görüşemedim, uyuyordur artık![]()
bugün ne kadar da şanssızız...
evet canım istersen bi mesaj at önce. ilgilensin konuyla. yoksa biz başka yere taşınalım :)konu sahibine bi mesaj atayımmı belki yardımcı olur şafak sayacı konusunda
üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..
askerin şimdi rüyasında seni görüyordur belki![]()
üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..
askerin şimdi rüyasında seni görüyordur belki![]()
Benimde iskenderunda şekerimmm... Dün öğle arasında aradı dahada görüşmedik yaaa merak ediyorummm..![]()
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK
Allah tüm askerlerimizi korusun..
Peri Çıkmazı -----> Şafak 350
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı
mrvgndz-----> şafak 152
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı
matterouge-----> şafak 152
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta
telomer----->şafak 152
ankara il jandarma komutanlığı
benimki de iskenderun da kızlar ama ilk gittiği iki gün sabah akşam aradı da dün ve bugün sadece günde 1 kez konuşabildik![]()
Benim şafağında maşallahı varYa evet aslında yeni bir konu mu açsak..Şöyle eşsiz bir konu başlığı olsun..Herkes girip baksın :) Bizim dayanışmamızı ayakta alkışlasın :) Eğer konu sahibinden mesaj gelmezse biz güzel bir konu başlığı bulalım..
yapalımda haftaya yapalım çünkü denizcilerinki haftaya belli oluyor ama acemilik için yapacaksan yaz beni önden hemen iskenderun![]()