• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Merhabalarr bende geldim :) benim sevdiğimde amasyada her gün 2 kere arayabiliyor ama genelde 3 4 dk. ama olsun bunada şüküür sesini duyabiliyorum her gün aşkımın :16:

ben hala görüşemedim çok mutsuzum, neden arayamadı acaba ?:14::14::14::14::14: bu saatten sonrada arayamaz herhalde

üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..
askerin şimdi rüyasında seni görüyordur belki :73:

üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..

ahh ahh inşallah, zaten atık rüyalarda görüşür oldu... neredeyse 36 saattir sesini hiç duyamadım...:14:

ahh ahh inşallah, zaten atık rüyalarda görüşür oldu... neredeyse 36 saattir sesini hiç duyamadım...:14:

öf cart diye telefon kesildi tam gülüşüyoken.
sinir oldum.
kontörü bitti.
ondan önce de biterse yarın ararım demişti, hadi bakalım. yarını bekle dur :)

öf cart diye telefon kesildi tam gülüşüyoken.
sinir oldum.
kontörü bitti.
ondan önce de biterse yarın ararım demişti, hadi bakalım. yarını bekle dur :)

:nazar: Allah tüm askerlerimizi korusun..:nazar:
Peri Çıkmazı -----> Şafak 350
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı

mrvgndz-----> şafak 152
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı
matterouge-----> şafak 152
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta

telomer----->şafak 152
ankara il jandarma komutanlığı

acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA

usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK

mrvgndz-----> şafak 152

telomer----->şafak 152

dilek_ferhat----->şafak 152
İL J.K.LIĞI/MUĞLA

mrvgndz-----> şafak 152

telomer----->şafak 152

Benim şafağında maşallahı var :52: Ya evet aslında yeni bir konu mu açsak..Şöyle eşsiz bir konu başlığı olsun..Herkes girip baksın :) Bizim dayanışmamızı ayakta alkışlasın :) Eğer konu sahibinden mesaj gelmezse biz güzel bir konu başlığı bulalım..

benimki de iskenderun da kızlar ama ilk gittiği iki gün sabah akşam aradı da dün ve bugün sadece günde 1 kez konuşabildik :(

filizcim alay komutanı gelmişti en son çok yoğunlardı boş kaldıklarında kesin arar emin ol çok fazla ankesörlü tlf varmış:D hadi sende katıl şafak panomuza

Benim şafağında maşallahı var :52: Ya evet aslında yeni bir konu mu açsak..Şöyle eşsiz bir konu başlığı olsun..Herkes girip baksın :) Bizim dayanışmamızı ayakta alkışlasın :) Eğer konu sahibinden mesaj gelmezse biz güzel bir konu başlığı bulalım..

şu anda offline canım bi cevap bekleyelim bakalım ondan sonra tekrar karar veririz zaten ben word dosyası yaptım hepsi saklı:D

yapalımda haftaya yapalım çünkü denizcilerinki haftaya belli oluyor ama acemilik için yapacaksan yaz beni önden hemen iskenderun:1:

aynen benimki de şu an iskenderun 1inci deniz er eğitim alay komutanlığı ama usta birliği haftaya belli olucak sanırım

Back
X