341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa :34:
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh :31:

Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslında:1: Ama bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim:27:

kıss son 16 günde ne sporuuu :27::27: o gelince zaten bir kaç gün hominidi gırtlak götürürsünüz yiyecekleri :56::56:

Yok canım sadce şimdi yaptığım bi şey değil hazirandan beri yapıyorum :))
Evet o geldiğinde götürcem o yüzden şimdiden biraz spor yapıyım da dengeliyim :9:

canım öncede gidip süpriz yap zaten 17 ocaktan sonra hep senin olcak, güzel bir anınız olmuş olur:34:

Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim:1:

Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım:37:

Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslında:1: Ama bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim:27:

Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr :27: :52:

Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim:1:

Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım:37:

hmmm o zaman sen önce kayınvalidenle konuş :34: yoksa planların altüst olabilir :34:

[video=youtube;LR3GOaRr26Q]http://www.youtube.com/watch?v=LR3GOaRr26Q&feature=player_detailpage[/video]​

[video=youtube;VKC4DYfAblg]http://www.youtube.com/watch?v=VKC4DYfAblg&feature=player_detailpage[/video]​

Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim:32:

Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr :27: :52:

Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaa:9: Yolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm:17:

Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim:32:

Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaa:9: Yolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm:17:

Videolar sana canım :34: sorma yaw döndükleri gün bizim olsun istiyoruz ama malesef araya aileler girince bir türlü hasret gideremiyoruz :27::27:

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum azıcık koşturayım koşu bandımda :9:
Sonra gelirim gene burda olursanız görüşürüz :3:
Öptüm hepiniziiii :54:

Back
X