341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben de çıkıyorum kızlar yarın erken kalkıp aşkımla kameradan görüşcem de:16:
Hepinize iyi geceler öptüümm :54:

gözdecim oyunda büyük salon inşaatın ilerlemiş. benim hiç ilerlemiyor. neden acabaa? :31:

ayy benim olmuyo yaa... hani görev değil de böyle şunu yaparsan beni mutlu eder diyor. onlarımı yapıyorsun?:31:

Yok canım verdiği görevleri yaptıkça açılıyo onun yapımı da, zaten üstüne tıklayınca da diyo o adamın görevlerini yapman lazım açılması için diye :)
Belki senin daha ileri seviyede olduğu için öyledir yani daha çok görev yapman gerekiyodur belki de :31:

Son düzenleme:
Yok canım verdiği görevleri yaptıkça açılıyo onun yapımı da, zaten üstüne tıklayınca da diyo o adamın görevlerini yapman lazım açılması için diye :)
Belki senin daha ileri seviyede olduğu için öyledir yani daha çok görev yapman gerekiyodur belki de :31:

baktım komşularıma herkes yapmış, benim tamamlanmadı. :)
var bunda bi iş ama anlamadım.
sen ne yapıyorsun? askerinle bittimi konuşman?

baktım komşularıma herkes yapmış, benim tamamlanmadı. :)
var bunda bi iş ama anlamadım.
sen ne yapıyorsun? askerinle bittimi konuşman?

Ben de anlayamadım canım neyse biraz daha yap görev bakalım belki olur :)
Askerimle daha bitmedi konuşmam yemek yemeye gitti gelicek devam edicez :) Onu bekliyorum yani şu an.
Sen naptın canım?

Ben de anlayamadım canım neyse biraz daha yap görev bakalım belki olur :)
Askerimle daha bitmedi konuşmam yemek yemeye gitti gelicek devam edicez :) Onu bekliyorum yani şu an.
Sen naptın canım?

bende 10:30 ta kalktım. gazete baktım kahvaltı ettim. nette takılıyorum. sonra belki film izlerim, dergi okurum v.s geçer gider bir şekilde. :)

bende 10:30 ta kalktım. gazete baktım kahvaltı ettim. nette takılıyorum. sonra belki film izlerim, dergi okurum v.s geçer gider bir şekilde. :)

Anladım canım. Bugün de hava çok kapalı içim karardı yaa :( Çıkıp gezmek istiyorum kaç gündür ama kapalı olunca hava insan çıkamıyo dışarı. Dün de haberlerde gördüm izmirde ne biçim lodos olmuş öyleeee :53: çatılar ağaçlar uçmuş hep

Anladım canım. Bugün de hava çok kapalı içim karardı yaa :( Çıkıp gezmek istiyorum kaç gündür ama kapalı olunca hava insan çıkamıyo dışarı. Dün de haberlerde gördüm izmirde ne biçim lodos olmuş öyleeee :53: çatılar ağaçlar uçmuş hep

evet canım korktum ben o gün zaten. bi de 9. kattayız. önümüz açık. camlar titritordu.
ama bugün sakin. bende artık evde çok oturamıyorum. 2 gün anca. 3. gün ruhum daralıyor.

evet canım korktum ben o gün zaten. bi de 9. kattayız. önümüz açık. camlar titritordu.
ama bugün sakin. bende artık evde çok oturamıyorum. 2 gün anca. 3. gün ruhum daralıyor.

Evet canım ben de çok oturamıyorum 2 gün oturdum işte fenalık bastı bugün :))

Back
X