341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Çok şükür canım haber veriyor, çok korktuğum için söylüyor her şeyi..
kızma ona napsın, heyecanından unutmuştur :78:
inşallah her gün haber alırız, bende oradaki durumla ilgili haber alamadığımda senden öğreniyorum

En iyisi birbirimizi bilgilendirelim başka türlü geçmez vakit :( saat 5 e çok vaaaar :(

beni aradı bitanem şimdi yemeğe gitmemiş beni aramış çk yrulmuş fotoğraflarını çekmişler falan tk tek.. 26sında söylemek için marş ezberlemişler yürüyüş falan :(( 26sından sonra 2 gün çıkıyormuş ama pazartesi usta birliğine başlıcakmış acemilik bitiyo yani sizinkilerde mi öyle kızlar sorarmısınız aradıklarında 29unda usta birliğine mi başlıyolar ??

ay ne iyi olur yaaa ne kadar mutlu oluruuuuuummm anlatamam ama sanmıyrm o yasa çıkana kadaaarr bizimkiler terhis olurlar :S

Valla 1 ekimde meclis aciliyor ve gundeme kesin gelecek, akp istiyor, e her dedikleride oluyor, bi kerede dogru bir sey yapsinlarda bizi sevindirsinler o zamab kasim en gec aralik yanimizdalar!

merhaba kızlar.
bende konuştum bugün aşkımla.. onunla konuştuktan sonra yüzüm gülebiliyo ancak..
1.takım 1.mangaymış sanırım ve bugün hala eğitime başlamamışlar :) karışıklık varmış hala :31:

canım bugün biz de konuştuk bitanemle, telefon devamlı yanımda ve telaş içerisindeyim sürekli,ne zaman arar,arar mı,iyi mi,ne yapıyor ... aradığında aklımdaki her şey siliniyor ve benden mutlusu yok :nazar: canım ben yine sormayı unuttum kaçıncı takım,bölük falan diye :( unutmazsam sorayım bugun, eğitime başlamamışlar mı daha :) ne karışıklığı varmış canım, bir sorun mu olmuş yoksa ?

Valla 1 ekimde meclis aciliyor ve gundeme kesin gelecek, akp istiyor, e her dedikleride oluyor, bi kerede dogru bir sey yapsinlarda bizi sevindirsinler o zamab kasim en gec aralik yanimizdalar!

geçenlerde arkadaşım diyordu ,başbakan şöyle demiş:' bayramda anneleri sevindireceğiz ', arkadaşım bunu askerliği kısaltacakları yönünde yorumlamıştı,inşallah doğru yorumlamıştır da askerlik 4 aya düşer ve kasım-aralıkta yanımızda olurlar inşallah :46: :64: :66:

geçenlerde arkadaşım diyordu ,başbakan şöyle demiş:' bayramda anneleri sevindireceğiz ', arkadaşım bunu askerliği kısaltacakları yönünde yorumlamıştı,inşallah doğru yorumlamıştır da askerlik 4 aya düşer ve kasım-aralıkta yanımızda olurlar inşallah :46: :64: :66:

Hadi be! Bence yogunlasip dua edelim, bu sefer kesin gibi.. Bu kadar sehitten sonra bir sey yapilmasi gerekiyor ama zaten... Allahim insallah! Anneler, sevdicekler mutlu olsun :)

yk yaa :(( dün ben haberlerde dinledim askerlik süresiyle ilgili değilde tek tip askerlik ile ilgili bir değişiklik taleplerinin olacaklarını söylediler üzüldüm :((

beni aradı bitanem şimdi yemeğe gitmemiş beni aramış çk yrulmuş fotoğraflarını çekmişler falan tk tek.. 26sında söylemek için marş ezberlemişler yürüyüş falan :(( 26sından sonra 2 gün çıkıyormuş ama pazartesi usta birliğine başlıcakmış acemilik bitiyo yani sizinkilerde mi öyle kızlar sorarmısınız aradıklarında 29unda usta birliğine mi başlıyolar ??

Stresliyim. Benimki aradi. Usta birligine 27 sinde teslim olcakmis. Pazar gunu biliyorduk. Amasya urfa arasi 1 gun yol izni vermisler. :(( ucak biletide cimartesi sabahi yok. Beraber kalamicaz. Yemin toreninden cikip aksamustu otobuse.bincek. Poffff.

merhaba şekerler:3: bugün nişanlımla epey konuştuk,20-25 dk falan.dışarıdayken aradı,sonra eve geldiğimde tekrar aradı.eve telsiz telefon aldım ama ona söylemeyi unuttum.telsizi odama kurdum,aslında buraya normalinden ucuz bi telefon alsam da olurmuş.ben salona koyarım,paralel olmayınca beni dinleyemezler diye düşünmüştüm ama odaya koydum nedense,telefon çalınca salona koşmak istemedim:1: annemler de oradan açıp bizi dinlemezler herhalde:60: ama şu an verdiğim o kadar paraya yanıyorum:26:

merhaba şekerler:3: bugün nişanlımla epey konuştuk,20-25 dk falan.dışarıdayken aradı,sonra eve geldiğimde tekrar aradı.eve telsiz telefon aldım ama ona söylemeyi unuttum.telsizi odama kurdum,aslında buraya normalinden ucuz bi telefon alsam da olurmuş.ben salona koyarım,paralel olmayınca beni dinleyemezler diye düşünmüştüm ama odaya koydum nedense,telefon çalınca salona koşmak istemedim:1: annemler de oradan açıp bizi dinlemezler herhalde:60: ama şu an verdiğim o kadar paraya yanıyorum:26:

Gozun aydin canim. Bosver parayi. Sesini rahar rahat duycan ya onemli olan o.

Canımm çok sevindim..20-25 dk :nazar: değmesin inşallah...Verdiğin paraya yanma canım benim, olsun çıkacağı varmış.. :(

bizde bu aksam uzun uzun konustuk telefonda 11dk 45 sn + 2dk 15 sn
100 kişi falan vardı sırada dedi bende kaçtım arka tarafta bi yerden arıyorum falan dedi ama anlamadım
neyse rahat rahat konustuk
sanırım yemin törenine gidemicem
o tarihlerde kırklarelinde olmam gerekiyo
onun yerine çarşamba günü görüşe gitmeye karar verdim
şimdii var mı bana yardımcı olacak birileri bursadan ankaraya gitmek konusunda
otobüs 6 saat miş .eskişehir aktarmalı otobüs+tren 4 saat 15 dk
ama otobüs terminali aşti de sonrada 30 dk sürüyomuş etimesgut minibüsle
fakat
trenle gidersem nerede inicem
ankaradan da istanbula geçeceğim için yanımda valizim olacak
tren garında emanet var mı ve trende indiğim yerden etimesguta nasıl gidicem
ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum
biraz karışık bi anlatım oldu ama idare edin

kızlar,bu sıteye bayadır uyeyım bırgun buraya da yazagımıbılıyordum ama böyle olcagını bılmezdım başlangıcın eşim foçaya cıktı,uzun donem yedek subay,ve bugun orada patlama oldu 15 kısı esımden haber alamadım daha ve kucagımda 41 gunluk bebegım var,dayanamıycam

foçadan da hep doğu berbat yerler cıkıyormus,daha 3 gun once yolladım sımdı habere bakın,nolur dua edın bebegımın babası sag saglım gelsın

bizde bu aksam uzun uzun konustuk telefonda 11dk 45 sn + 2dk 15 sn
100 kişi falan vardı sırada dedi bende kaçtım arka tarafta bi yerden arıyorum falan dedi ama anlamadım
neyse rahat rahat konustuk
sanırım yemin törenine gidemicem
o tarihlerde kırklarelinde olmam gerekiyo
onun yerine çarşamba günü görüşe gitmeye karar verdim
şimdii var mı bana yardımcı olacak birileri bursadan ankaraya gitmek konusunda
otobüs 6 saat miş .eskişehir aktarmalı otobüs+tren 4 saat 15 dk
ama otobüs terminali aşti de sonrada 30 dk sürüyomuş etimesgut minibüsle
fakat
trenle gidersem nerede inicem
ankaradan da istanbula geçeceğim için yanımda valizim olacak
tren garında emanet var mı ve trende indiğim yerden etimesguta nasıl gidicem
ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum
biraz karışık bi anlatım oldu ama idare edin

Kıskandım valla oh ne güzel uzun uzun konuşmuşsunuz, üstelik görmeye bile gideceksin... :(
Ben en son dün akşamustu 16.33 de sesini duydum ... üstelik 17 ocak a kadar göremicem :(

kızlar,bu sıteye bayadır uyeyım bırgun buraya da yazagımıbılıyordum ama böyle olcagını bılmezdım başlangıcın eşim foçaya cıktı,uzun donem yedek subay,ve bugun orada patlama oldu 15 kısı esımden haber alamadım daha ve kucagımda 41 gunluk bebegım var,dayanamıycam

foçadan da hep doğu berbat yerler cıkıyormus,daha 3 gun once yolladım sımdı habere bakın,nolur dua edın bebegımın babası sag saglım gelsın

:( Allahım onu sana ve bebeğinize bağışlasın inşallah...

Back
X