ayyy,bugün bi türlü giremedim foruma yaa.bakım mı var ne var anlamadım
bu saatlerde de fazla kalmıyorum biliyorsunuz,çok fazla kitap okuduğum için ne kadar erken yatağa geçersem o kadar iyi:97:
keyfim yerinde bugün,sevgilime sayfalarca yazarım yine uyumadan
kızlar telefondaki halimizi bi görseniz ölürsünüz gülmekten.merak ediyorum tabi ki,uykusunu,yemeğini,duşunu falan soruyorum rahat olup olmadığını.o da anlatıyor,üzülmekle beraber acayip bi durgunluk çöküyor üzerime onunla konuşurken,o da çok üzgünüm falan sanıyor galiba.ısrarla soruyor iyi misin,gerçekten iyi misin diye.çok özlüyorum ama evime yakın bi yerde olması içimi rahatlatıyor,sadece sürekli telefonda mesajlaşan,konuşan bir çift olduğumuz için çok yalnız hissediyorum kendimi.bilgisayar başında 15-20 dk.dan fazla oturunca boynum ve sırtım ağrıdığı için buraya da giremiyorum.bir yalnızlık oluyor o yüzden ama onun dışında moralsiz değilim.sesini duydukça daha da rahatlıyorum
yemin törenine ailesi tam kadro gelmeyecekmiş söylediğine göre,beni evci çıkarmak için bi kişi gelir diyor,o da babası olur büyük ihtimal,annesi yalnız gelmez.ama ben yine de hep birlikte gelirler diye düşünmüştüm,onlara da 1 saatlik yol aslında:44: yemin töreninden sonra bizim görüşme durumumuzu düşünüyorum şu an.eşyaları ailesine verip onları yollasa ve benimle kalsa keşke biraz

bu saatlerde de fazla kalmıyorum biliyorsunuz,çok fazla kitap okuduğum için ne kadar erken yatağa geçersem o kadar iyi:97:
keyfim yerinde bugün,sevgilime sayfalarca yazarım yine uyumadan