• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

keşke konuyu bizlerden biri açsaydı da ilk sayfada şafak saysaydı kızlar ya

en başından beri sayıyorum bugünde atarsa şafağımız 153 :72:
hiç izin kullanmazlarsa 16 Ocakta inşallah hayırlısıyla yanımızdalar :24:

Son düzenleme:
valla hatununu seven hatunu için yollara düşen onun için yapabilidiğinin en iyisini yapan erkekten iyisi yok!Allah tüm kalbi temizleri onlarla karşılaştırsın

valla hatununu seven hatunu için yollara düşen onun için yapabilidiğinin en iyisini yapan erkekten iyisi yok!Allah tüm kalbi temizleri onlarla karşılaştırsın

Amiiin canım, Allah hepimizin de yardımcısı olsun, yüzümüze baksın, askerlerimizi bize bağışlasın :nazar:

kızlar haberleri izledim.izmirdeki askerler tıp fakültesindeymiş.eğitim için havan atışı sırasında tribündeki 21 askerin önüne düşmüş.4 kişi yaralanmış ama hayati tehlikeleri yokmuş.

kızlar haberleri izledim.izmirdeki askerler tıp fakültesindeymiş.eğitim için havan atışı sırasında tribündeki 21 askerin önüne düşmüş.4 kişi yaralanmış ama hayati tehlikeleri yokmuş.

Osmaniye de de çatışma çıkmış, yine bir ailenin ocağı, canı yandı, 1 şehit varmış, Allahım sen koru :43:

kızlar bende bugun 2 defa konuştum hatta biri 13 dk sürdü.iskenderunda askeri olanlara diyeceklerim var:akşam komutanlarıyla aynı masada yemek yemişler,demişlerki komutanım hiç boş kalamıyoruz telefonla konuşamıyoruz istirahat bile yapamıyoruz falan.komutanda benim emrim altındayken günde 3 defa 1.5 saat izin vericem istirahat için ne yaparsanız yapın dilediğinizde sigarada içebilirsiniz geceleri falan demiş.bu arada hala banyo durumları yok sanırım tüm alayca kokuyorlar:1:
onun dışında söyleyeceklerim var:bugun bana sevgilim aşırı kızgınmış gibi geldi.çok gergindi böyle ne bileyim çok sıkıntılı gibi.haliyle çok moralim bozuldu kızlar.1.5 saat yol gidiyorum hergün,metrobüste 1 cam kenarı kaptım.başladım kurmaya bana mı kızdı(gün içinde 1 tlf kaçırmıştım)beni bırakırmı falan diye.pericikmazi na verdiğim akılları kendime veremedim o anda işte.dün gecede uyucam deyip forumdan çıktım ama böyle birden patladım ama ne ağlamak!2 saat boyunca ağladım heralde.yani diyeceğim o ki bugun çok konuştuk ama benim moralim pek fena kkızlar:5::26::25:

Canim uzulme. Banada bugun sert konustu. Morali bozulmus. Bana catti. Sinir oldum ama.alttan aldim. Askerligi bitince zor yapar canini okurum valla. :20:

zaten sürekli yanındayım tlf nun ama artık annem çağırınca da tlfnla gidemiyorumki bi 2dk gidiyrm bakıoyrum aramış valla o orda ben burda deli oldum artık ağlaya ağlaya bi hal oldum :43:

bende her yere telefonda gidiyorum napayım dediğin gibi bakmadığım anda aramış oluyor, sonra ulaş ulaşabilirsen :78:

Kızlar mrb ben yeni gördüm forumu. Allah herkesi tez vakitte sevdiğine kavuştursun. Benim de sevgilim kısa dönem İskenderun 1inci deniz er eğitim alay komutanlığında. sanırım içinizden birkaç kişinin daha askeri orda.

bende her yere telefonda gidiyorum napayım dediğin gibi bakmadığım anda aramış oluyor, sonra ulaş ulaşabilirsen :78:

ne kötü bi durumdayız yaa şuna bak ulaşmak istesen ulaşamıyosn bişiy olsa soramıyosn dertleşemiyosun gülemiyosn en önmlisi de onsuz ruh gibi cansız yaşıyorsun yaşamıyorsun yanii :((((((((26sı gelsin artıkk yaa ben dayanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:((((((

Kızlar mrb ben yeni gördüm forumu. Allah herkesi tez vakitte sevdiğine kavuştursun. Benim de sevgilim kısa dönem İskenderun 1inci deniz er eğitim alay komutanlığında. sanırım içinizden birkaç kişinin daha askeri orda.

benimkide orda tatlım haber alırsam ordan yazıyorum sende yaz habersiz kalmayalım:87:

Allah bütün askerleri korusun :((( ben onsuz mümkünü yooooooooooook yaşayamammm:20::19::30:

Amiin, Allah korusun, kötü şeyler düşünmeyelim :43:

hoşgeldin filiz, amiin hepimizi inşallah, seni de Allah kavuştursun :34:

Back
X