Ben hala konuşamadım..Artık kesin benimle ilgili bir sorunu olduğunu belli etti..Anlamadığım iki gün önce aşkım falan diyen adamın fikri nasıl ve neden değişti?
Canım benim..

'Biliyorum bana çok kızıyor, herkesi arıyorum onunla konuşamıyorum doğru düzgün söyleyin ona sesini duyduğumda çok kötü oluyorum bundan arayamıyorum aradığımda kısa tutuyorum yoksa kaçarım buradan demiş' güya ağlayarak...Açıkcası inanmadım, mutlaka haberim olduğunu biliyordur kimlerle neler konuşup görüşütüğünü bana da 17 saniyecik ayırdığını..Yemin törerine zorla getirin demiş ama gelmeyeceğimi ben kendim söylemiştim zaten. Şöyle düşündüm bu erkekler acayip,onu terketmeyeceğimi bilse 1 kez bile aramazmış çok çok kötü oluyormuş paşam ama sırf yanlış anlamıyım diye arıyormuş...Ben ellerimle birliğine götüreyim dedim her şeyi hazırladım, adam buradan bile veda ettirmedi şimdi oraya yanına istiyormuş peh....Gayet bence palavra hem de minareye mükkemmel bir kılıf...Ama eğer oldu ki bu (saçma) zihniyette bir sevgiliye ben sahipsem, söylediklerinde samimiyse (ki dostum bana kızdı, çektin adamı 5 yıldır ayrılıp ayrılıp affettin şimdi can evinden vurma gaddar mısın sen insaf et diye) senin sevdiğin de bu düşüncede olabilir diye anlattım canım. Bana kızma ama inatla hala iyi düşünüyorum çünkü şunu aklım almıyor, siz ayrılmışsınız askere gitmeden önce barışmışsınız.Sevmeyen adam askere gitmeden kendine geride bırakıp aylarca uzak kalacağı biri için uğraşmaz, hatta bulaşmaz bu işlere yeniden.Aksine ne çok seven insan aklım onda kalmasın, gerimde kimse kalmasın diye sevdiklerinden ayrılıyor yani durumun tam aksi. Bu da bana hala inanma gücü veriyor aşkınıza