dün öğlen bu saatlerde aramıştı askerim,bugün ondan ses çıkmayınca ben de kayınvalideciğimi arayayım dedim.cuma günü aramıştım en son,kaç gündür de sabah uyuyordur,öğlen namazdadır,öğleden sonra mukabelededir,akşamüstü dinleniyordur,akşam iftardadır,sonra teravihe gitmiştir diye diye arayacak vakit bulamıyordum.1 saat önce aradım,namazdan önce boştur diye,bu sefer de cam siliyormuş.e ben ne yapayım daha anacığım,günlerdir en uygun vakti hesaplıyorum,onda da senin iş yapacağın tutuyor

neyse işte konuştuk,seni arıyor mu falan dedi.ben de en son dün konuştuk dedim ama dün iki kere aradığını söylemedim.iyi ki de söylememişim evi aramamış dün,kıskançlık yapmaz biliyorum ama yine de üzülür yani.yemin törenine hep beraber geleceklermiş,bayramlık birşeyler bak kendine dedi,nişanlım yemin töreninin tarihini yeni öğrendiği için bayramdan önce görüşeceğimizi bilmiyordu.ilk gün aradığında hatırlatmış,bayram için birşeyler bakmasını söyleyin diye.ben onu düşünüyorum,onun düşündüğü konulara bak:97:
hiç de sevmem böyle emrivaki alışverişi,bu zamana kadar hep spor şeyler aldığım için bu kez ciddi birşey almamı istiyor herkes.takım elbise tarzı birşey de yakışmaz ki bana,bayramdan sonra da staja başlayacağım.ciddi birşeyler almam lazım aslında.etek ve gömlek mi alsam bilmiyorum:44:
bari bi ara çıkıp seçeyim de son gün beğenme sıkıntısı olmasın.tepemde biri varken hiç seçemem kıyafeti falan