Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplaşıp ankaraya eyleme gidek:)) önüne gelen eylem yapıyo, kocalarımızı geri ver tsk eylemi yapalım![]()
Allah tüm askerlerimizi korusun..
Peri Çıkmazı -----> Şafak 350
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı
mrvgndz-----> şafak 152
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı
matterouge-----> şafak 152
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta
telomer----->şafak 152
ankara il jandarma komutanlığı
dilek_ferhat----->şafak 152
İL J.K.LIĞI/MUĞLA
e_inl -----> şafak 152
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK
filizg-----> şafak 152
dLmRh-----> şafak 152
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı Amasya-acemi
95'inci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı Tekirdağ Malkara-usta
pembelii-----> şafak 152
tuubaibrahim-----> şafak 152
MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK/ANKARA ----ACEMİ BİRLİĞİ
MSB BURSA Ted. Blg. Bşk. K.lığı BURSA --------- USTA BİRLİĞİ
tlfk-----> şafak 152
nagish-----> şafak 152
acemi amasta 15. piyade er tugaylıgı
usta diyarbakır 2. ordu ağır oto tabr komutanlığı
bugunluk liste bu kadar kızlar
![]()
eline koluna sağlık cnm![]()
Yarenler daha önce söylemiştim askerim vedalaşmadan gitti diye. Bugün aradığında binpişman olduğunu, nasıl öyle bir hataya düştüğünü anlamadığını, her dediğimin çıktığını sadece ama sadece beni düşündüğünü gerisinin yalan olduğunu söyledi.Uyku sersemi konuştum çok da net hatırlamıyorum ama ben inat edip yemin törenine gitmeyeceğim diye 2 gün için de kendi gelecekmiş görmeye.Gene yaptın yapacağını askerdeki adamı ayağına getiriyorsun dediPericikmazi nin de güzel haberlerini aldık ben de paylaşayım dedim.Dualarımız gibi burunları sürtülüyor
Sıra diğer bekleyen yarenini üzen, bekleten, değerini bilmeyen askerlerimiz de...Lütfen hepiniz içinizi ferah tutun her konuda. Her gün ağlayarak gün geçmiyor, hepimiz çok özlüyoruz bir saniye için bile her şeyimizi feda ederiz ama bu böyle olmaz.Yoksa döndüklerinde sevdiceklerimiz karşılarında üzüntüden 10 yıl yaşlanmış, zayıflamış, güçsüz hanımlar görecekler. Ağladık ağladık yeter artık toplanalım biraz ama değil mi..Allah hepimize sabırlar versin
birşey değil canım Allah şafağın iki haneli olduğu günleride gösterir inşallah![]()
birşey değil canım Allah şafağın iki haneli olduğu günleride gösterir inşallah![]()
kız beni güldürdün Allahta seni güldürsün gidip aldır kaşını zartını zurtunu :))) neden gidiyosn yemin törenine gidemeyecekmisin cnm ?
gidicem gidicem :)
hepsine gidicem.
ya istanbuldayım ben, o ankarada. ankarada tanıdıklar var.
gel görüş günüme dedi, dolma sarıp götürücez ablası ile :)
ya biz ilk kez 1 günden fazla ayrı kaldık, aptala döndük, hemen görüşelim dedik :)
bizde çok uzun zamandır ilk kez bu kdar ayrı kaldık çok ağır geliyo oh ne güzel yaaa walla gidin benimkide ankara mamakta ona da wer dolmalardan biraz bayılır o bende giderken yapmayı düşünüyrm sewindim çok senin adına![]()
kızlar ben artık uyuyorum izninizle yazmaya devam edelim ben yarın listeyi tekraar güncellicem hepinize iyi uykularr![]()